Make Up Store meikkiuudistus- täydellinen vaalea luomiväri

Minulla on ollut hakusessa aiemmin mm. täydellisiä kynsilakan sävyjä ja niin on myös etsinnässä täydellinen vaalea luomiväri. Mitä parhain sellainen on ollut Make Up Storen luomiväri nimeltä Sparkle, joka on vaalea kimaltavan persikkaisen taittava sävy. Se sopii loistavasti yhteen oikeastaan ihan kaikkien tummempien värien kanssa. Viime viikolla meinasi iskeä epätoivo, kun menin hakemaan ajoissa kohta loppuvaa Sparklea Sokoksen Make Up Storen pisteestä ja kuulin, että Make up Store on uudistanut meikkejään ja sitä ei enää valmisteta.  

 

make up tore00 kopioi.JPG

 

Oikean värisen vaalean helmiäisen etsiminen on mielestäni nimittäin aika vaikeata. Olen ostanut useita liian vaaleanpunaiseen, hopeaan tai valkoiseen taittavia helmiäisluomivärejä, sillä myymälöiden valot taittavat värit usein eri värisiksi kuin mitä lopputulos on. Kuten en aikoinaan osannut arvata, että tuo lohenpunainen luomiväri olisi oikeasti täydellisen vaalea luomiväri, kunnes testasin sitä kämmenelle ja menin ulos myymälästä päivänvaloon tarkistamaan sen sävyn. 

 

make up tore01 kopioi.JPG

 

Ainoa miinus luomivärissä on ollut sen pakkaus, otin siitä nimittäin pois muistaakseni jonkun muovin ja nyt luomiväriä on tullut runsas määrä purkissa olevasta reiästä ja en usein sulje kantta kunnolla napsauttamalla, jolloin luomiväri on pudonnut ja levinnyt kylpyhuoneen lattialle ja puolet tuotteesta on  kulunut siitä syystä. 

 

make up tore02 kopioi.JPG

 

Konsulentti tiesi kuitenkin kertoa, että uusissa luomiväreissä luomiväri nimeltä April on miltei sama kuin Sparkle. Itseasiassa uudistus onkin hyvä asia, luomiväriähän on uusissa pakkauksissa paljon enemmän ja purkkikin on tosi tyylikäs ja paljon käytännöllisempi. Sen saa suljettua kunnolla, eikä tarvitse pelätä luomivärin leviämistä pitkin lattioita jos se vahingossa pääsee putoamaan.

Uuden luomivärin koostumus oli kuitenkin pettymys, sillä se on mielestäni hieman rakeisempi ja ihon väri kuultaa läpi, joten lopputulos ei ole niin kiva kuin Sparklen kanssa oli. Laittamalla alle jonkun peittävämmän vaalean värin, lopputuloksesta tulee kuitenkin tosi kaunis. Luomivärissä on kyllä ihanasti kyllä kimalletta, mutta sen kanssa pitää varoa, ettei se levittäessä varise pitkin kasvoja.  Näin on ainakin itsellä monesti aamuisin käynyt ja kimalteet ne eivät sitten meinaa irrota iholta millään, joten suosittelen levittämään joko vaahtopäisellä siveltimellä tai jopa sormella. 

 

IMG_6664 kopioi.JPG

 

Itsellä on menossa selkeästi helmiäiskausi, vaikka meikkimuodissa nyt onkin matat ja nudet sävyt. Make Up Storen April on kiva, mutta ei hivo täydellisyyttä rakenteensa vuoksi, joten joudun jatkaa metsästystä jälleen. Olin ajatellut kysyä täältä, että vinkkailkaa ihania vaaleita helmiäisluomivärejä, mutta luomivärien sävy riippuu aika paljon ihon omasta sävystä. Siinä missä toisella väri näyttää lämpöisemmälle, toisella taas kylmemmälle. Tämä tuli todistetuksi, kun testasimme kaverini kanssa Urban Decayn vaaleita värejä ja hänellä on tummempi iho ja sävyt näyttivät hänellä jopa sinertävän hopeisilta, kun taas minulla persikkaisemmalle. Luulen, että menen seuraavaksi hypistelemään niitä Urban Decayn luomivärikokoelmia tarkemmin, sillä siellä vaihtoehtoja on pilvin pimein. 

 

IMG_6640.JPG

 

silmät april101.JPG

 

silmät april100.JPG

 

silmät april102.JPG

 

IMG_6961 kopio.jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *