Meikkihaaste Urban Decay Vice 4 – jadenvihreä Grasshopper

Otin varaslähdön ensi viikkoon, sillä ajattelin pitää Urban Decay viikkoa blogissani ja esittelen uusia paletteja ja testailen niillä meikkejä. Ensi viikon perjantaina on nimittäin tulossa jälleen kerran uusi ihana paletti myyntiin, josta kirjoitan lisää ensi viikolla.

Sitä ennen viivyn vielä hetken kuitenkin muutama viikko takaperin tulleen Vice 4 paletin parissa, josta haltioiduin niin, että oli pakko käydä ostamassa se itselleni. Kirjoitin paletista (täällä) ja kerroin, että paletissa on muutama väri, joita en todennäköisesti tule koskaan käyttämään, sillä oma meikkini on yleensä aika neutraaleista väreistä koostuva. Pohdiskelin myös, että voiko 30+ käyttää räikeitä värejä meikissään.

Sekä tämän, että perjantaina myyntiin tulevan uuden paletin kanssa, päätin testailla nimenomaan niitä värejä, jotka eivät ole niitä omia suosikkivärejä meikeissäni, mutta silti niin kauniita sävyjä.

Koska sain myös toiveen postaukseen, että voisin kokeilla jotain näistä paletin ”rajummista” väreistä, niin valitsin lopulta ihanan kirkkaan vihreän sävyn nimeltä Grasshopper. Vihreäsilmäiselle samaa värimaailmaa olevat luomivärisävyt eivät ole niitä parhaimpia, mutta Grasshopper on niin kaunis metallinen jadenvihreä, että päädyin lopulta ottamaan sen meikkitestailuni pääväriksi. 

 

jadeuusi.jpg

 

Meikin toteutin paletin neljällä värillä, jadenvihreä Grasshopper, metallinen vaaleanvihreä C-note, punatiilen ruskea Bitter ja ruskea Delete

Ensin lisäsin koko liikkuvan luomen alueelle Grasshopper-väriä ja lisäsin luomen keskiosaan vielä hieman vaaleampaa vihreätä C-notea valopilkuksi. 

Seuraavaksi levitin suurella pyöreäpäisellä häivytyssiveltimellä luomivakoon ruskeaa Deleteä. Levitin sävyn koko luomivaon alueelle ja häivytin sitä ylös ja ulospäin. Häivytin ruskeaa myös aavistuksen liikkuvan luomen ulkonurkkaan ja sisänurkkaan vihreän värin päälle. 

Lopuksi häivytin vielä Deleteä paletin punertavan tiilen värisellä Bitterillä, niin että ruskea häipyy ikäänkuin lämpöisemmäksi sävyksi ylöspäin mennessä. Alaluomelle lisäsin kevyesti Deleteä ja lisäsin vielä tekoripset kruunaamaan meikin juhlakuntoon.

 

jadesilmät.jpg

 

Ennakko-odotuksista poiketen, tykästyinkin Grasshopperiin paljon! Loppuvuosi on pikkujouluja täynnä, joten ainaisten tummien ja mustien meikkien sijaan tämä voisi hyvinkin olla jonkun illan meikkilook.  

 

uusijade4pieni.jpg

 

Ensi viikolla lisää Urban Decayn meikkitestailuja ja luvassa ainakin tummansinistä iltameikkiä ja meikki-inspiraatioita karismaattiselta laulajalta nimeltä Gwen Stefanie. 

 

vice1pieni.jpg

 

Mitä mieltä sinä olet sävystä Grasshopper, menikö liian värikkääksi vai ihastuitko?

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *