Patyka Defence Active – hehkua ja suojaa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan

*tuotteet saatu maahantuojalta

Ranskalainen Patyka on ylellistä luonnonkosmetiikan luksuskosmetiikkaa, jota pääsin kokeilemaan vasta nyt ensi kertaa. Patykan tuotteiden kerrotaan olevan taidokkaan teknisesti toteutettuja, hienostuneita ja innovatiivisia. Niissä on luomulaatuisia reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineita.

Patykan tuotteista henkii ranskalainen ajaton tyylikkyys ja purkkien ulkomuoto on saanut inspiraationsa pariisilaisrakennusten julkisivusta. Tuotteissa kaikki on hiottu viimeisen päälle ja tuoksut, ulkonäkö ja koostumukset yhdistyvät harmoniseksi, naisellisen tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Patykan sanotaankin olevan ylistys Pariisille.

Patykan uusi Defense Active– sarja on kehitetty urbaaniin elämään ja suojaamaan ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, jotka vanhentavat ihoa ennenaikaisesti. Ulkoisia tekijöitä ovat saasteet, tupakansavu, stressi, UV säteet ja huono uni tai ruokavalio, jotka kaikki vaikuttavat ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen.

Kaikki me tietysti vanhenemme, osa hitaammin ja osa nopeammin ja mm.geenit vaikuttavat asiaan. Ulkoiset tekijät kuitenkin nopeuttavat ihon vanhenemista ja esimerkiksi ilmansaasteiden pienet nanopartikkelit aiheuttavat iholle juonteita, näppyjä, pigmenttimuutoksia, sameutta ja velttoutta. Defense Active sarjan tuotteiden teho perustuu antioksidantteihin, jotka taistelevat ihon ikääntymistä ja vapaita happiradikaaleja vastaan ja suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä.

Defence Active tuotteiden avulla iho pysyy vastustusykyisenä, hehkuvana, kirkkaana ja kosteutettuna. Tuotteiden raaka-aineet ovat kaikki luonnosta peräisin ja ne sisältävät mm. Mirabilis Jalapa- ja Sophora -kasvien uutetta, kofeiinia, hyaluronihappoa sekä merilevästä saatavia oligosakkarideja.

Näin poikkeuksellisena aikana, kun en juuri käy missään eikä marraskuun pimeään aikaan aurinkokaan paista, en ensin ”ostanut ideaa” urbaanin elämän tuotesarjasta, joka lupaa suojaa ihoa mm. ilmansaasteilta vastaan. Kuitenkin kun aloin käyttämään tuotteita, niin huomasin niiden laadukkuuden ja vaikutuin tuotteista kerta kerran jälkeen enemmän ja enemmän.

Haltioiduin esimerkiksi siitä, kuinka geelimäinen yöseerumi levittyy niin miellyttävän liukkaasti iholle. Jos en tietäisi sarjan olevan luonnonkosmetiikkaa, niin olisin voinut luulla tuotteiden olevan tavallista kosmetiikkaa, jossa mm. silikoni saa tuotteen tuntumaan samanlaiselta. Tuotteet eivät myöskään rullaannu ikävästi. Lopputulos ei ole tahmea tai rasvainen. Jopa täyteläinen sheavoita sisältävä kuivalle iholle tarkoitettu voide ei ole luonnonkosmetiikalle ominainaista valkoista paksua voidetta vaan imeytyy yllättävän pehmeästi iholle.

PATYKA DEFENCE ACTIVE

*Patyka Radiance Regerating Serum – Uudistava seerumi on uudistava ja syväkosteuttava seerumi väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Seerumi kirkastaa, silottaa, stimuloi solujen uudistusta, pehmentää ja elävöittää ihoa.

Japanilaisen pagodipuun uute vahvistaa ihon auto-immuunisysteemiä ja auttaa taistelemaan oksidatiivista stressiä sekä ilmansaasteita vastaan. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ja meriperäinen kasviyhdiste vahvistaa ihon rakennetta. Seerumi on koostumukseltaan maitomaista nestettä ja se imeytyy hyvin ihoon. Seerumi on kivan liukasta ja melkein kuin silikonia sisältävää, mutta sitä siinä ei ole, sillä luonnonkosmetiikassa silikonia ei sallita.

*Patyka Detoxifying Night Concentrate – Elvyttävä yöseerumi on puhdistava, kirkas ja nestemäisen kevyt yöseerumi. Yöaikaan iho uusiutuu 8 kertaa nopeammin ja on vastaanottavainen hyville hoitotuotteille. Elvyttävä yöseerumi poistaa iholta kuona-aineita ja tuo iholle elinvoimaisuutta ja hehkua. Hyaluronihappo sekä meiramiuute yhdessä syväkosteuttavat ihoa.

Kofeiini poistaa iholta kuona-aineita vilkastuttamalla mikroverenkiertoa. Merellinen Marin Bio-Complex -uute aktivoi ihoa tuoden iholle elastisuutta ja kirkkautta. Yöseerumin koostumus on hyvin miellyttävä, liukas geelimäinen, joka ei jää yhtään tahmeaksi iholle.

*Patyka Multi-Protection Radiance Cream – Kasvovoide normaalille ja sekaiholle on kevyt ja nopeasti imeytyvä voide. Ihoa pehmentävä voide jättää ihon pintaan hennon suojaavan hunnun, joka estää pienempienkin ilmansaasteiden partikkeleiden imeytymisen ihoon. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa ja silottaa juonteita, merilevästä saatavat oligosakkaridit suojaavat ja merellinen Marin Bio-complex -uute tehostaa solujen uusiutumista.

Voidetta voi käyttää aamuin illoin. Kuivaihoisena koin, että voiteet tehot eivät riitä minulle, joten minulle sopivampi voide on kuivan ihon versio.

*Patyka Multi-Protection Radiance Cream – Kasvovoide Kuivalle Iholle on täyteläisempi, suojaava ja ravitseva voide. Voiteessa on samat ominaisuudet kuin normaalin ja kuivan ihon voiteessa suojahuntuineen, mutta se sisältää lisäksi mm. sheavoita, joka tuo voiteelle täyteläisyyttä ja iholle pehmeyttä ja kosteutusta.

*Patyka Energizing Eye GelSilmänympärysvoide on tuoksuton silmänympärysvoide tuubissa. Tuote annostelee geelimäistä voidetta pyörivän, metallisen kuulan avulla, joka tuntuu viileältä ihoa vasten. Tuote elvyttää, virkistää ja kosteuttaa silmänympärysihoa ja sisältää mm. tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Kaurasta saatavat polysakkaridit siloittavat silmänympärysihon hienoja juonteita.

Kosteusteholtaan tuotteet ovat tehokkaita, mutta kiristävän kuiva ihoni kaipaa silti hyvin kosteuttavaa kasvovettä alle. Olen myös tottunut öljyihin ja illalla iho saa oikein kiiltää öljyistä. Siitä syystä mattaisemmaksi kuivuva voide tuntuu siltä, että se kaipaa päälleen pari tippaa öljyä, vaikkakin iho on ilman sitä pehmeän ja kimmoisan tuntuinen. Tuotteet sopivat varmasti niille, jotka eivät tykkää siitä, että tuotteet jäävät kiiltämään iholle.

Tuotteiden tuoksu koostuu kukkaisista ja vihertävistä tuoksunuoteista. Melko voimakas, tunnistettava ja persoonallinen, mutta ihana. Tuoksuherkille tuotteet ovat varmasti liian voimakkaista.

Yllättäen tuotteista on tullut suosikkeja ja tartun niihin mieluiten. Varsinkin kuivan ihon voiteessa on jokin, mikä viehättää erityisesti, vaikka pitkään olen käyttänyt pelkkää seerumia ja öljyä. Jos Patykan kaikki tuotteet ovat näin laadukkaita, niin haluan ehdottomasti kokeilla sarjan muitakin tuotteita.

Patyka Defence Active tuotteita myy tällä hetkellä *Jolie

kauneus iho suosittelen testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *