Nivea Naturally Good – helposti lähestyttävä tuotesarja lähemmäs luonnollisuutta

Luonnonkosmetiikan ja luonnollisen kosmetiikan markkinat ovat kasvaneet valtavasti. Varsinkin pieniä kotimaisia tuotesarjoja kasvaa kuin sieniä sateella, että itsekin on vaikea pysyä uutuuksien perässä. Voin kuvitella miten tavallinen kuluttaja, joka ei aktiivisesti seuraa kauneusmarkkinoita, voi olla eksyksissä siinä kaikessa tuoteviidakossa.

Moni kuitenkin miettii siirtymistä luonnollisempaan kosmetiikkaan, mutta on vaikeaa valita mistä kokeilun voisi aloittaa.

Tietoisempien kuluttajien lisäksi isot kauneusjätit ovat heränneet luonnollisempaan kosmetiikkaan ja esimerkiksi kaikkien tuntema Nivea lanseerasi talvella oman luonnollisemman tuotesarjan Nivea Naturally Good.

nivea naturally good

Nivea Naturally Good -tuotesarjan tuotteet ovat 99% luonnosta peräisin. Tuotesarjan tuotteet on kehitetty käyttäen niin paljon luonnollista alkuperää olevia ainesosia kuin mahdollista. 1% ainesosista on valittu tuotteisiin turvallisuuden ja parhaan mahdollisen koostumuksen varmistamiseksi. Tällaisia raaka-aineita ovat mm. tuotteen säilyvyyteen vaikuttavat raaka-aineet.

Nivean mukaan tuotesarja syntyi, kun kuluttajat alkoivat olemaan entistä kiinnostuneempia tuotteiden  yksityiskohdista ja luonnollisuudesta. Tänä päivänä kuluttajat haluavat tietää tarkemmin mitä tuotteet sisältävät. Tästä syystä Naturally Good-sarjan pakkauksiin on painettu tieto tuotteen luonnollisuudesta, sillä Nivea haluaa olla mahdollisimman avoin tuotteiden raaka-aineista.

Naturally Good -sarjan PET-purkit ja PP:stä valmistetut pullot ovat myös kierrätettäviä. Nivean tavoitteena on käyttää kaikissa tuotteissa vain uudelleenkäytettäviä, kierrätettäviä tai kompostoitavia pakkauksia vuoteen 2025 mennessä. Kaikki pakkausmateriaalit ovat kestävästi hoidetuista metsistä.

nivea naturally good

Sain sarjasta testiin päivävoiteet ja yövoiteen, kasvoveden ja puhdistusmaidon. Ensiajatukseni tuotteista oli, että ne ovat hyvin perinteisen Nivean kaltaisia ja tuntuisia. Voiteet tuntuivat kosteuttavilta ja miellyttäviltä iholla. 

Nivea Naturally Good Cleansing Toner  on raikastava, mutta siinä pöllähtää alkoholin tuoksu alkuun, josta en oikein pitänyt. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, sekä valmistelee ihoa kosteuttaville tuotteille. Tuotteessa on mm. vihreän teen uutetta. Ensin en lämmennyt kasvovedelle, mutta yhtäkkiä näin kesän alussa se onkin toiminut kasvojen raikastajana aamuisin.

Nivea Naturally Good Cleansing Milk puhdistusmaito on hellävaraisen tuntuinen puhdistusmaito vaikka se lupaa puhdistaa vedenkestävän meikin. Tuotteella voi puhdistaa myös silmämeikin. Puhdistusmaito sisältää mm. vihreän teen uutetta. Itse käytän puhdistusmaitoa kaksoisvaiheen puhdistukseen, sillä paksu meikki ja aurinkosuojat vaativat öljyä puhdistuakseen kunnolla ihosta. 

Nivea Natutally Good Sensitive Day Care on herkälle iholle sopiva hajusteeton päivävoide, joka sisältää kamomillaa, joka rauhoittaa ihoa. Voide kosteuttaa, rauhoittaa punoitusta ja tuote sopii erityisesti tuoksuherkille ja herkälle iholle. Miellyttävä voide, joka ei tunnu yhtään tylsälle vaikka se onkin hajusteeton.

Nivea Naturally Good Radiance Day Cream on virkistävä ja kosteuttava päivävoide, joka sisältää mm. Aloe Veraa. Lisäksi tuotteessa on hoitavaa jojobaöljyä ja manteliöljyä. Miellyttävän tuoksuinen voide, joka tuntuu kosteuttavan ihoa hyvin. Sopii kuivalle iholleni hyvin, sillä se jättää pehmoisen tunteen iholle.

Nivea Naturally Good Regenerating Night Cream yövoide kosteuttaa ja tehostaa ihon uusiutumisprosessia yön aikana. Tuotteessa on arganöljä, manteliöljyä ja jojobaöljyä. Kuiva ihoni tuntuu pehmeältä ja voide on tarpeeksi rasvaista yövoiteeksi olematta kuitenkaan liian tuhti ja rasvainen.

nivea naturally good

En ole käyttänyt Nivean tuotteita enää vuosiin, sillä olen siirtynyt pääosin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Naturally Good -sarjan tuotteita olen kuitenkin käyttänyt useasti, koska ne ovat helppoja tuotteita ja toimivat yhteen muiden tuotteideni kanssa hyvin.

Nivean tuotteita on saatavilla marketeista ja tavarataloista, esim. Prismasta ja Sokokselta.

 

Miltä tuotesarja kuulostaa?

kauneus iho suosittelen testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *