Paras itseruskettava: Tan-Luxe The Gradual Illuminating Gradual Tan Lotion

Olen löytänyt tänä kesänä ihan parhaan itseruskettavan. Tan-Luxen tuotteita on kehuttu paljon ja voin yhtyä sarjaa ylistävää joukkoon kesän kokeilujen myötä. Paremmuutta voi toki mitata eri tavoin ja jokaisella on omat toiveensa tuotteille, mutta avaan hieman miksi tuote on minun mielestäni paras itseruskettava.

Pohjatietona sellainen, että minulla on luonnostaan hyvin vaalea iho. Se ei rusketu kuin vähän koko, jos yrittäisin sitä ruskettaa sitä aurinkoa palvoen. Ensimmäisenä saan pisamat, palan helposti ja vasta sen jälkeen alkaa pieni väri muodostua.

*Tan-Luxe The Gradual Illuminating Tan Lotion 250 ml on asteittain ruskettava voide. Tuote on kevyt ja kosteuttava emulsio, jota voi käyttää tavallisen vartalovoiteen tavoin. Väri kehittyy tuotekuvausten mukaan jo tunnin aikana, mutta itse levitän tuotteen iltaisin yötä vasten, jolloin herätessä iholla on kaunis rusketus.

Tuotteen koostumus

Tuote leviää kevyen emulsiomaisen koostumuksensa vuoksi iholle helposti. Ei ole väliä levitänkö tuotteet kintaalla vai käsin, niin lopputulos on aina hyvä, eikä rumia rajoja ole syntynyt. Tuote imeytyy nopeasti, eikä jää kosteaksi, joten sen kuivumista ei tarvitse odottaa. Esim. saman sarjan vaahto kestää kuivua iholla jonkin aikaa. Koostumuksensa puolesta tuote on kaikin puolin helppokäyttöinen ja toimii mielestäni myös kasvoilla.

Hyvä väri

Yhdellä kerroksella tuotteella saa kevyen, mutta kauniin värisen päivetyksen. Käytin tuotetta kesällä melkein päivittäin, jolloin sain kerrostettua kauniin syvemmän rusketuksen. Väri ei ole keltainen vaan luonnollisen rusketuksen sävyinen.

Väritön voide

Karttavärillisissä tuotteissa on puolensa, jos voimakkaasti itseruskettavaa tuotetta haluaa levittää tasaisesti ja jos haluaa heti väriä pintaan. Alkuun pidin niistä, mutta enää en niistä välitä – ne sotkevat lakanoita ja valkoisia vaatteita, joita käytän kesällä paljon. Väritöntä tuotetta voi lisätä vaikka aamulla ja pukea valkoiset vaatteet heti päälle.

Rusketuksen kesto

Vertailin tuotetta muutaman muun merkin itseruskettavaan tuotteeseen ja huomasin, että Tan-Luxen väri pysyy iholla pisimpään. Se häipyy myös iholta kauniisti ajan kanssa. Tämä on yksi kriteereistä, minkä vuoksi nostan tuotteen parhaimmaksi. Jos unohdan levittää itseruskettavan muutamana päivänä, niin iholla on edelleen nätti sävy, eikä kesän uimiset tai fysikaalisten aurinkosuojien levitykset kuluttaneet sitä pois. Jotkut itseruskettavat häipyvät kummasti parissa päivässä.

Tuotteen tuoksu

Kaikista kokeilemistani itseruskettavista tuotteista tämä tuoksuu vähiten itseruskettavalle. Itseruskettavaa jos levittää useampana päivänä peräkkäin, niin sen ominaistuoksu usein voimistuu. Tämän tuotteen kanssa itseruskettavan tuoksu ei tule nenääni missään vaiheessa ja piti oikein nuuhkia ihoa, että tuoksuuko se lainkaan. Iholla sen haistoi, mutta miedosti.

Tuote tuoksuu imelälle vadelmajogurtille. Se voi olla jonkun makuun liian imelä ja voimakas, mutta itse pidin siitä, vaikkakin se on voimakas. Toinen vanha suosikkini Zuii Organic Gradual Tanning Lotion tuoksuu yhden kerran levityksen jälkeen hyvälle, mutta jos sitä kerrostaa, niin ”vihreä” tuoksu alkaa muuttua iholla oudoksi.

Purkin laatu

Lopuksi pieni, mutta tärkeä ominaisuus. Pullo on laadukkaan oloinen ja tuotetta saa helposti kaadettua ulos. Tänä kesänä minulta hajosi Vita Liberatan pumppupullo ja toinen suihkutettava tuote vuosi pitkin meikkilaatikkoani, joten harmittelin heppoisia pulloja. Tan-Luxen purkki on laadukkaamman oloinen, se ei vie liikaa tilaa ja kulki kätevästi mukana mökilläkin. Ei tarvinnut pelätä valuuko se laukussa kesämekkojen sekaan värjäten niitä.

Paras itseruskettava

Vaikka pullo on pienen näköinen, se sisältää 250 ml tuotetta. Koska koostumus on emulsiomainen, ei tuotetta tarvitse paljoa kerrallaan.

Paras itseruskettava

Tuote on hintava, mutta mielestäni täysin sen arvoinen. Näistä syistä tuote on ehdottomasti mielestäni paras itseruskettava, jota olen kokeillut tähän mennessä.

Tan-Luxen tuotteita myy *Lyko ja Sokos.

Oletko kokeillut tuotetta?

kauneus suosittelen testit ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *