Mikä ihmeen kuivahoitoaine?

Kuivashampoot, jätettävät hoitoaineet ja muut ovat monelle tuttuja termejä, mutta oletteko kuulleet kuivahoitoaineesta? Tunnustan, että minulle se oli uusi termi ja tuotetta piti ihmetellä tovi, kun L'Oréal lähetti sellaisen minulle testiini kesän alussa. Hoitoaine, joka on kuivaa suihketta? Vai kuiviin hiuksiin suihkutettava hoitoaine? 

 

 

Pienessä suihkepullossa oleva Mythic Oil -tuoteperheeseen kuuluva kuivahoitoaine on kuiviin hiuksiin tarkoitettu tuote, joka selvittää, pehmentää ja tuo kiiltoa hiuksiin. Tuote sisältää mm. appelsiiniöljyä ja auringonkukan uutetta. 

 

 

Kuivahoitoaine muistuttaa mielestäni vähän kiiltosuihketta, sillä se tuo kiiltoa hiukseen, mutta en ole oikein koskaan tykännyt käyttää kiiltosuihkeita. Jotkut niistä tekevät omaan makuuni liian kiiltävät hiukset ja osa on liian öljyisiä koostumukseltaan, joten tämän tuotteen ajattelin korvaavan kiiltosuihkeiden paikan peilikaapissani.

 

 

Ensin innostuin valtavasti tämäntyyppisestä tuotteesta, mutta sitten jäin miettimään, että onkohan tämä nyt kuitenkaan mikään must have -tuote itselleni?  Huonoihin hiuspäiviin, jolloin latva on kuiva ja kiilloton, tämä voisi olla hyvä elvytyskeino aamuisin ja jos hiukset tarvitsevat työpäivän jälkeen freesausta, se on kivan pieni pullo myös mukana kannettavaksi. Toisaalta käytän kuivissa latvoissa silikonia sisältäviä kiiltotuotteita, jotta haperot latvat näyttäisivät parempikuntoiselta. 

Muistan törmänneeni johonkin tutorial-videoon, jossa tuotetta käytettiin kihartimen alla, kun hiuksiin tehtiin loivia laineita ison kihartimen avulla. Ehkä tämä voisi toimia sinun hiuksiisi, jos kiharrat hiuksiasi pesujen välillä ja haluat niille kiiltoa ja pehmeyttä. Tai jos kaipaat tuotetta, jolla elvyttää kuivat latvat aamuisin tai haluat kevyttä kiiltoa ja viimeistelyä föönauksen jälkeen hiuksiisi.

Tuoksu on itämaisen parfyyminen, joten tuoksuherkille en suosittele tuotetta. 

Miltä tuote kuulostaa?

 

*tuote saatu testiin 

Kommentit

nansk

No juu. Uudessa-Seelannissa ollessani nappasin vahingossa kuivahoitoainepullon kaupan hyllystä, kun hain kuivashampoota. Pullot olivat keskenään niin samannäköiset, enkä ollut koskaan nähnyt moista tököttiä aiemmin, niin ihmekös. Olikin astetta ikävämpi yllätys aamulla kun suihkin sitä hiusten juuriin ja tukka muuttui koko ajan likaisemman ja rasvaisemman näköiseksi, eikä suinkaan freesautunut yhtään - surprise madafaka, solikin hoitoaine eikä shampoo.

Näen edelleen sieluni silmin oman kauhistuneen ilmeeni, kun piti suunnilleen juosta pesemään hiukset, koska hostellista piti kirjautua ulos puolen tunnin päästä... Hohhoijaa. Miten niin traumoja? Haisikin vielä pahalta. Jäi muuten se pullo käyttämättä, vaikka roudasinkin sen takaisin Suomeen.

ohsomanyreasons

Hei apua! :D Voi eii!! :D Kamala tilanne! Toivottavasti kerkesit pesemään hiuksesi. Varmasti jäi traumat! Ja varmasti nyt tajuat katsoa että purkin kyljessä lukee Dry Shampoo eikä Dry Conditioner :D Saattaisi käydä  muillekin helposti sama jos tuijottaa vain sanaa dry. 

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

H&M Beautyn kuivahoitoaine pelasti viime talvena hiuksista huivin tekemät takut kätevästi! :)

ohsomanyreasons

Hei loistava vinkki! Huiveista johtuvat takut niskassa aiheuttavat päänvaivaa talvisin ja olen suihkinut jätettävää hoitoainetta, mutta kuivahoitoaine toimii varmasti paremmin siihen tarkoitukseen! :)  Kiitos! :)

Kommentoi