Palauta hiustesi kunto Pro Fiber -hoidolla

Kaikki varmasti tuntevat jo Olaplexin, mutta oletteko kuulleet vielä L’Oréalin uudesta Pro Fiber-hoidosta? Pro Fiber hoito on uusi pitkäkestoinen hoitomuoto hiuksille, jolla hiukset pysyvät pehmeinä ja hyväkuntoisena pitkään. 

Kun sähköpostiini kilahti mahdollisuus osallistua bloggareille järjestetyssä tilaisuudessa L’Oréalin uuteen Pro Fiber-hoitoon, jossa hiuksille luvataan uusi elämä, ei tarvinnut miettiä kahdesti. Hiuksiani kun värjätään, raidoitetaan, tummennetaan ja vaalennetaan joka toinen kuukausi kampaajalla ja se tietysti näkyy vähän hapertuneina ja kuivina latvoina. 

 

profibertuotteet.jpg

 

Mistä Pro Fiberissa sitten on kyse? 

Pro Fiber-hoidon idea on siinä, että siinä missä yleensä shampoopesun aikana hoitovaikutukset huuhtoutuvat viemäriin, Aptyl 100- pitkäkestoisen hoitoaktivaattorin avulla aktiiviset ainesosat lukkiintuvat hiuksen syvälle hiukseen kampaamossa tehtävän hoidon aikana. Tuon molekyylin teho kestää neljä shampoopesua, jonka jälkeen sitä uudelleenaktivoidaan kotona ampulleilla. Ampulleja on paketissa 6 kappaletta eli hoitokuuri kestää noin kuuden viikon ajan. 

 

profiber2.jpg

 

Lehdistötiedotteessa oli tarkempi selitys kemiasta ja positiivisesti varautuneista polymereistä, mutta itselle ei kemia ole koskaan ollut kaikista vahvin osa-alue, joten en lähde sitä avaamaan tarkemmin. Yksinkertaistettuna tuotteessa kaksi ideaa, Aminosilane vaikuttaa hiuksen sisällä ja sillä on kuitukerrosta jälleenrakentava vaikutus. Lisäksi kationoninen polymeeri toimii hiuksen suojapinnalla muodostaen siihen suojaavan kalvon antaen hiukseen pehmeän silkkimäisen tunteen. 

 

lorealprohyvät15.JPG

 

Hoito alkaa sillä, että kampaajasi määrittää hiuksen kunnon ja vaurioitumisen asteen tarkoilla kysymyksillä, kuten kuinka usein pesen hiukseni, suojaanko niitä auringolta, käytänkö suoristusrautaa jne. Tämän perusteella tehdään hoito oikeilla tuotteilla ja valitaan kotihoitotuotteet. Sarjassa on siis kolme eri tuotelinjaa, punainen linja on hieman vaurioituneille hiuksille, turkoosi jo vähän enemmän käsitellyimmille hiuksille ja violetti on kaikista korjaavin ja erittäin vaurioituneille hiuksille tarkoitettu.

 

lorealprohyvät17.JPG

 

Hoito kestää pesuineen ja kuivauksineen n. 30 min. Kun kampaaja on valinnut oikean hoitovahvuuden, hiukset pestään shampoolla ja sen jälkeen levitetään hiuksia kaunistava tehohoito ja jälleenrakentava hoitonaamio. Tehohoitoa annostellaan tarkka määrä riippuen hiuksen kunnosta. Lopuksi hoito viimeistellään pesun jälkeen hiuksiin jätettävällä Pro Fiber- hoitoaineella.

 

lorealprohyvät19.JPG

 

Minun hiusteni tuomio oli jonkin verran käsitellyt hiukset, mutta pesupaikalla käytettiin sekä turkoosia että violettia sarjaa, sillä niskahiukset ovat terveemmässä kunnossa kuin päälliosa, jota raidoitetaan ja suoristellaan useammin. 

 

lorealpro003.jpg

 

Mielestäni lopputulos näkyi ja tuntui välittömästi kuivaamisen jälkeen hiuksessani, sillä hius oli pehmeä ja silkkinen, eikä hiuksissani periaatteessa olisi tarvinnut edes suoristusrautaa käyttää. Koska pinnalla kuitenkin on hapsottavia katkenneita hiuksia, joita ei enää hoidot pelasta, ne suoristettiin lopuksi Steamin höyrysuoristusraudalla.   Kuvassa alku-ja lopputilanne. Huom huom! Oikeanpuoleisessa kuvassa ei ole käytetty vielä suoristusrautaa eli tulos on pelkän föönauksen jäljiltä. 

 

lorealpro001.jpg

 

Kotona käyttööni lähtee vasta toinen ampulli seuraavalla pesukerralla. Huomasin hiuksen olevan pehmeä ja sileä pesujen jälkeen, mutta kolmannella kerralla hoidon vaikutus tuntui hävinneen, kunnes käytin tuon ampullin neljännellä pesukerralla. Eron huomaa jo hoitoainetta pois huuhdellessa, että hius on  taas silkkinen ja pehmeän tuntuinen.

 

lorealprotuotteet4.jpg

 

Tiedä siitä saivatko hiukseni nyt uuden elämän vai ei, mutta ainakin pehmeän ja kiiltävän lopputuloksen, jota voi itse ylläpitää monen viikon ajan. Hintaa hoidolla on kampaamoissa n. 15-35 euroa, riippuen tehdäänkö hoito yksinään vai värin yhteydessä. Ei mielestäni paha hinta hiusten tehohoidosta. 

Täältä löydät vielä tarkemmat tiedot eri hoitosarjoista, voit aloittaa itse hiusdiagnoosin tekemisen sekä löydät kampaamot, joissa hoitoja tehdään. 

Joko sinä olet kokeillut Pro Fiber-hoitoa?

*Tuotteet saatu 

kauneus hiukset testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *