Loistava luonnonkosmetiikan irtopuuteri: Lavera Fine Loose Mineral Powder -Mineraalipuuteri

Laveran meikkituotteet ovat jääneet minulla toistaiseksi vähän vieraaksi ja  olin onnistunut missaamaan sarjan *irtopuuterin. Tai oikeastaan sen, kuinka hyvä se on! Nappasin tuotteen ohimennen ruokaostoksilla ostoskoriini, kun halusin kokeilla jotain uutta irtopuuteria. Vasta tutustuessani tuotteeseen tarkemmin, sain kuulla, että se on sarjan suosituin tuote, jopa kulttimaineinen sellainen ja monen ammattilaisen suosiossa. Luonnonkosmetiikan irtopuuteri

Irtopuutereita on saatavilla jokaisen makuun –  toiset ovat talkkimaisempia, toiset kevyitä ja hienojakoisempia. Toiset jättävät paksumman mattaisemman pinnan ja toiset heleämmän lopputuloksen. Kuivalle ja ikääntyvälle iholle kannattaa valita hienojakoisempi ja pehmeä irtopuuteri, mutta kovin rasvaisen ihon omaava voi tykätä talkkimaisemmasta irtopuuterista. Sitten on puhtaasti makuasia haluaako puuterin tekevän ihon mattaiseksi vai saako siinä olla heleyttä tuovia pigmenttejä.

Unelmieni irtopuuteri on koostumukseltaan pehmeän samettisen hienojakoista. Sellainen, joka jättää semimattaisen pinnan iholle eikä tee kasvoja kuivan, elottoman ja puuteroidun näköiseksi. Liian karkea ja talkkimainen irtopuuteri korostaa ihon ryppyjä ja tuo epämiellyttävän kiristävän tunteen iholle.Parhaimmillaan hyvä irtopuuteri vain kiinnittää meikin ja vie kiillon pois ja siinä voi olla minimaalisesti heleyttä tuovaa pigmenttiä. Ei kuitenkaan liikaa, että iho kiiltäisi.

Lavera Fine Loose Mineral Powder -Mineraalipuuteri Transparent
Laveran irtopuuteri on mattapintaiseksi jättävät talkiton jauhe, joka sisältää kevyesti valoaheijastavia pigmenttejä. Vain sen verran, että iho näyttää kuulaalta ja kauniilta, mutta silti tasaisen mattapintaiselta. Se on niin hienojakoista, että tuote katoaa ihoon hetkessä. Transparent sävy on väritön. Sävy näyttää ensin vaalealle, mutta sitä ei kannata säikähtää – irtopuuteri katoaa täysin ihoon. Laveran irtopuuteri on juurikin sellainen irtopuuteri, jonka kuvailin yllä unelmieni irtopuuteriksi.

Tuote sopii valmistajan kaikille ihotyypeille, mutta tuoksuherkkäisille se ei välttämättä sovi, koska siinä on mukana mieto tuoksu. Pakkauksessa on mukana pieni vippa. Tuote on Nature-sertifioitu ja vegaaninen.

Yhden huomion tein kääntäessäni purkin ylösalaisin. Laveran irtopuuterin nettosisältö on 8 g ,kun taas esimerkiksi aiemmin käyttämäni Lily Lolon irtopuuteri on 4,5 g. Melko iso ero ja Lily Lolo tuntuukin loppuvan yllättävän nopeasti.

Irtopuuteria myy Prisma, Sokos, *House of Organic ja *Jolie.

kauneus meikki testit suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *