Olen rakastunut: Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil

Vuosi on vasta aluillaan, mutta arvelen löytäneeni vuoden tuotteen jo nyt. Dr. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil löytyi Lookfantasticin joulukalenterista ja se oli omaan makuuni ehdottomasti paras tuote kaikista kolmen kalenterin tuotteista. 

 

 

Dr. Botanicals  Moroccan Rose Superfood Facial Oil on ihoa kosteuttava ja hoitava kasvoöljy täynnä luonnonöljyjä ja vitamiineja. Lasisessa pipettipullossa oleva vaaleanpunertava öljy on niin taivaallisen tuoksuista, että huh! Se tuoksuu aavistuksen verran kukkaiselle, mutta se ei ole yhtään liian makea tai imelä vaan tuoksuu juuri sopivan huumaavasti. 
 

Vaikka kyse on öljystä, sen koostumus on niin kevyt, että tuote on mielestäni enemmän seerumi kuin öljy. En välitä paksuista ja rasvaisista öljyistä, joten tykkään tuotteen koostumuksesta paljon. Tuote lupaa suojaa, kosteuttaa, korjaa, heleyttää ihoa ja se raaka-aineita tuotteissa on paljon erilaisia öljyjä ja vitamiineja. C-vitamiini stimuloi kollageenin tuotantoa, A-vitamiini on tehokas antioksidantti ja vähentää ikääntymisen merkkejä. 

Sellaisenaan tuote ei ihan riitä iltaisin pintakuivalle iholleni, joka tarvitsee enemmän kosteutta ja olenkin käyttänyt sitä kosteuttavan seerumin jälkeen ja ennen yövoidetta. 

 

 

Dr. Botanicals on lontoolainen tuotesarja, joka oli minulle ennestään ihan vieras. Tuotesarjan tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, parabeenittomia, vegaanisia ja cuelty free-tuotteita. Tuotteissa yhdistyy perinteiset luonnon raaka-aineet ja tiede.  

Tuote on niin ihanaa, että googletin heti, että mistä saan sitä lisää. Tuotetta myy Lookfantastic ja totesin, että se on aika kallista siihen nähden, että se kuluu nopeasti. Öljy on sen verran juoksevaa, että sitä meinaa tiputtaa pipetistä liikaa kerrallaan, joten annostelun kanssa kannattaa olla varovainen. 3-5 tippaa riittää koko kasvoille hyvin, mutta se pitää levittää pikaisesti kämmenien kautta kasvoille.  

 

 

 

Haluisin niin ostaa tuotteen uudelleen, mutta sen hinta on noin 80 euroa, joten mietin vielä, että raaskinko ostaa sen jatkossa. 

 

Onko sarja tai tuote tuttu?

Kommentit

Alohair
Alohair

Miullaki on tää.Ei itelle ihan riitä talviaikaan mutta silti tässä on jotain koukuttavaa!

Fanny Julia (Ei varmistettu) http://esteettistamielihyvaa.blogspot.fi

Kuulostaa ihanalle tuotteelle <3 hinta on kyllä suolanen. Mä oon tykännyt Caudalien Vinosourge kasvoöljystä talvisin :)
Ihanaa viikonloppua!
-Fanny

Viivi/Paletilla (Ei varmistettu) https://paletilla1.blogspot.fi/?m=1

Olin todennut, että tyyriimmät kosmetiikkanäytteet ja yllätyksen on aina niitä super hyviä tuotteita ja juuri omalle iholle sopivia! Sit harmittaa kun tuote loppuu ja miettii että ostaako lisää hinnan takia :D

Kommentoi