Korkealaatuinen, hellävarainen ja eettinen luonnonkosmetiikan Kahina Giving Beauty

*tuotteet saatu

Kahina Giving Beauty on tuotesarja, johon silmäni nauliutuivat selatessani turkulaisen Rawbeautyn verkkosivuja. Mustat tyylikkäät tuotteet erottuivat edukseen valikoimasta ja tutustuessani tuotteisiin paremmin, sen syntytarina ja laadukkaat raaka-aineet kiehtoivat mukaansa.

Kahina Giving Beautyn tarina juontaa juurensa vuoteen 2007, kun New Yorkilainen Katharine L’Heureux matkusti lomamatkallaan Marokkoon. Matkallaan Katharine tutustui paikallisten berberinaisten opastamana arganöljyyn ja sen ikiaikaisiin valmistamismenetelmiin. 

Katharinen kerrotaan vaikuttuneen arganöljystä ja sen iholle hyvää tekevästä vaikutuksesta niin paljon, että hän päätti perustaa tuotesarjan, joka rakentuisi tämän raaka-aineen ympärille. 

 

Kahina Giving Beauty4small.jpg

 

Vuonna 2008 syntyi laadukas, hellävarainen ja tehokas Kahina Giving Beauty. Sarja käyttää tuotteissaan eettisesti ja vastuullisesti tuotettuja luonnollisia raaka-aineita ja tuotteet eivät sisällä haitallisia raaka-aineita. Sarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja se on voittanut palkinnot Best Argan Brand 2017 ja Best Natural Skin Care USA 2017. 

Berberinaisten rooli sarjan syntymisessä, laadukkaan arganöljyn keräämisessä ja valmistamisessa on niin suuri, että Katharine pitää tärkeänä, että arganöljyn tuottaminen takaa marokkolaisille berberinaisille elinkeinon lähteen ja taloudellista itsenäisyyttä. Kahina Giving Beauty haluaa kunnioittaa ja nimensä mukaisestikin antaa naisille myös jotain takaisin. Heille maksetaan reilua palkkaa ja lisäksi sarja maksaa vuosittain liikevaihdosta järjestöille, jotka parantavat naisten ja heidän elämäänsä Marokossa. 

Pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä ja mustat pullot on valmistettu korkealaatuisesta kierrätettävästä materiaalista, joka ei läpäise valoa ja estää näin ollen tuotteiden säilyvyyttä. 

 

Kahina Giving Beauty1small.jpg

 

*Kahina Serum on kosteuttava ja korjaava öljyseerumi, joka kuuluu top 10 parhaimpiin seerumeihin Rank and Style- tutkimuksen mukaan. Seerumi on nimestään huolimatta öljyinen. 

Seerumi on sarjan tähtituote ja se sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, joilla on ihoa korjaava vaikutus. Seerumi rauhoittaa ihoa, vähentää hienoja juonteita, kirkastaa ihoa ja parantaa auringon haittavaikutuksilta. Tuote sisältää puhdasta ja kosteuttavaa luomu-arganöljyä, tulehdusta vähentävää tyrnisiemenöljyä ja kahvisiemenöljyä, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Porkkana- ja granaattiomenan siementen öljy sisältävät runsaan määrän A-vitamiinia ja ne ovat mm. hyvä vaihtoehto synteettiselle retinolille. Kaktus-ja arganöljy sisältävät runsaasti e-vitamiinia ja ne pehmentävät ihoa ja lukitsevat kosteutta iholle. 

Olen käyttänyt seerumia noin kuukauden verran ja vaikka minulla on paljon hyviä tuotteita, niin aina seerumiin tarttuessani tunnen laittavani iholleni jotain erityistä. Olen ylipäätänsä niin vaikuttunut öljyistä ja niiden tehosta, sillä ne ovat muuttaneet ihoni kuivasta ja hilseilevästä hehkuvaan, pehmeään ihoon. Luulin pitkään, että ihoni tarvitsee enemmän vesikosteutusta, mutta se tarvitsikin selkeästi rasvakosteutusta, johon öljy on ollut paras apu.

Käytän seerumia iltaisin joko paksun voiteen alla tai voiteen seassa. Aamuisin laitan seerumia pari tippaa kosteusvoiteen sekaan. Olen huomannut ihoni rasvoittuvan huomattavan paljon vähemmän öljytuotteita käyttäessä, mikä kertoo siitä, että ihoni tarvitsi öljyä. 

Seerumi riittää kyllä pelkästäänkin hoitoveden jälkeen, joten voidetta se ei välttämättä tarvitse parikseen. Varsinkin runsaasti kosteutta tuovan 7 skin methodin ja öljyseerumin jälkeen tuntuu, että ihoni ei kaipaa muuta. Seerumi tuntuu hetken öljyiseltä, mutta imeytyy jonkin ajan kuluttua ihoon. Tarvittaessa voi lisätä voiteen päälle. 

 

Kahina Giving Beauty2small.jpg

 

*Kahina Brighting Serum on kirkastava seerumi, joka tasoittaa ihon sävyjä. Koostumukseltaan kevyempi kirkastava seerumi sisältää arganöljyn lisäksi antioksidanttista ja ihovaurioita, kuten palovammoja korjaavaa rannikkomännyn kuoriuutetta sekä mineraalipitoista wakamilevää. Lisäksi tuotteessa on fermentoituja maitohappobakteereita, riisiiutetta, pigmenttimuutoksia vaalentavaa hietamerinarsissia ja runsaasti uudistavia ja ihosoluja stimuloivia eteerisiä öljyjä. 

Seerumi on öljyiseen seerumiin verrattuna kevyempi ja maitomainen ja se levittyy iholle kivan liukkaalla tavalla. Seerumi myös kosteuttaa ihoa, joten olen korvannut sillä kosteuttavat seerumit. 

Seerumin kirkastavaa vaikutusta en osaa oikein arvioida, koska ihoni ei ole samea. Ihoni näyttää kyllä kirkkaalta ja hyvinvoivalta ja talvella se on tasaisemman värinen ilman pigmenttiläiskiä. Kirkkauteen vaikuttaa toki se, että kuorin ihoani säännöllisesti, käytän C-vitamiinituotteita ja öljyt ovat muuttaneet ihoni selkeästi parempaan kuntoon.

Joka tapauksessa tykkään seerumin koostumuksesta ja se toimii kosteuttavana ja hoitavana seerumina. 

 

Kahina Giving Beauty3small.jpg

 

Tykkään molemmista seerumeista oikeastaan ihan yhtä paljon, sillä ne ovat keskenään erilaisia. Molemmat tuotteet tuntuivat rauhoittavalta ja jos ihoni tuntuu yhtään punaiselta tai ärtyneeltä, ne rauhoittavat ja hellivät ihoa välittömästi. Kirkastava seerumi yllätti enemmän positiivisesti, sillä se myös kosteuttaa ihoa ja on koostumukseltaan miellyttävämpi käyttää.

Molempien tuotteiden kohdalla oli suuret odotukset eivätkä ne tuottaneet pettymystä. Tämä on tuotesarja, johon haluan ehdottomasti tutustua jatkossa lisää.  

 

Kahina Giving Beauty4small.jpg

 

Tuotteita on saatavilla Rawbeautyn valikoimista täällä. Rawbeauty on turkulainen laadukkaan luonnonkosmetiikan myymälä, jonka valikoimista löytyy kattava valikoima luonnonkosmetiikkaa. Kahina Giving Beautyllä on valikoimissaan 18 tuotetta puhdistusöljyistä kasvovesiin ja naamioihin.

 

Miltä Kahina Giving Beauty vaikuttaa? 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *