Laponie Of Scandinavia Hydrating Face Mask – täyden kympin pelkistetty naamio

En yleensä innostu kosteuttavista naamioista, sillä hoidan ihoani mielelläni erilaisilla tuotteilla ja nautin niiden kerrostamisesta iholleni. On kuitenkin iltoja, kun en millään jaksa tai kerkeä tekemään tätä rentouttavaa iltarutiinia ja haluan kaiken tehon yhdestä purkista.  Tällöin ehdoton ykköstuote on  *Laponie of Scandinavia Hydrating Face Mask kosteuttava naamio.

Pelkistetyistä  ja herkälle iholle sopivista tuotteista tunnetun Laponien of Scandinavian kosteuttavassa maskissa on kaikki eikä mitään ylimääräistä. Se on täydellinen kosteuttava naamio myös erittäin kuivalle iholle ilman erityisiä herkkyyksiä.  Kevyt ja syväkosteuttava kasvonaamio sopii myös kosteusköyhälle iholle, koska se ei ole liian paksua tai rasvaista.

LaLaponie kosteuttava naamio

Syväkosteuttava naamio sopii erityisesti herkälle ja ongelmaiholle, koska se on pelkistetty ja hajusteeton. Vegaaninen tuote sisältää kasviperäisiä raaka-aineita, kuten kosteuttavaa glyseriiniä, ihon suojakerrosta tasapainottavaa auringonkukkaöljyä ja tulehduksia ehkäisevää ramnoosisokeria

Naamio kosteuttaa kuivaa ihoani kiitettävästi ja yli odotusten. Tunnen sen rippeet vielä kasvoillani vielä aamullakin ja iho tuntuu pehmeältä, hoidetulta ja kosteutuneelta. En tarvitse naamion alle edes kummoisia kosteuttavia kasvovesiä, vaan naamio riittää sellaisenaan.

Naamio on niin hyvä, että tekee mieli tarttua siihen useampana iltana viikossa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan naamio on täyden kympin kosteuttava naamio.

Hydrating Face Mask-naamiota myy *House of Organic, *Twistbe, *Biodelly

kauneus iho suosittelen testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *