Lancômen uusi tuoksu IdÔle – ole oman itsesi idoli

Kirjoitan harvoin blogissani tuoksuista, koska migreeni- ja päänsärkyherkkänä en voi käyttää kuin harvoja tuoksuja. Liian vaniljainen, myskinen tai ruusuinen tuoksu laukaisee helposti päänsäryn ja siksi raikkaat ja kevyet kukkais-vesituoksut sopivat minulle parhaiten. Toivon silti löytäväni uusia tuoksuja, joten osallistun mielelläni tuoksujen lanseeraustilaisuuksiin, jospa sieltä joskus löytyisi se uusi täydellinen tuoksu.

 

 

Viime viikolla osallistuin Lancômen uuden Idôle Eau De Parfum-tuoksun lanseeraustilaisuuteen. Kuten aina, Lancômen tilaisuudet ovat upeasti järjestettyjä pieniä yksityiskohtia myöten ja astuimme porukalla Pasilassa vaaleanpunaiseen tuoksuhuoneeseen täynnä jättimäisiä tuoksupulloja.

Sain tilaisuudessa tietää, että Lancômen edellisen tuoksun lanseeraamisesta on seitsemän vuotta aikaa. Kesti seitsemän vuotta hioa uudenlaista tuoksua, joka sopii täydellisesti tähän aikakauteen ja on jollain tapaa modernimpaa Lancômea.

Tuoksun takana on kolme lahjakasta naista ja se on suunnattu uuden aikakauden naisille. Naisille, jotka uskaltavat unelmoida, naisille jotka uskaltavat uhmata perinteisiä naisten odotuksia vastaan. Idôle on symboli rohkeudesta ja lupaus rajattomista mahdollisuuksista.

Tuoksun slogan on ”ole oman itsesi idoli”. Sanoman takana on ajatus, että sen sijaan että ihannoisimme aina muita ihmisiä hienoista saavutuksista ja menestyksistä, kääntäisimme katseemme itseemme ja olisimme oman itsemme inspiraation lähteitä ja idoleita.

 

 

Idôle on modernimpi aina pulloa myöten ja sen on suunnitellut muotoilija Chafik Gasmi. Pullo on ajaton luomus, täydellinen kokonaisuus keveyttä ja tasapainoisia mittasuhteita ja aistillista muotoa. Tuoksupullon uskotaan olevan maailman ohuin vain 15 ml paksuudellaan ja sen litteä muoto sopii käteen tai taskuun melkein kuin kännykkä, jota tottuneesti kuljetamme kädessämme päivittäin. Pullon lasi on niin ohutta, että tuntuu melkein kuin itse tuoksu olisi kämmenellä.

 

 

Ajaton Idôle-pullo on suunniteltu kestävän läpi trendien ja muotivirtausten. Ympäristövaikutusten pienentämiseksi pullo on tehty uudelleen täytettäväksi ja sen voi käydä täyttämässä Suomessa viidessä eri Lancômen myyntipisteessä. Täyttämällä pullon sen hinta on myös noin 30% edullisempi, joten ihan mahtava idea!

 

 

Idôle on Lancômen mukaan todellinen innovaatio. Se on samaan aikaa herkkä ja voimakas, miellyttävä ja vaikuttava. Tuoksu koostuu seuraavista nuoteista:

Ensituoksu: Italian bergamotti ja päärynä

Sydäntuoksu: Puhtauden ja heleyden vivahde, Isparta-ruusun terälehdet, centifolia-ruusu Grassesta, ruusuvesi ja jasmiini

Pohjatuoksu: Indonesian Patsuli-sydämen neste, Texasin setripuu ja Madakaskarin Vanilla-uute

 

 

Tuoksun kansainvälisenä kasvona  on menestynyt laulaja, näyttelijä ja hyväntekijä Zendaya Coleman.

 

 

Koska Lancôme haluaa, että meistä jokainen on oman itsemme idoleita, niin saimme omalla nimellä kirjaillun Idôle-pullon matkaan mukaan. Ihana idea <3.

En löytänyt vieläkään ”the tuoksua” Idôlesta, vaikka se sisältää mm. jasmiinia, jonka tuoksusta kovasti pidänkin. Sen sijaan annan tuoksun äidilleni, jonka mielestä monet Lancômen tuoksut ovat hieman liian voimakkaita. Kenties tämä tuoksu herkkyydellään iskisi häneen paremmin.

Lancômen IdÔle Eau De Parfum-tuoksua on saatavilla elokuusta lähtien mm. Sokokselta.

Oletteko te Lancômen tuoksujen ystäviä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *