Lumene True Passion Lip Colors

Lumenelta ilmestyi marraskuussa uusia innovatiivisia True Passion Lip Color- huulipunia, joissa yhdistyy pysyvyys ja pehmeä tunne huulilla. Punissa on ihanat herkulliset ja intensiiviset värit kiiltävällä ja heleällä lopputuloksella. Olin kovin innoissani päästessäni testaamaan näitä, sillä elän jonkinlaista huulipunakriisiä ja aikaa, jolloin olen miettinyt, että pitäisikö ihanat huulikiillot vaihtaa pikkuhiljaa huulipuniin, siis ikäni puolesta.  🙂

 

lumenepunat33.JPG

 

Pysyvä ja pehmeä huulipuna kuulostaa hyvältä, sillä usein tuntuu, ettei nämä kaikki ominaisuudet voi olla samassa huulipunassa. Jos huulipunalla on kestoa ja intensiivistä väriä, se on usein kuiva ja koostumukseltaan ns. jämäkkää tavaraa. Pehmeät ja kiiltävät huulipunat taas häviävät huulilta ensimmäiseltä lipaisulla.

 

lumenepunat01.JPG

 

Huuleni ovat olleet viime aikoina hieman rohtuneet,  joten mieleni ei tee laittaa kuivaa ja jämäkkää huulipunaa huulille, jolloin rohtuneisuus korostuu entisestään. Olenkin siis pysynyt vahvasti huulikiiltojen parissa. Testatessani True Passion punia, pidin nimenomaan sen pehmeästä koostumuksesta. Ainoastaan tummin väri kasaantui rohtuneisiin huuliini, mutta muut vaaleammat värit toimivat hyvin epätasaisesta huulen pinnasta huolimatta.

 

lumene huulet1.jpg

 

Huulipuna on kynämäisessä muodossa, joten sitä on helppo levittää huulille. Sävyt on trendikkäitä ja niitä on 6 kpl viileistä pinkeistä ja vaaleasta nudesta aina tummaan vamppipunaan. Kuten Lumenen tuotteilla yleensäkin, tuotteilla on ihastuttavat nimet.

 

lumenepunatviivat.jpg

 

Lumoava tuulenvire – siniseen taittava herkullinen pinkki.

Valon leikki – kaunis vaalea nudeväri niille, joita tummien huulipunien väri vieroksuttaa. 

Ylellinen tunne – oranssiin taittava punainen, sopii hyvin esim. päivettyneemmille ja lämpöistä punaa etsiville.

Varjojen tanssi – tumma vamppipuna, joka on syksyn hittiväri huulilla. 

Ruusuinen ilta  – fuksiapinkki, hieman lämpöisempi sävyltään kuin Lumoava tuulenvire.

Häikäisevä kauneus – punainen, hieman viileämpi väri kuin Ylellinen tunne. Klassinen punainen.

 

huulet kopioi.jpg

huulet.jpg

 

Minun lempivärikseni näistä punista nousi ehdottomaksi klassinen punainen sävy, Häikäisevä kauneus. Myös viileät pinkit ja fuksiat ovat niin kauniita, mutta eivät harmikseni niin yhtään minun värejäni. Huulipunat ovat tuoksuttomia, joten ne sopivat hajuherkille ja allergisille.

 

lumenepunat21.JPG

 

Miksikään superkestopuniksi en näitä tuotteita voi kutsua, mutta minulla onkin käsittämätön tapa syödä kaikki punani puoleen päivään mennessä huuliltani ja harva rasvainen huulipuna pysyy huulillani paria tuntia kauempaa. 

Eniten pidin näiden punien pehmeästä tunteesta huulilla sekä kynämäisestä mallista, sillä on helppo levittää puna huulille ja rajauskyniä ne eivät välttämättä tarvitse. Ainoastaan tummin sävy saattaa jäädä suttuiseksi reunoiltaan, joten suosittelen huultenrajauskynää sen kanssa. 

Miltä näytti, mikä voisi olla sinun suosikkisävysi?

*tuotteet saatu

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *