Rakastuminen Originsiin <3

Origins on tuotesarja jonka perään moni itki, kun sitä oli vaikeaa saada Suomeen vielä muutama vuosi takaperin. Maailmalla hehkutettu luonnonmukainen tuotesarja yhdistää luonnon raaka-aineet ja uusimman teknologian ja brändin slogan on seuraavanlainen: Powered by nature and proven by science

Sarja ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta tykkään itse tällaisista luonnon raaka-aineita käyttävistä sarjoista paljon, kuten esimerkiksi yksi suosikkisarjoistani Kiehl´s ja Lumene. Viime vuonna sarja saatiin vihdoin Suomeen myyntiin ja toistaiseksi tuotteita saa Stockmannilta.

 

 

En ollut kokeillut sarjan tuotteita aiemmin ja sain pr-toimistolta testiini tuotesarjan kosteuttavan Drink Up-Intensive naamion ja Clear Improvement- puhdistavan naamion. 

Yksi kenties tärkeimmistä ominaisuuksista minulle kosmetiikassa on tuoksu. Tottakai tuotteen tulee olla hoitava tai tehdä ihanan tunteen iholle, mutta mikäli se tuoksuu ihanalle, olen myyty. Rakastan varsinkin hedelmäisiä ja raikkaita tuoksuja. Rakastan myös kirpeitä karkkeja enemmän kuin makeita, joten joku siinä tuoksumaailmassa kiehtoo. 

*Drink Up Intensive Overnight Mask on varmasti parhaimman tuoksuinen naamio mitä olen kasvoilleni laittanut. Hedelmäinen tuoksu on kuin karkit, ne happaman kirpeät hedelmäiset karkit, joiden maistaminen tirauttaa veden kielelle. Naamion tuoksu on niin herkullinen, että sitä tekee melkeinpä mieli nuolaista. 

Kosteuttava naamio on tarkoitus laittaa iholle yöksi ja siitä voi pyyhkiä ylimääräiset kerrokset pois. Kuten yleensä tämäntyyppisten naamioiden kanssa, minulla ei jää ylimääräistä pyyhittävää vaan janoinen ihoni imee naamion itseensä, vaikka se on ihanan täyteläinen ja paksu koostumukseltaan. Naamio kosteuttaa ihoa sellaisenaan tarpeeksi, mutta koska olen ihastunut siihen niin paljon ja haluan käyttää sitä monta kertaa viikossa, olen laittanut sen alle vielä alle hoitonesteen ja kosteuttavat seerumit, jolloin iho saa maksimaalisen kosteuden ja hoidon yön aikana.

Täyteläinen naamio sisältää mm. avocadon ja aprikoosin öljyjä ja se sopii kuivasta normaalille iholle. 

 

 

*Clear Improvement on bambuhiiltä sisältävä naamio, joka puhdistaa ihohuokoisia ja imee ihosta epäpuhtauksia ja rasvaa. Naamion kaoliniitti puhdistaa ihoa ympäristön saasteilta ja naamio tekee ihosta kirkkaan ja puhtaan. 

Käytän puhdistavaa naamiota kerran viikossa tai harvemmin, sillä ihoni on enemmän kuivuuteen kuin epäpuhtauteen taipuvainen. Naamioita voi kuitenkin käyttää multi masking-ajatuksella, eli kosteuttavan naamion voi laittaa esimerkiksi sekaihoisena poskille ja puhdistavaa naamiota kasvojen t-alueelle. Olen toisinaan pitänyt myös pitkän kaavan hemmotteluiltoja iholleni ja laitan ensin puhdistavan naamion kasvoille ja yöksi kosteuttavan naamion ja aamuisin iho on ihanan kirkas, pehmeä ja kosteutettu. 

 

 

Koska nämä kaksi tuotetta vaikuttivat jo niin lupaavilta, on sarjaan pakko tutustua lisää! Tuotteita myy mm. Stockmann ja ne maksavat n. 25 euroa. 

Onko teillä kokemusta sarjasta? Mikä on must have- tuote? 

*tuotteet saatu testiin

 

*affiliate-linkki 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Tykkään näistä molemmista, mutta onhan tuo Drink-Up näistä se helmi. Itsellä itseasiassa jo toinen tuubi menossa sitä.

ohsomanyreasons

Se on ihanaaaa <3 

SalkaT (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.fi/

Tuo yönaamio on mun kokeilulistalla, pitäisi ostaa vaikka eka muutama pikkupaketti, musta aivan ihana idea että merkin naamioita on myynnissä myös sellaisissa "voinappipakkauksissa", josta riittää yhteen kokeilukertaan ^_^ Näitä saa muuten nykyään kans Kickseistä :)

ohsomanyreasons

Ai on vai? Siis molempiin tietoihin! Vanhaa tietoa siis mulla, kiitos kun vinkkasit :) 

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Mun suosikki Originsilta on se Detox-naamio, jonka nimesin viime vuoden parhaaksi naamiolöydöksi blogissakin! Se on ollut ihan huippu ja pullo alkaakin olemaan jo melkein tyhjä :)

ohsomanyreasons

Oih, kuulostaa hyvältä! Jos on noin hyvän tittelin saanut :) Kiitos vinkistä <3

Kommentoi