Puuterilla on väliä – suosittu RCMA irtopuuteri

RCMA merkin irtopuuterit ovat suosittuja ympäri maailman ja niitä suosivat niin meikkaajat kuin tubettajatakin. No-Color Powder-versio on valkoista, mutta se ei tee kasvoja vaaleaksi vaan katoaa täysin ihoon hienojakoisuutensa vuoksi. Tykkään itse käyttää irtopuutereita, joissa ei ole mitään sävyä, jolloin se ei muuta meikkipohjan sävyä. Jotkut valkoiset puuterit jättävät nimittäin jotenkin kalvakan lopputuloksen iholle.

Olen myös huomannut, että vaikka moni puuteri tuntuisi kaupassa hienojakoiselle ja huomaamattomalle, niin meikatessa ne kuitenkin jättävät kuivan ja puuterisen tunteen kasvoille. 

 

rcma puuteri1pieni.jpg

 

RCMA on sen vuoksi hyvä puuteri, että se ei kuivata huolellisesti kosteutettua ja kuulasta ihoa ja meikkipohjaa vaan se ainoastaan kiinnittää meikin ja vie kiillon pois. Puuteri on sen verran hienojakoista, että jos iho on kovin rasvainen, niin sitä pitää lisätä reiluummin vaikka vipan avulla painellen. 

rcma puuteri3pieni.jpg

 

Purkki on kömpelö maustesirottiminen näköinen purkki, josta tuotteen annosteleminen on kieltämättä vähän hankalaa ja sitä meinaa tulla liikaa kerralla. Tuotetta on kuitenkin peräti 85g purkissa ja sen hinta on 15 euron paikkeilla, joten pieni hukkapuuteri ei harmita niin paljon kuin 40 euron puutereiden kohdalla. Tipautan varovasti puuteria kämmenelle ja käytän sen levittämiseen isoa puuterisivellintä. 

 

rcma puuteri3 morphe brushpieni.jpg

 

Lempparisiveltimeni on ollut pitkään mitä pullein ja isoin Morphen E2 puuterisivellin. Silmänympärysalueelle käytän erikseen pienempää sivellintä tai Beautyblenderiä, jotta saan peiteaineet ja luomivärinpohjustajan kiinnittymään paremmin. 

Puuteria on saatavilla Beautybayssa täällä ja Morphen E2 sivellintä Morphen omilta sivuilta täällä

 

Kenen muun lempipuuteri tämä on? 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *