Lumene Hehku ja Kuulas – sarjat aikuisemmalle iholle

Lumenen kaksi uusinta aikuisemman ihonhoitolinjaa kantaa nimiä Kuulas ja Hehku. Ennen tuotteisiin perehtymistä on pakko mainita, kuinka jokin aika sitten ihastelin Lumenen tuotteiden nimiä kaverini kanssa ja sanoin, että kuinka kadehdinkaan sen ihmisen työtä, joka saa miettiä tuotteille näitä ihania nimiä!

 

Lumene Hehku.jpg

 

Kuulas ja Hehku- tuotesarjat ovat molemmat tarkoitettu ikääntyvälle iholle, Kuulas on enemmän anti-ageing-linja ja Hehku taas aikuisemmalle iholle tarkoitettu. Kirjoitin aiemmin heleyttävistä pikakaunistajista (täällä), sillä ne kiinnostivat eniten kaikista tuotteista. Myös silmänympäryksille on olemassa oma pikakaunistava tuote, joka kiinteyttää ja kohottaa väsynyttä ilmettä. 

 

Lumene Kuulas Day Cream.jpg

 

Kuulas– sarjan pääraaka-aine on puolukka ja tuotelinjan tunnistaa pääosin punaisista pakkausteksteistä ja voide on haalean vaaleanpunaisen väristä. Kuulas tuo iholle nimensä mukaisesti kosteutta ja kuulautta, sillä ikääntyessään iho alkaa menettää sitä ja muuttuu sameaksi. 

Tuotteet kosteuttavat pintakuivaa ihoani riittävästi ja tykkään tuotteiden tuntumasta. Tuotteet tuntuvat raikkaalta iholla. Yövoide ei ole liian täyteläinen, vaan raikkaan tuntuinen sekin ja tuntuu kosteuttavan ihoani hyvin. 

Lumene *Kuulas Heleyttävä & Kiinteyttävä Päivävoide – päivävoide sisältää antioksidanttista puolukkauutetta, e-vitamiinijohdannaista, hyaluronihappoa ja lähdevettä. Tuote kosteuttaa pintakuivaa ihoani hyvin ja iho jää super kosteutuneen ja raikkaan tuntuiseksi. Tuotteesta on olemassa myös suojakertoimellinen versio *Kuulas Heleyttä Suojaava & Kiinteyttävä Päivävoide SPF 15.  Itse käytän nykyään pelkästään suojakertoimellisia päivävoiteita, sillä haluan suojata ihoani auringonsäteiltä ihan kaupungilla kulkiessani. 

 

Lumene Kuulas3.jpg

 

Kuulas sarjan *Kuulas Kiinteyttävä V-shaping on ehkä suosikkini kaikista testaamistani tuotteista, koska se antaa kivaa hehkua iholle aamuisin ja olen käyttänyt sitä yhdessä hoitonesteen ja kosteuttavan hyaluroniseerumien kanssa. Olen toisiaan ohentanut myös paksuja meikkivoiteita tuotteen avulla, jos iho tuntuu kuivalta ja elottomalta. Sen paksumpi koostumus on sopinut talvikäyttöön mutta luulen, että kesällä tartun mieluummin kevyempään geelimäisempään *Kuulas Heleyttävä & Kiinteyttävä tehohoitoon, joka sisältää hoitavia peptidejä ja helmiäispigmenttejä, jotka tuovat hehkua iholle. 

 

Lumene Hehku.jpg

 

Hehku on kiinteyttävä linja aikuisemmalle iholle ja sen pääraaka-aineena on Lumenen aikaisemmistakin tuotteista tuttu tyrni. Tuotteet tunnistaa kullanvärisistä korkeistaan ja voide on haalean kellertävää sävyltään. Hehku-sarja tuntuu koostumukseltaan täyteläisemmältä kuin Kuulas, mutta suurta eroa en niissä käytössä huomaa. Yövoide on selkeästi rasvaisempi kuin Kuulas-sarjan yövoide.

 

Lumene Kuulas7.jpg

 

Se mikä tuotesarjoissa yllätti, on niiden hinnat. En tiedä oliko minulla väärä muistikuva Lumenen aikuisemman ihon tuotelinjoista mutta muistelin, että niiden hinta olisi korkeampi ja lähestulkoon selektiivisten tuotteiden hintatasoa. Näiden tuotteiden hintahaitari on välillä 29,90 – 39,90 euroa, ei ollenkaan pahan hintaisia siis. 

Olen jonkin verran kuullut harmittelua uudistuksen myötä tapahtuneesta hintojen noususta esimerkiksi meikkituotteissa, joten oletin että hinnannousu koskisi kaikkia tuotelinjoja. Tuli itselle vain mieleen, että onkohan näissä tuotesarjoissa karsittu ylimääräiset hienoudet pois ja niihin on valittu kaikessa yksinkertaisuudessa selkeät ja toimivat raaka-aineet?  Saatan olla ihan väärillä jäljillä, mutta joka tapauksessa tuotteiden hintataso oli positiivinen yllätys!

 

Lumene Kuulas6.jpg

 

Miltä tuotteet kuulostavat? Joko olet testannut jotain tuotetta?

 

*tuotteet saatu testiin

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *