Koukuttavat meikin kiinnityssuihkeet!

Taas on aika olla innoissaan Urban Decaystä! Sain testiini sarjan uudistuneet meikin kiinnityssuihkeet ja tietäisittepä vain kuinka tyytyväisenä olen vilkuillut loppupäivästä peiliin kun olen todennut, että meikki on edelleen paikoillaan ja siisti eikä otsa kiiltele. 

Meikin kiinnityssuihkeet sopivat kaikille, jotka toivovat meikiltä pysyvyyttä. Ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön tai juhlatilaisuuksiin ja suihkeilla saa pidennettyä meikin kestoa huomattavasti. Parhaimmillaan kiinnityssuihkeet ovat rasvaisella iholla, mutta suihkeet estävät myös meikkiä valumasta ja ne sopivat myös kuivalle iholle. 

 

urban decay makeup setting spray1.jpg

 

Urban Decayn valikoimissa on kolme meikinkiinnityssuihketta, jotka ovat ilmavan kevyitä ja ne asettuvat iholle ilman tahmaista tunnetta. All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray on klassikkotuote, joka on monessa blogissa arvosteltu parhaimmaksi kiinnityssuihkeeksi. Kaikista kolmesta suihkeesta tämä tuote lupaa meikin kestävän eniten, jopa 16 tuntia ja se estää meikin kasaantumasta juonteisiin ja se sopii kaikille ihotyypeille. 

De-Slick Oil Control Makeup Setting Spray lupaa meikin kestävän iholla 12 tunnin ajan. Tuote sopii rasvaiselle iholle, sillä se hillitsee ihon kiiltelyä ja pitää meikin mattapintaisena. Suihkeen avulla iho pysyy fressinä, eloisana ja mattapintaisena koko päivän.

Chill Cooling & Hydrating Makeup Setting Spray on kolmikon kuivalle iholle sopiva tuote. Suihke kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta hehkuvan ja kasteenraikkaan näköisen. Samalla kun tuote kosteuttaa ihoa, se myös pitää meikin 12 tunnin ajan siistinä ja estää muiden tuotteiden tavoin meikkiä kasaantumasta juonteisiin. Kosteuttamisen lisäksi tuote viilentää kasvoja kivasti. 

 

urban decay makeup setting spray2.jpg

 

Kiinnityssuihkeiden lisäksi valikoimiin on tullut kaksi pirtsakan väristä limenvihreää suihketta, jota on tarkoitettu suihkutettavaksi meikin alle ja ne tasapainottavat ihoa ja pidentävät meikin kestoa. 

B6 Vitamin Infused Complexion Prep Priming Spray on vitamiini-isku iholle ja tuotetta voi kutsua meikin valmistelusuihkeeksi. Tuote estää ihoa kiiltämästä ja se pohjustaa ja tasapainottaa ihoa samalla kun se antaa vitamiinisuihkun kasvoille. Tuotteessa on B6 vitamiinia, E-vitamiinia sekä kuorittua pajun kuorta ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on tarkoitettu puhtaalle iholle laitettavaksi, mutta sitä voi suihkia myös päivän mittaa ihoa virkistämään tai illalla ennen ihonhoitorutiineja. 

 

urban decay vitamin infused complexion prep priming spray1.jpg

 

Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming-spray on tästä kaksikosta kosteuttavampi ja tuote on saanut inspiraationsa Korean ”vesitrendistä”. Tuote sisältää mm. B3-vitamiinia, Sepitonic M3  ja kookosvettä ja tuote valmistelee, pohjustaa ja tekee ihosta hehkuvan. Myös tämän tuotteen voi laittaa puhtaalle iholle ennen meikkiä, tai sitä voi suihkia iholle pitkin päivää ihoa virkistämään. 

Sain näistä tuotteista testiini rasvaiselle iholle tarkoitetun De-Slick Oil Control Makeup Setting Sprayn sekä kosteuttavan Chill Cooling & Hydrating Makeup Setting Sprayn ja B6 Vitamin Infused Complexion Prep Priming Sprayn. Jos joku lukee blogiani ensimmäistä kertaa, niin kerron ihotyyppini olevan pintakuiva sekaiho, se on pinnalta hyvin kosteusköyhä, mutta T-alue rasvoittuu päivän aikana. Vaikka kuinka käyttäisin hyviä primereita ja kestäviä meikkivoiteita, niin iltapäivästä otsani kiiltenee, iho on kirjava ja nenänpielet punoittavat aivan kuin meikki olisi haihtunut päivän aikana. 

 

 

urban decay vitamin infused complexion prep priming spray2.jpg

 

Tykkään kaikista tuotteista ihan mielettömän paljon! Ihotyypilleni paras tuote on kosteuttava Chill Cooling & Hydrating Makeup Setting Spray.  Se pitää meikin paikallaan koko päivän ja vaikka se on tarkoitettu kuivalle iholle, niin se on pitänyt myös otsani kiiltelyn kurissa ja ennen kaikkea meikki on paikoillaan vielä työpäivän jälkeen. Illalla otsassa on havaittavissa pientä kiiltoa, mutta se on niin vähäistä, että ei ole kaivannut puuteria päälleen. 

Rasvaiselle iholle sopiva De-Slick Oil Control Makeup Setting Sprayn sopii mattaisen lopputulosen haluaville. Otsa pysyi mattaisempana koko päivän eikä kiiltelystä ollut tietoakaan. Toisinaan olen suihkauttanut tätä tuotetta vain otsan alueelle ja kosteuttavaa tuotetta muualle kasvoihin. 

Näiden suihkeiden lisäksi olen suihkuttanut aamuisin vitamiinisuihketta ennen meikkiä ja iltaisin kosteuttamaan ihoa, koska tuote tekee ihosta kivan kasteenraikkaan ja kuulaan näköisen. Testasin tuotetta ihan sellaisenaan ilman kiinnityssuihkeita ja pelkästään tuote ei riittänyt hillitsemään otsan kiiltoa, vaikka se tasapainottaa ihoa ja sen pitäisi vähän hillitä kiiltelyä. Parhaiten meikki on pysynyt paikoillaan vitamiinisuihkeen ja kosteuttavan kiinnityssuihkeen kanssa! 

Tuote kannattaa suihkauttaa 2 – 4 suihkautuksella X-kirjaimen muotoisesti kasvoille ja sopiva etäisyys on 15-20 senttimetriä, jotta suihke levittyy tasaiseksti koko kasvoille. 

Lisävinkki: luomivärin saa pysymään paremmin suihkauttamalla meikin kiinnityssuihketta siveltimeen ennen luomivärin ottamista siihen. Tämä kikka on myös loistava niiden luomivärien kanssa, joista ei meinaa lähteä pigmenttiä tarpeeksi ja ne toimivat paremmin kostella siveltimellä levitettynä. Käytän itse monia vaaleita helmiäisluomivärejä tällä tavoin, jolloin väristä tulee paljon intensiivisempi ja pysyvämpi.

Näille tuotteille iiiso peukku ja varoitan, tuotteisiin saattaa koukuttua ja pahasti. 

*tuotteet saatu testiin

 

Onko Urban Decayn meikin kiinnityssuihkeet ennestään tuttuja? Käytättekö muiden merkkien suihkeita?

 

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *