Maksimaalista tuuheutta ripsille

Ripseni ovat melkein säälittävän hennot ja lyhyet ja siitä syystä tykkään käyttää mahdollisimman tuuheuttavia ripisivärejä. Olen kokeillut vuosien varrella erilaisia tuuheuttavia ja pidentäviä ripsivärejä ja minun lempituotteeni on ehdottomasti pitkään ollut Lancômen Hypnôse.

 

dior8.jpg

 

Hypnôse on suosikkini, koska sitä voi kerrostaa ja kerrostaa, eikä se kovetu missään vaiheessa, vaan pysyy kuivuessaankin joustavana. Pidän siitä, koska  sitä voi esim. työpäivän jälkeen lisäillä hyvin pari kerrosta lisää, jos meikkiä pitää freesaata pikaisesti. Ripsivärin harja on myös hyvä, eikä ripset kasaannu yhteen kasaan, vaan ne pysyvät eroteltuina.

 

diorshow ripsarit02.jpg

 

Halusin kuitenkin testata, että voisikohan ripsiini taikoa vieläkin lisää tuuheutta ja pituutta, joten testiini lähti *Diorshow Maximizer-ripsiseerumi, josta olen lukenut ihan hyviä arvosteluja. En ole tuotetta aiemmin hankkinut, sillä muistissani oli kokeilukertani jonkun toisen merkin vastaavan tyyppisestä tuotteesta, jonka käytön lopetin muistaakseni sen takia, että vaikka kuinka lisäsin mustaa ripsiväriä ripsien päälle, niin muistaakseni lopputulos jäi jotenkin harmaaksi. Tai sitten siinä oli jokin muu syy miksi en pitänyt siitä, enkä ostanut tuotetta uudelleen sen loppuessa.

 

diorshow ripsarit03.jpg

 

Diorshow Maximizerin massa on valkoista ja sitä voi lisäillä haluamansa määrän, kunhan työstää itse ripsivärin päälle niin, että se on vielä märkää. Massa kuivui melko nopeasti, joten suosittelen levittämään ripsiväriä massan päälle yksi silmä kerrallaan. Eli ensin Diorshow Maximizer toiseen silmään, heti päälle ripsivärin levitys ja sitten toiseen silmään sama homma. 

 

dior3.jpg

 

Massalla sai hyvin volyymia ripsiin ja mielestäni se sekä pidensi, että tuuheutti ripsiäni. Positiivinen huomioni oli, että Hypnôsea ei tarvinnut laittaa niin montaa kerrosta kuin laitan sitä yleensä pelkästään ja näin ollen pidensin myös kuivumaisillaan olevaa ripsivärin kestoa parilla viikolla. 

 

dior1uusi.jpg

 

Koska Hypnôse on itsessään tuuheuttava ripsiväri, ero ei ollut mitenkään valtava kuvassa. Tähän olisi varmaan ihan vertailun vuoksi pitänyt valita jokin kehnompi ripsiväri.  Vasemmalla Diorshow Maximizer + Hypnôse ja oikealla pelkkä Hypnôse.  

 

dior4.jpg

 

Tuote jää ehdottomasti käyttööni, sillä koska Hypnôsea ei tarvinnut kerrostaa niin paljon, ripsivärin laittaminen oli huomattavan paljon nopeampaa aamulla. Vaikka massa onkin valkoista, ripset muuttuvat mustaksi ripsivärin myötä, joten pelkoni niistä harmaista ripsistä oli turhaa. 

 

dior6.jpg

 

Diorshow Maximizeria suositellaan käytettäväksi myös yön aikana seerumin tavoin, sillä se ravitsee ripsiä, jolloin niiden pitäisi tulla tuuheammiksi ja vahvemmiksi. Itse en ole kokeillut vielä sitä, sillä olen ehkä hieman skeptinen sen todellisista hyödyistä ja minulle riittää, että volyymit saa aamuisin meikkaamalla.

Oletteko te käyttäneet ripsiseerumia? Tai onko joku käyttänyt sitä öisin ja huomannut eroa ripsen kasvussa?  

 

diorshow ripsarit01.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *