L.A. Girlin uudet PRO Eyeshadow paletit

tuotteet saatu/ oletkaunis.fi

L.A. Girl on kaiken luonnonkosmetiikkaintoiluni keskellä kenties yllättävä tuotesarja, jonka tuotteista olen pitänyt. Tuo erittäin edullinen tuotesarja pitää sisällään niin pigmenttirikkaita tuotteita, että tällaisena värikosmetiikkaa rakastavana ja entisenä maskeeraajana en ole voinut olla tykkäämättä tuotteista. Nykyään teen itselleni hillittyjä meikkejä, mutta liikkuvalla luomella on aina jokin voimakas helmiäinen tai metallinen luomiväri – joita tämän postauksen paleteista vasta löytyykin.

L.A. Girlin peittävä ja kuulaan pinnan jättävä meikkivoide *Pro Coverage Illuminating Foundation on käytössäni melkein päivittäin, koska se oli jossain vaiheessa ainoita meikkivoiteeni, joka ei paakkuuntunut kuivalle iholleni ja se pitää ihon virheettömänä iltaan saakka. Mikään ohuin ja hengittävin meikkivoide se ei ole ja olen ihoni ikääntyessä alkanut ohentaa sitä sekoittamalla meikkivoidetta päivävoiteeseen. Iltameikissä se peittää loistavasti ja on pettämätön meikkivoide. Lisäksi käytän sarjan valkoista meikkivoidetta vaalentamaan liian tummia meikkivoiteitani.

Tämä keväänä L.A.Girl lanseerasi kaksi näyttävää PRO Eyeshadow- luomiväripalettia. Molemmat paletit sisältävät 16 erittäin pigmenttistä, kermaisen pehmeää ja hyvin levittyvää sävyä. Toinen paletti sisältää kirkkaampia ja neutraaleita värejä ja Pro Mastery palette on hempeämpi roosan sävyinen paletti.

Metalliset värit ovat intensiivisiä ja näyttäviä. Mattaiset värit ovat pehmeitä ja niitä on helppo häivyttää. Olen melko vaativa luomivärien suhteen ja en suostu käyttämään luomivärejä, jotka varisevat tai joita on vaikea työstää. Muutama metallinen väri on vähän puuterinen, mutta koska ne ovat melkein voidemaisen pehmeitä, ne eivät varise kuivana silmien alle.

Molemmissa paleteissa on koko kannen kokoinen peili. Sävyjen nimen löytyvät pohjasta.

*L.A.Girl Pro Eyeshadow Palette Artistry -paletissa on enemmän neutraaleita ruskeita sävyjä voimakkaiden sinisten ja vihreiden rinnalla.Tykkään tästä paletista enemmän, koska kaikki sävyt eivät ole punertavia, kuten *L.A.Girl Pro Eyeshadow Palette Mastery -paletissa on. Lisäksi Pro Artistry-paletissa on yksi kauneimmista sävyistä ikinä – Creative, joka on jotain persikan, pinkin, kylmän ja lämpöisen väliltä. Minulla on saman tyyppinen sävy ennestään Makeup Geekiltä ja se on lempisävyni liikkuvalla luomella.

Molempien palettien metalliset sävyt näyttävät tummemmilta paletissa, mutta ne ovat ihoilla upeita, ne taittavat valoa tai niissä on jokin jännä vivahdus. Esimerkiksi Pro Artistry-paketin ensimmäinen valkoinen sävy Expressive taittaa persikkaan, joka tekee siitä upean vaalean sävyn. Pelkkä valkoinen olisi helposti liian kova ja kylmä sävy.

Tarkastellaan ensin lähemmin *L.A. Girl Pro Eyeshadow Palette Artistry paletin swatcheja.

 Expressive, Radiance, Virtuoso, Zeal

Creative, Savvy, Finess, Brilliance (Katsokaa nyt kuinka kaunis creative on!)

Graceful, Chief, Hotshot, Prodigy

Champion, Charming, Passionate, Sleek

*L.A.Girl Pro Eyeshadow Palette Mastery on värimaailmaltaan punertavampi.

Aficionado, Boss, Skills, Profesh

Lovely, Conquer, Fan Girl, Devotee

Expert, Proper, Pretty, Maven

Polished, Aces, Guru, Dapper

Kahdenkympin arvoiseksi tuotteeksi paletit ylittivät odotukseni reippaasti. Kaikki swatchit on vedetty kerran sormella, joten pigmenttiä väreissä riittää. Sanoisin molempien palettien olevan timanttisia niille, jotka uskaltavat käyttää värejä ja tehdä rohkeitakin meikkejä.

Paletteja myy oletkaunis.fi.

Miltä näyttää? Innostuitteko?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *