Laadukas itseruskettava – maailmalla suosittu Minetan

*tuotteet saatu/oletkaunis.fi.

Uusien itseruskettavien testailussa on aina oma jännitysmomenttinsa, kun lopputulosta ei voi tietää etukäteen. Itseruskettavat ovat kyllä kehittyneet vuosien saatossa ja harva kokeilemani itseruskettava tekee enää oranssia lopputulosta, mutta on niissä silti eroja. Toinen itseruskettava antaa anteeksi huolimattoman levityksen ja toinen taas jättää helposti rumat rajat. Myös perinteistä itseruskettavan tuoksua on onneksi saatu vähennettyä.

Itseruskettava

Yllättävän moni ajattelee edelleen, että itseruskettavat tekevät laikukkaan oranssin lopputuloksen, eikä uskalla käyttää tuotteita. Itsekin kyllä kokeilen uudet merkit ensin sellaiseen kohtaan vartalossa, että saan ne vaatteella peittoon tarvittaessa.

Tänä kesänä pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa Minetan -tuotesarjaa, joka oli minulle ihan tuntematon tuotesarja. Kyseessä on laadukkaista itseruskettavista tunnettu tuotesarja, joka lupaa paahteisen rusketuksen ilman oranssia lopputulosta ja itseruskettavan tuoksua.

Itseruskettava

Iholla kaksi kerrosta Caramel-sävyä

Minetan on tuotesarja, jonka valikoimista löytyy useita tuotteita ja värivaihtoehtoja, joten tuotteen voi valita oman ihosävyn ja halutun lopputuloksen mukaan. Esimerkiksi vaalea *Minetan Caramel sopii niille, jotka haluavat nopeasti klassisen kultaisen paahteisen rusketuksen, *Minetan Mink taas niille, jotka toivovat luonnollista viileän ruskeaa lopputulosta ja *Minetan Dark Ash luo intensiivisen, erittäin tumman rusketuksen.

Sain valita Oletkaunis.fi-verkkokaupasta muutaman tuotteen testiin ja vaihtoehtoja oli niin paljon, että valitsemisessa kesti hetken. Caramel kuulosti vaalealle iholleni sopivalle vaihtoehdolle. Suosituin sävy on ilmeisesti *Minetan Original Olive, joka antaa vihreäpohjaisen rusketuksen, mutta muistelin kauhulla, kun minulle tehtiin joskus TV- mainokseen suihkurusketuksella rusketus ja lopputulos oli vihreä, joten sitä en uskaltanut ottaa. Uskoisin, että se sopisi hieman tummemmalle iholle.  Toiseksi tuotteeksi valitsin viileän ja luonnollisen rusketuksen antavan Mink -sävyn, koska sillä tuskin tulisi oranssia lopputulosta.

Lisäksi sain testiini kosteuttavia öljyjä sisältävän *Luxe Everyday -tuotteen, joka on asteittain ruskettava tuote päivittäiseen käyttöön. Siinä missä muut tuotteet tulee pestä tunnin päästä levittämisestä, Luxe Everydayn voi jättää iholle ja sen voi levittää iholle vaikka yötä vasten. Yhdellä kerroksella tuotteella saa hyvin kevyen lopputuloksen ja päivetystä hädin tuskin erottaa. Ihoni sai kuitenkin pienen sävyn, eikä näyttänyt enää sinertävän valkoiselta. Tuotetta voi turvallisesti lisätä monena päivänä peräkkäin ja rusketus syvenee asteittain. Yleensä olen käyttänyt tuotetta noin 3-4 kertaa peräkkäin ja antanut loppuviikon sävyn ”haihtua”. Tämä on mielestäni helpoin tuote, koska se on helppo levittää ja rusketusmokia on aika vaikea saada aikaiseksi.

Itseruskettava

Minetan Caramel ja Minetan Mink -tuotteilla on ns. karttaväri eli vaahto on värillistä, joka helpottaa tuotteen tasaista levitystä. Tuote tulee pestä tunnin kuluttua levityksestä ja olen tehnyt niin, että laitan tuotteen illalla noin tuntia ennen suihkua ja käyn pesemässä tuotteen pois. Sävy syvenee mielestäni vielä yön aikana.

Itseruskettava

Luxe Everyday on väritöntä vaahtoa, mutta en ole onnistunut saamaan sillä rajoja, kun olen levittänyt tuotteet huolellisesti kintaalla. Kaikki ruskettajat ovat vaahtoja ja ne on helppo levittää kintaalla. Tuotteet, varsinkin Luxe Everyday, jättää joksikin aikaa kostean pinnan iholle ja jännitin, että onko lopputulos laikukas. Kosteasta pinnasta huolimatta kaikilla tuotteilla on tullut tasainen ja luonnollisen värinen rusketus.

Itseruskettava

Sain myös testiin *Minetan Luxe Oil Illuminating Tan Drops– rusketustipat kasvoille. Rusketustipoilla voi räätälöidä oman rusketuksen riippuen siitä, että kuinka monta tippaa tuotetta sekoittaa toiseen tuotteeseen. Tuote sisältää  ylellisen sekoituksen seitsemää hoitavaa öljyä, mm. kookos-, viinirypäle- argan- ja avocadoöljyä. Tuotetta  voi sekoittaa joko toisen itseruskettavan sekaan tehostaakseen itseruskettavan vaikutusta tai jonkin päivittäisen tuotteen sekaan. Kaksi tippaa antaa kevyen päivetyksen kasvoille ja kolme tippaa antaa jo selkeästi enemmän väriä.

Rusketustipat ovat hyviä ja helppokäyttöisiä tuotteita ympäri vuoden käytettäväksi. Käytän usein vastaavanlaisia tuotteita talvisin kasvoilla, jotta ilme ei olisi niin kalpea.  Pari tippaa on helppo tipauttaa vaikka seerumin sekaan ja aamulla kasvoilla on nätti päivettynyt ilme.

Itseruskettava

Olen huomannut sen, että jotkut itseruskettavat lähtevät iholta nopeasti pois ja osa alkaa kuoriutumaan ruman näköisesti. Minusta Minetan-rusketus tuntuu vaalentuvan iholta pikkuhiljaa pois, eikä minun ole tarvinnut kuoria ihoa levitysten välissä, kun tuotetta käyttää muutaman kerran viikossa.

En yhtään ihmettele sarjan suosiota, sillä Minetan on yksi parhaimmista tuotesarjoista, joita olen kokeillut. Suosikkini tuotteista on Luxe Everyday ja rusketustipat, koska ne ovat helppoja tuotteita, kun niitä ei tarvitse olla pesemässä tunnin päästä levityksestä.

Minetan tuotteita on saatavilla oletkaunis.fi -verkkokaupasta.

Käytättekö te itseruskettavia?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *