Laura Mercierin Flawless-Fusion Ultra Longwear Concealer

En ole vielä löytänyt täydellistä peiteainetta kuiville ja tummille silmänympäryksilleni. Varsinkin talvisin ne ovat kunnon pandakarhut ja tuntuu melkein kuin iän myötä ne tummentuisivat lisää.

Tosiasia on se, ettei yksikään peiteaine riitä peittämään tummanvioletteja silmänalusia täysin. Jos violetit rinkulat haluaa peittää kokonaan, niin peittäminen vaatii vastaväriä, eli jotain oranssiin taittavaa peiteainetta.

Tarten Shape Tape on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista peiteaineista, mutta minulla se korostaa ihon kuivuutta, korostaa ryppyjä, kasaantuu huokosiin ja näyttää helposti epätasaiselta, vaikka kuinka yrittäisi laittaa alle paksuja voidemaisia silmänympärysvoiteita. Olenkin etsinyt kermaisempaa ja peittävää peiteainetta, joka sopii kuivalle ja juonteiselle iholle.

Tarten Shape Tapen veroisia kilpailijoita tuotteita on paljon ja monesti blogeissa verrataankin tuotetta kaikkien tuntemaan Shape Tapeen.

Yksi tuotteista on *Laura Mercierin Flawless-Fusion Ultra Longwear Concealer, joka lupasi virheetöntä, täydellistä lopputulosta ja pitkäkestoisuutta. Tuotekuvauksissa luvattiin, ettei se kasaantuisi juonteisiin ja se sopii kuivalle iholle, joten tilasin tuotteen kokeiluun Skincityltä.

Tuotteen peittokyky on puolipeittävästä peittävään ja koostumukseltaan se on painoton ja ohut. Tuote on öljytön, hien, kosteuden ja vedenkestävä ja se kestää 12 tuntia iholla.

Sävyvaihtoehtoja on 12 ja valitsin sävyn 1.5 W meikkivoiteeni mukaan. 1.5 W on keltapohjainen ja talvella se oli melkein täysin ihonsävyyni istuva, mutta jos silmänalusiin haluaa kirkkautta ja peittoa, niin olisi mieluummin pitänyt valita punapohjainen sävy. 1.5 W on kyllä täydellinen sävy peittämään kaikkia muita epätasaisuuksia näpyistä punaisiin laikkuihin.

Yllä olevassa kuvassa vasemmalla on tilanne ennen peiteainetta ja oikealla on yksi kerros peiteainetta.

Kuten kuvista huomaa, tummuus näkyy tuotteen läpi, joten täysin peittävä tuote ei yhdellä kerroksella ole. Tykkään silti tuotteen koostumuksesta ja siitä, että se ei korosta juonteita. Tuotetta on helppo levittää ja se pysyy hyvin iholla.

Parempi sävy olisi saanut kenties innostumaan tuotteesta enemmän. Mikäli haluan sinisyyden paremmin peittoon, niin lisään usein valoväriä tai vastaväriä alle. Kesällä *PIXI correction concentrate toimii hyvin ja  talvella käytän Joe Blascon valoväriä Orange Highlight 1, joka toimii jopa sellaisenaan peittämään silmänaluset.

En osaa sanoa onko Laura Mercier Tarten Shape Tapea parempi, koska se on erilainen. Laura Mercierin concealer peittää hyvin, mutta se jää peittokyvyltään kevyemmäksi kuin Shape Tape. Osa vannoo Tarten nimeen, minulla se taas ei toimi ja tykkään kermaisemmista tuotteista, kuten esimerkiksi *Maybelline Fit Me Concealer ja *It Cosmetics Bye Bye Under Eye.

Tuotetta myy *Skincity  ja *Kicks.

Oletko kokeillut tuotetta? 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *