Lumene Hehku ja Kuulas - sarjat aikuisemmalle iholle

Lumenen kaksi uusinta aikuisemman ihonhoitolinjaa kantaa nimiä Kuulas ja Hehku. Ennen tuotteisiin perehtymistä on pakko mainita, kuinka jokin aika sitten ihastelin Lumenen tuotteiden nimiä kaverini kanssa ja sanoin, että kuinka kadehdinkaan sen ihmisen työtä, joka saa miettiä tuotteille näitä ihania nimiä!

 

 

Kuulas ja Hehku- tuotesarjat ovat molemmat tarkoitettu ikääntyvälle iholle, Kuulas on enemmän anti-ageing-linja ja Hehku taas aikuisemmalle iholle tarkoitettu. Kirjoitin aiemmin heleyttävistä pikakaunistajista (täällä), sillä ne kiinnostivat eniten kaikista tuotteista. Myös silmänympäryksille on olemassa oma pikakaunistava tuote, joka kiinteyttää ja kohottaa väsynyttä ilmettä. 

 

 

Kuulas- sarjan pääraaka-aine on puolukka ja tuotelinjan tunnistaa pääosin punaisista pakkausteksteistä ja voide on haalean vaaleanpunaisen väristä. Kuulas tuo iholle nimensä mukaisesti kuulautta, kun ikääntyessään iho alkaa menettää sitä muuttuen sameaksi. 

Olen testaillut enemmän tämän sarjan tuotteita, sillä ne ovat minun ikäiselleni sopivampia. Tuotteet kosteuttavat pintakuivaa ihoani riittävästi, tykkään tuotteiden tuntumasta ja tuoksusta. En tiedä onko se tuotteissa oleva lähdevesi, mutta jokin saa voiteet tuntumaan ihanan raikkaalta iholla. Yövoide ei ole liian täyteläinen, vaan raikkaan tuntuinen sekin ja tuntuu kosteuttavan ihoani hyvin. 

Päivävoiteita saa sekä suojakertoimella SPF15 ja ilman, mikä on mielestäni kiva. Itse käytän nykyään suojakertoimellisia päivävoiteita, sillä haluan suojata herkästi palavaa ihoa auringonsäteiltä ihan kaupungilla kulkiessani. 

 

 

Kuulas sarjan V-shaping on ehkä suosikkini kaikista testaamistani tuotteista, koska se antaa kivaa hehkua iholle aamuisin ja olen käyttänyt sitä yhdessä hoitonesteen ja kosteuttavan hyaluroniseerumien kanssa. Sen paksumpi koostumus on sopinut talvikäyttöön mutta luulen, että kesällä tartun mieluummin kevyempään seerumimaiseen Elixir- tuotteeseen.

 

 

Hehku on kiinteyttävä linja aikuisemmalle iholle ja sen pääraaka-aineena on Lumenen aikaisemmistakin tuotteista tuttu tyrni. Tuotteet tunnistaa kullanvärisistä korkeistaan ja voide on haalean kellertävää sävyltään. Hehku-sarja tuntuu koostumukseltaan täyteläisemmältä kuin Kuulas, mutta suurta eroa en niissä käytössä huomaa. Yövoide on selkeästi rasvaisempi kuin Kuulas-sarjan yövoide.

 

 

Se mikä tuotesarjoissa yllätti, on niiden hinnat. En tiedä oliko minulla väärä muistikuva Lumenen aikuisemman ihon tuotelinjoista mutta muistelin, että niiden hinta olisi korkeampi ja lähestulkoon selektiivisten tuotteiden hintatasoa. Näiden tuotteiden hintahaitari on välillä 29,90 - 39,90 euroa, ei ollenkaan pahan hintaisia siis. 

Olen jonkin verran kuullut harmittelua uudistuksen myötä tapahtuneesta hintojen noususta esimerkiksi meikkituotteissa, joten oletin että hinnannousu koskisi kaikkia tuotelinjoja. Tuli itselle vain mieleen, että onkohan näissä tuotesarjoissa karsittu ylimääräiset hienoudet pois ja niihin on valittu kaikessa yksinkertaisuudessa selkeät ja toimivat raaka-aineet?  Saatan olla ihan väärillä jäljillä, mutta joka tapauksessa tuotteiden hintataso oli positiivinen yllätys!

 

 

Miltä tuotteet kuulostavat? Joko olet testannut jotain tuotetta?

 

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Kommentoi