Lumenen luottotuotteet

Lumenen sivuilla on viimepäivinä näkynyt salamyhkäisiä kuvia jostain suuresta uudesta mullistuksesta ja näyttää siltä, että ainakin New Yorkin valtaus on aloitettu ja samalla logo ja ulkoasukin näyttäisi saaneen uuden ilmeen. Tästä kuulemme varmasti lisää jatkossa, mutta vielä kun kaupoissa näkyy "vanhaa" Lumenea, vinkkaan sarjalta kaksi tuotetta, jotka ovat olleet luottotuotteittani jo monen vuoden ajan. En ole oikeastaan merkkiuskollinen millekään merkille ja kokeilen mielellään tuotteita eri brändeiltä, mutta tämä kaksikko on meikkipussistani löytynyt jo monen vuoden ajan.   

 

 

Voimakas silmämeikki on yleensä helpompi poistaa öljyillä tai kaksifaasisilla silmämeikinpoistoaineilla, mutta kevyen päivämeikin puhdistukseen riittää hyvin vesiliukoisen silmämeikin poistoaine. Käytän piilolinssejä ja suosin myös siitä syystä vesiliukoisen meikin poistoaineita, mutta en kuitenkaan pidä liian vesimäisistä poistoaineista.

Lumenen silmämeikinpoistoaine on täydellinen koostumukseltaan, sillä se on vähän geelimäisempi neste ja meikki lähtee sillä paremmin kuin aivan vesimäisillä litkuilla. Tuote on öljytön ja hellävarainen ja plussaa siitä, että purkki kestää minulla käytössä todella pitkään. Tuote saa minulta 10+ arvosanan ja toivon, että sitä ei lähdetä muuttamaan tulevaisuudessa!

 

 

Toinen Lumenen tuote, joka on löytänyt tiensä meikkipussiini monet kerrat on silmämeikin pohjustustuote. Pohjustustuote pitää luomivärin mielestäni ihan hyvin paikoillaan, jos luomet eivät ole kovin rasvoittuvat. Lisäksi se on hyvän värinen ja tasoittaa punoittavat ja sinertävät silmäluomet tasaisen väriseksi pohjaksi luomivärejä varten.

Pohjustustuotetta voi käyttää myös sellaisenaan ilman luomivärejä, sillä ne tasoittavat luomen ja täten ilme kirkastuu. Olen huomannut, että ns. huonompilaatuiset luomivärit eivät välttämättä kestä luomella koko päivää tämän pohjustusaineen kanssa, mutta hyvälaatuiset, pehmeät ja pigmenttiset luomivärit pysyvät helposti koko työpäivän ajan kasaantumatta luomivakoon.

Nyt vain odottelemaan mitä jännää uudistus tuo tullessaan!

Onko sinulla Lumenen luottotuotteita?

 

 

 

Kommentit

Heidi Kukkasillaan (Ei varmistettu) http://kukkasillaan.blogspot.fi

Oma luottotuotteeni on juuri tuo sama silmämeikin pohjustaja. Joskus erehdyin kokeilemaan kalliilta ja hehkutetulta merkiltä vastaavaa tuotetta, mutta sepä ei toiminut yhtään.

Myös Lumenen kosteusvoiteita olen käyttänyt jo vuosia. Muita en tosin ole aikoihin kokeillutkaan, joten varsinaista vertailua en voi tehdä :)

ohsomanyreasons

Kiitos viestistäsi! :) Eihän se hinta tosiaan kerro aina tuotteen laadusta ja toimivuudesta ja näissä tuotteissa riippuu varmasti paljolti onko luomet rasvaiset tai raskaat. Toinen suosikkini on Urban Decayn silmämeikinpohjustus, mutta pidän enemmän tuubeista kuin aplikaattorilla levitettävistä tuotteista :) Lumenella on kyllä monia ihania tuotteita valikoimissa. <3

Multa löytyy kanssa tuo silmämeikin pohjustaja. Toimii ihan hyvin, mutta toisaalta joskus olen kyllä käyttänyt pohjustajana sellaisiakin tuotteita (eivät välttämättä varsinaisesti olleet luomivärin pohjususvoiteita), jotka antavat luomiväreille enemmän kontrakstia ja tuovat niitä vahvemmin esille. Nimeksikään en kyllä muista, mistä tuotteista oli kyse.

ohsomanyreasons

Kiitos kommentistasi! :) Jotkut tuotteet tosiaan toimivat hyvin myös luomenpohjustana, vaikka ei ole siihen tarkoitettu. Itse käytän esimerkiksi Kikon luomivärikynää, pysyy iholla jopa paremmin kuin jotkut pohjustajat :)

SalkaT (Ei varmistettu) https://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Se Hyaluronitiiviste on mun suosikki, haluaisin tykätä Lumenen kasvovoiteista mutta ihon onkin sitten toista mieltä :(

Uusi Lumene vaikuttaa kyllä todella suomalaisen eksoottisen mystiseltä, alan jo tottua siihen uuteen logoon vaikka se vähän alkuun mietitytti :D

ohsomanyreasons

Hyalyronitiiviste on kyllä niin ihanan tuoksuista! <3 Mulla menee myös vähän uuteen logoon tottuessa, mutta ainakin ne uudet tuotteet vaikuttavat mielenkiintoiselta ja pullot näyttävät kauniilta! Niitä pitää päästä testamaan pian! :)

Kommentoi