Nudehuulet

Nudenväriset huulet ovat yksi tämän hetken kuumista huulipunatrendeistä. Nudesävyt voivat taittaa vaaleanpunaiseen, malvan sävyyn tai rusehtavaan ja varsinkin mattaiset nudepunat ovat "se juttu" tällä hetkellä. Nudehuulet sopivat hyvin voimakkaiden silmämeikkien pariksi, mutta antavat myös kevyeen päivämeikkiin huolitellun lopputuloksen.

 

 

Aiemmin esittelin (täällä) Urban Decayn BIG BANG- huulipunan, joka on yksi uuden Vice Lipstick- sarjan kokoelman punista. Tänään estraadille nousee toinen lanseeraustilaisuudesta mukaan saamani puna nimeltään CRIMINAL, joka on Comfort Matte- sarjaan kuuluva kevyesti mattainen puna.

 

 

Criminal on vaalea neutraali pinkkinude, joka taittaa ennemmin vähän persikkaiseen kuin kylmään sävyyn. Huulipunan koostumus on yllättävän pehmeä ja se liukuu huulille hyvin levittäessä. Comfort Matte on koostumukseltaan täyteläisen pigmenttinen puna, joka ei kuivata tai tuo esiin rohtuneita huulia niin paljon kuin kuivemmat mattaiset punat, mutta se jättää silti satiinisen mattaisen pinnan huulille. 

 

 

Vice -punissa on käytetty erilaisia hoitavia öljyjä, jotka pehmentävät huulia. Ikävä kyllä, mitä vähemmän mattainen koostumus, sitä vähemmän punat myös pysyvät huulilla, joten mistään kestopunasta ei voi tässä tapauksessa puhua.

Jos etsit kestävää punaa, niin Vice Lipstick- punista löytyy myös Mega Matte- huulipunia, jotka ovat mattaisempia ja siten kestoltaan parempia. Niitä en tosin ole vielä päässyt testaamaan muuten kuin kämmenselälle lanseeraustilaisuudessa, joten en osaa arvioida kuinka kauan punat todellisuudessa pysyvät huulilla. 

 

 

Dramaattisesta nimestään huolimatta CRIMINAL on mielestäni kiva luonnollinen nudepuna arkeen ja neutraalin sävynsä vuoksi se käy sekä kylmien että lämpimien luomivärien kaveriksi. Tämän punan kanssa sopii muuten täydellisesti yhteen samaa sävymaailmaa olevat vaaleat persikkaisen pinkit poskipunat.

 

 

Huulipunien suositushinta on n. 19 euroa ja ne ovat myynnissä Urban Decayn pisteissä. 

 

 

Joko te olette käyneet tutustumassa Vice Lipstick -huulipuniin? Pidättekö te nudepunista?

 

*tuote pr-näyte

Kommentit

maryjane
Todella jossain

Tosi hyvä sävy! Täytyy itsekin käydä tutustumassa noihin ihan ajan kanssa. Vaikka ei varmaan kannattaisi, kun tulee kuitenkin sorruttua ostoksiin... :D

 

ohsomanyreasons

Jos menet, kannattaa tosiaan varata sitä aikaa sillä saattaa tulla valinnan vaikeus :D

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

En ole ehtinyt, mun piti käydä näitä to Sokoksella katsomassa, mutta junan lähtöön jäi liian vähän aikaa niin en ehtinyt. Sulle kyllä sopii noi nudet niin nätisti. <3 Mulla nudepunat on vähän ei juttu, ihan pari sävyä olen löytänyt, jotka hyväksytän omalla naamalleni. :D

ohsomanyreasons

Joo ei sinne kannata kiireessä mennäkään niitä katsomaan! :)  Ei kaikki nudesävyt sovi mullekaan, mutta sävy oli kyllä yllättävän kaunis neutraali sävy vaikka näytti vähän tylsältä ensin. :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Olen kuullut kyllä paljon hyvää noista vice lipstickeistä, mutta oli tosi kiva lukea tällainen pidempikin juttu/arvostelu. :) Upeita kuvia muuten!

ohsomanyreasons

Kiitos! Itse googletan huulipunia ennen ostopäätöstä ja tykkään katsoa miltä ne näyttävät muiden huulilla. Kiva jos tykkäsit :) 

Kommentoi