Mitä meikkejä! Urban Decayn ja Gwen Stefanin yhteistyö jatkuu

Olen harvoin innoissani jostain uutuustuotteista niiiiiiin paljon, kuin olen Urban Decayn Gwen Stefani -kokoelman tuotteista! Viime vuoden loppupuolella ilmestyi Urban Decayn ja Gwen Stefanin yhteistyön tuloksena syntynyt luomiväripaletti (täällä) myyntiin, josta tuli suosikkipalettini, sillä se sisältää helppoja ja kauniita värejä arkimeikkiin. Valitettavasti tuo paletti taitaa olla ainakin Suomesta jo loppuunmyyty.

 

 

Paletti oli kuitenkin vasta esimakua Gwenin ja Urban Decayn yhteistyöstä ja ensi viikon perjantaina Sokoksen Urban Decayn pisteisiin ilmestyy myyntiin kuitenkin jotain yhtä ihanaa, ellei jopa ihanampaa. Yhteistyön tuloksena syntyi myös muita meikkejä ja tällä kertaa vuorossa on kokoelma, joka sisältää poskipunapaletin, huulipunat rajauskynineen sekä kulmavärituotteen. Poskipunapaletin kuvia on taas vilahdellut netissä hyvissä ajoin ennakkoon ja olen siitä jopa enemmän innoissani kuin luomiväripaletista. Paletissa on nimittäin kaikkea mahdollista, poskipunia, kuultoa poskipäille, sekä aurinkopuuterin värinen nappi, joka sopii kasvojen varjostamiseen. 

 

 

Kokoelmaan kuuluu myös huulipunia, joista sain testiini kolme kappaletta. Puniin löytyy tietysti täydellisesti matchaavat kermaisen pehmeät huultenrajauskynät. 

 

 

Kaikki kokoelman meikit on näyttävissä Gwenin suunnittelemissa graafisen ja antiikinkultaisen värisissä pakkauksissa. Punat on hyvin "Gwenimäisiä", punaista, fuksiaa ja viininpunaista. Näistä väreistä ihastuin punaiseen 714, joka on ihana megamatta kirkkaanpunainen sävy. 

 

 

 

Kokoelmaan kuuluu myös kulmakarvaväri, joka on kuin miniatyyri luomiväri- ja poskipunapaletista. Katsokaa mitä rasian sisältä löytyy, siveltimet ja pinsetit minikoossa.

 

 

Rasiassa on vaha, jolla kulmakarvat saa asettumaan uomiinsa sekä kaksi puuterimaista väriä, molemmat harmaaseen taittavia ruskeita.

 

 

Tässä pikainen katsaus Gwenin kokoelmaan, joka tulee siis myyntiin ensi viikon perjantaina 19.2.2016 Sokoksen Urban Decay pisteille Helsinkiin ja Tampereelle. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä mikäli jokin tuote herätti kiinnostuksen.

Seuraavassa postauksessa perehdyn tuotteisiin ja väreihin tarkemmin. Ainakin poskipunapaletti vaikuttaa niin ihanalta kuin toivoinkin sen olevan.  

Mitä mieltä olette kokoelmasta? Oletteko yhtä innoissani siitä kuin minäkin?

 

*Tuotteet ovat PR-näytteitä

Kommentit

Kiti

Harvoin iskee tällainen meikkihimotis, mutta näitä on kyllä pakko päästä testaileman jossain vaiheessa!

ohsomanyreasons

Nämä on kyllä ihania <3 Veikkaan, että ainakin tuo poskipunapaletti menee nopeasti, joten kannattaa mennä testailemaan ajoissa UD:n pisteelle. :) 

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Noi huulipunat on niin makeita, pari jo ehdin ostaa niistä itselle. LOVE!

ohsomanyreasons

Ai onko niitä jo tullut myyntiin?! Jee! Joo, mä pidin ensin 714 suosikkivärinäni, mutta Firebird nousikin ykköseksi! Ihana raikas pinkki :)

Ella/Edgy Beauty (Ei varmistettu) http://edgybeauty.blogspot.fi

Tuon kulmapaletin sävyt on muuten ihan ässät! Näin niinkun kuvien perusteella ainakin :D

ohsomanyreasons

Joo ne on hyvän värisiä! Eivät mielestäni tosin paljoakaan eroa toisistaan, mutta sopivan harmaanruskeita ovat. :)

ohsomanyreasons

Joo ne on hyvän värisiä! Eivät mielestäni tosin paljoakaan eroa toisistaan, mutta sopivan harmaanruskeita ovat. :)

Kommentoi