Korealaiset kosteuttajat

Ihoni janoaa kosteutta ja voisin läträillä kasvoilleni kerroksittain hoitonesteitä, seerumeita, essencejä ym. aasialaisen ihonhoitoruutinien tavoin. Jos tuotteessa vain lukee hyaluronihappo, se saa mielenkiintoni heräämään. Jäin keväällä mainoksen uhriksi, kun näin vilauksen kasvovedestä, joka sisältää hyaluronihappoa ja se oli pakko tilata testiin. Hyaluronihappoa mainostetaan olevan yleensä seerumeissa, mutta en muista nähneeni sitä kasvovesissä. 

 

missha superaqua5pieni.jpg

 

It´s skin Hyaluronic Acid Moisture Toner-kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se kosteuttaa ihoa. Tuote on koostumukseltaan geelimäistä ja se on tarkoitus taputella iholle kasvojenpesun jälkeen. Hyaluronihapon lisäksi tuote sisältää barbaroskukan hedelmäuutetta, joka kirkastaa ja virkistää ihoa sekä vihannesportulakan uutetta, joka rauhoittaa ihoa ja sillä on ihotulehduksia ehkäisevä vaikutus.

 

missha superaqua2pieni.jpg

 

Tuote on kauniissa mutta yksinkertaisessa lasipullossa ja se on ylellisen oloinen hintaansa nähden. Geelimäinen neste on sen verran paksua, että tiputan sitä muutaman tipan kämmenelle ja taputtelen kasvoveden kasvoille pesun jälkeen. Neste tuntuu aluksi ihanan täyteläiseltä ja huijaa melkein luulemaan että se riittäisi sellainenaan, mutta imeydyttään kasvovesi katoaa ihoon ja iho tuntuu vain aavistuksen verran vähemmän kiristävälle.

 

missha superaqua.jpg

 

Samalla ostoskerralla päätin testata Missha-merkin Super Aqua Ice Tear Essencen, koska sekin kuulosti ihanan kosteuttavalta. Tuote sisältää jäätikkövettä ja jääkasvin vettä, joilla on tavallista vettä rauhoittavampi ja kosteuttavampi ominaisuus. Näiden lisäksi tuotteessa on hoitavia ja kosteuttavia mineraaleja.

 

missha superaqua4pieni.jpg

 

Tuote on myös kauniissa sinisessä pumppupullossa ja tuotteiden ulkonäkö antaa ymmärtää tuotenimineen päiviineen että kyseessä olisi mieletön ja raikas kosteuspommi iholle, mutta petyin vähän tuotteeseen. Se on ihan ok ja tekee tehtävänsä kasvojen kosteuttamisessa, muttei eli jostain syystä aiheuta mitään ihastuksia.  Toisaalta tuote maksaa vain 13,90 euroa, siinä on ihanan raikas tuoksu ja pumppupullo on hygieeninen, joten siitä tuotteelle plussaa.

 

missha superaqua3pieni.jpg

 

Tuotteita myy Bearel.fi-verkkokauppa ja heillä on valikoimissaan muitakin kivoja korealaisia kosmetiikkamerkkejä.

  

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *