Paras kulmakynä vaaleille – Benefit Precisely My Brow Cool Blonde 1

Olen pitkään etsinyt  täydellistä kulmakynää blondeille. Paras kulmakynä vaaleille tulisi olla sopivan vaaleanruskea sävy, joka ei taita keltaiseen, vihreää tai lämpöiseen. Olen löytänyt kyllä hyviä ruskeita sävyjä, kuten esim. Goshin edullinen vähän tummemman ruskea *Gosh Ultra Thin Brow kulmakynä, mutta täydellistä vaaleanruskeaa sävyä ei ole helppo löytää.

Taitava meikkaaja onnistuu piirtämään kauniit kulmat jopa tummalla sävyllä, mutta tottuneemmalle meikkaajalle vaaleampi sävy on varmempi valinta. Kova kynä voi olla myös parempi valinta kuin pehmeä rasvainen kynä, joka saattaa  tehdä suttuiset ja liian tummat kulmat. Itse halusin sopivan vaalean sävyn, jolla saa piirrettyä nopeasti paksut kulmat!

Monesti kulmakarvakynien blonde-sävyt taittavat joko lämpöiseen, vihertävään tai harmaaseen. Esimerkiksi Anastasia Beverly Hillsin *Blonde sävy on liian keltainen ja Boho Green Make-Upin sävy *Blonde 03 taas liian kylmän harmahtavan ruskea, jolloin se tekee kulmistani liian kovat. Sävy sopii hyvin kylmille hiusväreille ja harmaille.

Ilman kulmakynää

*Benefit Precisely My Brow Pencil Cool Blonde 1 on ohutteräinen kulmakynä, jolla voi meikata tarkat kulmat ja piirtää kulmakarvan näköisiä ohuita viivoja ihoon. Sävy on TÄYDELLINEN vaaleanruskea, jossa on ripaus lämpöä mukana. Lämpöisyys ei kuitenkaan näy kulmilla, vaan sävy näyttää juuri sopivalta pehmeän vaaleanruskealta.

kulmakynä vaaleille

Benefit Precisely My Brow Pencil Cool Blonde 1

Benefitin kynän kovuus on ihan omaa luokkaansa. Se on niin kova, että rasvaisella iholla väri ei meinaa tarttua ihoon. Olenkin puuteroinut kulmat alle, jolloin väri tarttuu hyvin ihoon. Hennosti painamalla lopputuloksesta saa pehmeämmän, mutta painamalla  väristä saa intensiivisemmän. Tuote kestää lisäksi kulmilla hyvin. Vaikka ihoni rasvoittuu päivän aikana, niin kulmat ovat edelleen illalla paikoillaan ja siistin näköiset.

Kynän toisessa päässä on kulmaharja, jolla saa tarvittaessa pehmennettyä lopputulosta.Itse pehmennän  ja vaalennan aika lopputuloksen.

Tuotetta myy *Kicks.

kauneus meikki suosittelen ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *