Luxien vaaleanpunaiset unelmasiveltimet

Luxie Beauty on vuonna 2014 perustettu sivellinsarja, joka on muutamassa vuodessa kasvattanut suosiotaan maailmalla. Siveltimiin ovat ihastuneet niin meikkaajat, Youtuben meikkigurut kuin tavalliset kuluttajatkin. Siveltimet ovat käsintehtyjä, korkealaatuisia, hypoallergisia, eläinkokeettomia ja vegaanisia.

Luxien tarina alkoi siitä, kun sarjan perustaja halusi luoda laadukkaan synteettisen sivellinsarjan,  joka sopisi hänen herkälle iholleen. Siveltimet suunniteltiin kuunnellen kuluttajien toiveita ja palautteita. Sarja uskookin, että heidän siveltimien laatu olisi markkinoiden parhain ja laadukkain. 

 

Luxie siveltimet brushes2pieni.jpg

 

Suomessa Luxien siveltimiä myy nobebeauty.fi ja valikoimissa on laaja skaala siveltimiä. Sain testiini setin Luxie Rose Gold Complete Face Set*, joka on arvokkain setti. Itsehän rakastan vaaleanpunaista, joten hajosin onnesta, kun pääsin hypistelemään siveltimiä.

 

Luxie siveltimet brushes1pieni.jpg

 

Kokoelma sisältää 3 kasvomeikkisivellintä ja 4 silmämeikkisivellintä ja huulisiveltimen. 

  • 532 Round Kabuki Brush 
  • 522 Tapered Highlighter Brush
  • 680 Precision Face Brush
  • 229 Tapered Blending Brush
  • 213 Eyeshading Brush  
  • 221 Flat Definer Brush
  • 201 Brow & Lash Brush
  • 160 Lip Brush

 

Luxie siveltimet brushes8pieni.jpg

 

Siveltimien varret on tehty bambusta ja ne ovat kauniin vaaleanpunaisia. Metallinen kärkipää on ruusunkultaista ja lisäksi jokaisessa siveltimessä lukee siveltimen käyttötarkoitus, joka on ihan hyvä juttu – olen joutunut itsekin kurkkaamaan joskus, että mihin sivellintä on tarkoitus käyttää. 

 

Luxie siveltimet brushes3pieni.jpg

 

 

Nobebeautyn sivuilla on myös tarkka kuvaus kaikista siveltimistä ja niiden käyttötarkoituksesta. Tämä on hyvä, sillä itse menin sekaisin kasvosiveltimien käyttötarkoituksessa. Käytin isoa viistopäistä 680 Pro Precision Face*– sivellintä varjostamiseen, vaikka se on meikkivoiteen levitykseen. No tulipa testattua, että se toimii vinon muotonsa vuoksi myös varjostussiveltimenäkin puuterimaisten tuotteiden kanssa. 

 

Luxie siveltimet brushes5pieni.jpg

 

Luxien siveltimiä kehutaan pehmeiksi, mutta ne ovat eri tavalla pehmeitä, kuin esim. Real Techniquesin siveltimet. Luxien siveltimet ovat tiiviimpiä ja samalla napakoita ja monikäyttöisiä. Pehmeyden huomasin itse asiassa siveltimien likaantuessa parin käyttökerran jälkeen. Siinä missä esim. Morphen häivytyssivellin tuntui menettäneen pehmeytensä ja karva alkoi tuntumaan karheammalta, niin Luxien siveltimet säilyttivät pehmeytensä.  

 

Luxie siveltimet brushes6pieni.jpg

 

Tykkäsin setin sivellinvalikoimasta, mutta oisin kulma/ripsiharjan tilalle toivonut esim. suurempaa puuterisivellintä, jolla sutia aurinkopuuterin kasvoille. Toki kulma/ripsiharja pelastaa monesti liian piirretyn näköiset kulmat ja se kuuluu vakiosiveltimiini. 

 

Luxie siveltimet brushes7pieni.jpg

 

Jos pitäisi valita ehdottomat suosikit setin siveltimistä, niin valitsisin kasvosiveltimet 680 Pro Precision Face*, 532 Round Top Blender*, 221 Flat Definer Brush* ja 213 Eye Shading Brush*

 

 

Luxie siveltimet brushes9pieni.jpg

 

Setin lisäksi sain muutaman irtosiveltimen testiin ja pyysin testiin siveltimet 215 small angle*, 217 pencil Brush* ja 237 Blending Brush*.

215 Small angle on ihan suosikkini pehmeiden ja utuisten rajausten tekemiseen.  237 häivytyssivellin toimii pienen koonsa vuoksi tummempien värien levittämiseen luomivakoon ja se häivyttää myös tarkasti luomivärireunat. 217 kynäsiveltimessä on tarkka kärki, jonka vuoksi se sopii myös esim. rajausten pehmentämiseen tai tarkkaan työskentelyyn. Itse tykkään enemmän pyöreäpäisistä kynäsiveltimistä, mutta nämä ovat makuasioita. 

 

Luxie siveltimet brushes10pieni.jpg

 

Luxien siveltimet ovat keskihintaisia tai hieman keskihintaista kalliimpia. Yksittäiset kasvosiveltimet ovat parinkympin luokkaa ja silmämeikkisiveltimet ovat 12-14 euron hintaisia. Tässä joulun alla tuli mieleen, että sivellinsetit ovat varmasti meikkihullujen mieleen, eikä siveltimiä voi koskaan olla liikaa. Joten siinä voisi olla yksi joululahjavinkki. 

 

Luxien siveltimiä myy nobebeauty.fi*-verkkokauppa. 

 

*tuotteet saatu testiin

*postaus sisältää mainoslinkkejä. 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *