Lyko – suosikkeja, uusia tuotteita ja alennusten bongauksia

 *tuotteet saatu Lyko.fi

Ostan meikkejä enää harvoin kivijalkakaupoista, koska verkkoshoppailu sohvalla on vaivattomampaa ja nopeampaa. Lisäksi metsästän tuotteita netistä paremman hinnan perässä tai etsin jotain tiettyä tuotetta, jota ei välttämättä löydy enää kaupoista.  Yksi kosmetiikan verkkokauppa, joista olen tehnyt useita ostoksia, on Lyko.fi.

Lyko.fi on pohjoismaiden suurin kosmetiikan verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy yli 50 000 tuotetta. Lykon valikoimissa on usein myös sellaisia tuotteita, joita ei löydy enää kivijalkakaupoista. Bongailen usein verkkokaupan alennuksia ja tilailen suosikkituotteitani postimaksuitta.

Sain yhteistyön merkeissä valita tuotteita verkkokaupan valikoimasta ja valitsin vanhoja suosikkeja, uusia tuotteita kokeiluun ja muiden suosittelemia tuotteita.

*Wet nWildin Photo Focus Eyeshadow Primeria on kehuttu yhtä hyväksi kun Urban Decayn luomivärinpohjustajaa. Hinnaltaan se on paljon edullisempi, joten halusin kokeilla vetääkö se vertoja Urban Decaylle. Helposti levittyvä ja selvästi ohuempi voidemainen primer on hyvin erilainen kuin Urban Decayn pettämätön luomivärin pohjustaja, mutta se pitää luomivärin koko päivän paikallaan.

*MAC Cosmetics Prep + Prime Fix + on yhtä maineikas meikkituote kuin Urban Decayn luomivärinpohjustaja, jota en ole vielä koskaan kokeillut. Minikokoinen tuote oli hyvä testiversio ja voisin hyvin ostaa tuotteen täysikokoisena. Tuote toimii kahdella tapaa – se pelastaa liian puuteriseksi tai pakkeloidun näköiseksi tehdyn meikkipohjan ja sitä voi suihkuttaa siveltimeen, jos haluaa levittää luomivärin kosteana. Monia ruikkivia kasvosuihkeita käyttäneenä täytyy myöntää, että Fix+ suihke on mitä hienojakoisinta sumua enkä ihmettele tuotteen suosiota.

*MAC Cosmetics Eye Shadow Dazzleshadow Liquid Every Day Is A Sunshine voidemaista helmiäisglitteriä olen käynyt hypistelemässä useasti myymälässä, mutta miettinyt tarvitsenko sitä kaikkien luomivärieni lisäksi. Kirkas kultashampanjainen sävy olikin yksinkertaisesti niin kaunis, että olen käyttänyt tuotetta jopa päivämeikissä ruskean luomivärin kanssa. Iltameikissäni tuote on ihan must have, sillä se pysyy tunteja paikoillaan ja helmiäisglitter kimaltelee kauniisti pimeässäkin valossa.

*YSL Full Matte Eyeshadow -voidemaisen luomivärin tilasin Miia Johanssonin suosituksesta.Innostuin Miian myötä voidemaisista luomiväreistä niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. YSL:n voidemainen Full Matte- luomiväri on hyvin pigmenttistä. Voidemaisilla luomiväreillä teen usein kunnon kestomeikin, sillä ne tarraavat ihoon niin hyvin, että luomivärit pysyvät iholla tunteja. Kokeilemani sävy *8 Defiant Pink on punertava sävy, joka oli makuuni turhan terracottamaisen punainen ja olenkin laittanut sen päälle jotain vaaleampaa ja kylmänsävyistä luomiväriä.

MAC Cosmeticsin puuterimaista poskipunista minulle ei myöskään ollut vielä kokemusta. Olen etsinyt Narsin Orgasm -sävyn kaltaista pinkkipersikkaista poskipunaa, joka pysyisi iholla pitkään. Googlettelun jälkeen valitsin kaksi persikkaista sävyä *Mac Cosmetics Mineralize Matte Blush Hey Coral, Hey Coral   ja *Mac Cosmetics Sheertone Shimmer Blush Peachykeen. Shimmermäisempi Peachykeen on kaunis sävy ja näistä kahdesta selvästi kylmempi, mutta Narsin Orgasmiin verrattuna se on oranssisempi.  Molemmat sävyt ovat helppoja ja monelle sopivia poskipunasävyjä. Laadultaan poskipunat vakuuttivat kyllä, joten minun täytyy vielä metsästää se oikea sävy.

*Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector huulivoide on vanha tuttu tuote, jonka löysin jokin aika sitten uudelleen. Huulivoide on pehmeän voidemainen ja se toimii pelkästään tai huultenrajauksen kanssa. Laitan sitä usein mattaisten huulipunien päälle, jolloin se toimii huulikiiltona. Toisin kuin monet huulikiillot, tuote ei ole tahmainen vaan hoitavan ja pehmeän tuntuinen. 05 Candy Shimmer on kaunis vaalea persikkainen sävy.

Tällaisia tuotteita tällä kertaa Lykon valikoimista.

Onko Lyko jo sinulle tuttu verkkokauppa?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *