Meikki Isadoran Golden Edition- tuotteilla

Kirjoitin aiemmin Isadoran Golden Edition-meikkikokoelmasta (täällä), jossa esittelin ihania juhlakauden meikkejä. Kokoelmassa on tosi kivoja kultaan ja hopeaan taittavia sävyjä silmille ja kynsille sekä huulille sipaistaan kylmiä violettisia huulipunia.  

 

isadora4kopio.jpg

 

Kokoelman lempituotteeksi nousi ehdottomasti luomiväripaletti hyvillä iltameikkiin sopivilla väreillään. Luomivärit ovat kauniissa kultaisessa paketissa ja mukana tulee pieni sivellin. Luomivärien mukana tulevat siveltiset eivät ole yleensä kovin laadukkaita, mutta kyllä niillä hätätapauksessa sutiin väriä silmään, jos ei jaksa kantaa parempia siveltimiä mukana.  

 

isadora joulu01.JPG

 

Paletin hopeinen luomiväri on oikeastaan väri, josta irtoo enemmän glitteriä kuin väriä, joten sopii esimerkiksi liikkuvalle luomelle vaikka viimeistelyyn, esimerkiksi paletin toisen vaalean värin päälle. Vaalea roosa sopii liikkuvalle luomelle yhdessä kullan kanssa ja tummalla luumulla sekä mustalla saa syvyyttä meikkiin. Mattaisessa mustassa on aika hyvin pigmenttiä, mutta paletin kaksi vaaleampaa sävyä vaativat levitykseen vaahtopäisen luomivärisiveltimen.

 

isadora joulu09.JPG

 

isadora joulu08.JPG

 

Testasin luomiväripalettia glamour-henkiseen iltameikkiin näyttävillä irtoripsillä. Käytin meikissäni paletin neljää eri väriä, silmän sisäkulmassa ja liikkuvalla luomella on vaalean roosaa ja kultaa väriä ja silmän ulkonurkassa tummaa viininpunaista. Lopuksi lisäsin mustaa ulkonurkkaan syvyyttä tuomaan ja kultaista väriä käytin tumman luumun häivytysväriä. Alaluomelle laitoin tummaa luumua rajauksenomaisesti. Ainut tylsä juttu, mikä luumun värisissä luomiväreissä joskus tapahtuu, on se, että häivyttäessä ne muuttuvat ikäänkuin tummemmaksi ja värin lämpöisyys vähän häipyy.  

 

isadorameikki.jpg

 

Glamour-henkiseen silmämeikkiin sopii näyttävät silmäripset, joihin käytin Eyluren irtoripsiä, joita myydään esim. Sokoksella. Irtoripsien kanssa kannattaa yleensä käyttää hyvää liimaa, eikä pakettien mukana tulevia liimoja. Hyviä liimoja on merkeillä Duo, Make Up Store, mutta itselläni on käytössä itseasiassa yllättävän hyvä ripsiliima Seppälästä, joka pitää ripset koko illan paikoillaan. 

 

Joulukokokoelmasta toiseksi lempituotteeksi tuli poskipuna Twist & Go 90 a day on the riviera on voidemainen vaalean roosa poskipuna. Kyseessä on kausisävy ja hintaa tuotteella on n. 16,20€.

 

isadora joulu02kopio.jpg

 

Sävy on aika vaalea poskipunaksi, mutta sopii minusta loistavasti korostamaan ja tuomaan kuultoa poskipäille. Puikolla on helppo sipaista väriä lopuksi poskiluun korkeimpaan kohtaan, jolloin se korostaa poskipäitä kivasti. 

 

isadora joulu 21 kopioi.JPG

 

Golden Edition-juhlakauden kokoelma on kaupoissa rajoitetun ajan. Tuotteet tulevat marraskuussa kauppoihin ja kokoelma sisältää uusia kausisävyjä ja valikoimissa olevia tuotteita kauniilla juhlavalla kultaisella pakkauksella. 

Joko sinä olet kokeillut Golden Edition-meikkejä? 

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *