Klassikkovoide pelastaa

Talvipakkasten aikaan monella iho kuivuu, huulet rohtuvat, nenänpää hilseilee ja kynsinauhat ovat kuivat. Kynsinauhoissa on kipeitä piikkejä ja joskus jopa sormenpäät ovat arkana kuivuudesta. Itselläni ei ole onneksi tänä talvena pahaa kuivuutta, mutta olen nähnyt hurjan näköisiä käsiä ja sormenpäitä ja ne mahtavat olla kipeitä kun iho on melkein auki kuivuudesta. 

Elisabeth Ardenin klassikkovoide Eight Hour Cream on ollut käytössäni talvisin apuna moneen vaivaan. Voide on oikein klassikkojen klassikko ja se on voittanut monta palkintoa vuosien aikana. 

 

 

Eight Hour Cream on kehitelty jo 1930-luvulla ja se sai nimensä siitä, kun Elisabeth Ardenin asiakas kertoi voiteen parantaneen lapsen polven nirhauman kahdeksassa tunnissa. Voiteen kerrotaan hoitaneen myös Elisabet Ardenin hevosten kuivia kavioita, joka kertoo siitä kuinka i-h-a-n-a-n paksua voide on!

Minulla voide on päätynyt milloin kuiville kynsinauhoille, milloin hilseilevään nenänpäähän mutta useimmiten levitän sitä öisin rohtuneille huulille. Eight Hour Cream rauhoittaa ja pehmentää ihoa ja se sopii mm. näihin iho-ongelmiin avuksi. 

-palaneelle iholle

-rohtuneille huulille

-kuiviin kyynärtaipeisiin

-kuiville kynsinauhoille

-ihon suojaksi äärimmäisiin ilmasto-olosuhteisiin 

 

 

 

Meikkaajien kerrotaan käyttäneen Eight Hour Creamia poskipäille kuultoa tuovana tuotteena, mutta epäilen viime vuosina highlighter-tuotteiden suosion kasvaessa tämän tiedon olevan jo vanhaa tietoa. Tosin tahmeat voidemaiset kiillot toimivat yllättävän hyvin poskipäillä esim. näytöslavoilla. Voidetta voi laittaa myös erittäin kuiville käsille käsivoiteeksi, mutta se on mielestäni liian tahmeaa siihen tarkoitukseen. Toisaalta voide on ainut, jolla sain avun viime talvena kun kämmeneni olivat niin kuivat, että iho tuntui melkein halkeilevan ja ne olivat arat. 

Voiteessa on hyvin tunnistettava ja ominainen tuoksu, joka on yrittämäinen ja hieman pistävä, ja se on monen mielestä tuotteen ainoa miinuspuoli. On se kieltämättä voimakas, mutta olen tottunut siihen ja se on niin tämän tuotteen ominaisutuoksu, etten oikeastaan osaisi edes kuvitella tuotetta jonkun muun tuoksuisena. Koostumukseltaan voide on todella paksua ja tahmeaa aprikoosin väristä vaseliinimäistä voidetta.

 

 

Rakastan tätä voidetta, se hoitaa kuivat kynsinauhani, rohtuneet huuleni, hilseilevän nenänpääni ja jos kämmenet tai sääret kuivuvat niin pahasti että ne kutiavat, Eight Hour Cream pelastaa. Jos voide ei olisi niin kallista, niin käyttäisin sitä myös pehmentämään karheat kantapääni talvisin, mutta jalkavoiteeksi se on turhan tyyris. 

 

 

Monenko kaapista klassikkovoide löytyy vai oletko löytänyt jonkun toisen voiteen hoitamaan iho-ongelmia? Kaikki vinkit kehiin! :) 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Olen käyttänyt jo 20 vuotta, olen myös koukuttanut mieheni tähän, hänellä kulkee oma tuubi laukussa. Aluksi kokeiltiin tulla yhdellä toimeen, mutta ei siitä mitään tullut. :D Itse käytän tätä varsinkin öisin huuliin, niin päivällä en tarvitse huulirasvoja ollenkaan, vaan huulet pysyy pehmeinä kun laittaa tätä yöksi. :)

ohsomanyreasons

Hei mahtavaa, mieskin on koukuttunut! <3 Sama juttu, olen käyttänyt tuotetta öisin huulilla ja se hoitaa niitä niin paljon, että päivisin voi käyttää jopa kuivattavia mattapunia. :) 

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Tää on mulla ostoslistalla, samoin se öljykin kiehtoisi! Mutta tästä tuotelinjasta mulla on ollut huulituotteita ja olen tykännyt :)

ohsomanyreasons

Mikä öljy, ooh siitä en ole kuullutkaan? Täytyypä tutustua! Mulla on ollut se huulirasva joskus ja se oli ihan kiva tuote, mutta ei se voittanut tätä originaalia kuitenkaan <3  

Mahdoton Nainen

Tää on niin mun suosikkituote, en voisi enää elää ilman! Tätähän saa myös hajusteettomana versiona muuten, jos se haju tökkää.

Vaikka tuote on kieltämättä kallista jalkavoiteeksi käytettäväksi kokeilin sitä viime talvena kuuriluontoisesti röpelöisiin jalkapohjiin. Vaikutus oli sama kuin kuorivilla sukilla (tai mitä olen niistä lukenut, ei ole kokemusta) eli parin yön jälkeen kuiva iho alkoi irtoilla suikaleina ja alta paljastui pehmoinen ja terve iho! Eikä ne kuorivat sukatkaan ilmaisia ole, eli jos tätä nyt ei ihan jokailtaiseksi rutiiniksi ota niin voin suositella myös kuiviin jalkoihin.

ohsomanyreasons

Vau! <3 Kun vieressä tönöttää parin euron kantapäävoide niin ei millään raaskisi laittaa tätä kantapäille, varsinkaan nyt talvella kun ne ovat piilossa sukkien alla :) Mutta jos voide tekee tuollaisen reaktion, niin pakko kokeilla heti tänä yönä! Tuubi on kuitenkin niin riittoisa, että pelkästään huulilla ja kynsinauhoilla käytettynä se on kestänyt mulla sen pari vuotta ja sitten alkaa jo säilyvyysajat tulla vastaan. Kiitos kommentistasi ja vinkistä <3

Mahdoton Nainen

Joo se on tosiaan muussa käytössä niin riittoisaa, että jos nyt ei joka ilta jalkoihinsa hölvää niin hyvin voi satunnaisesti käyttää ilman että tarvii heti olla uutta tuubia ostamassa :)

ohsomanyreasons

En ole muuten minäkään (uskaltanut) kokeillut niitä kuorintasukkia vielä, kun ihon kuoriintuminen tuntuu niin hurjalta :) Luulen että tämä on hellävaraisempi hoitotuote :)  

Mahdoton Nainen

Niin ja kannattaa muuten sitten laittaa yöksi sukat jalkaan niin ei tahri lakanoita!

ohsomanyreasons

Totta, hyvä huomio! On se sen verran tahmaista tuotetta että lakanat varmasti tahriintuu :) 

Kommentoi