Real Techniques Limited Edition galaksiset siveltimet

Real Techniquesin upeat sisarukset Sam & Nic vierailivat toissa viikolla Suomessa messujen alla ja monelle tapaaminen oli kunnon fanihetki. Itse pääsin aiemmin sillä viikolla tapaamaan naiset maahantuojan järjestämässä tilaisuudessa, jossa kaksikko piti meille masterclassin. Harvoinpa tulee ketään varsinaisesti fanitettua, mutta olihan se mahtavaa tavata naiset menestyvän sivellinsarjan takaa ja kuunnella heidän vinkkejään ja suosikkituotteitaan.  

Tilaisuudesta saimme mukaan upouuden Limited Edition Brush Crush Volume 2 -kokoelman, joka on saanut inspiraationsa avaruudesta. 

 

Real Techiques galaxy brushes1pieni.jpg

 

Real Techiques galaxy brushes3pieni.jpg

 

Persoonalliset ja hopeisen kimaltelevat varret omaava kokoelma on saanut inspiraationsa avaruuden lisäksi metallisista trendeistä. Ensiajatukseni siveltimistä oli, että vähän turhan erikoisen näköisiä makuuni, mutta kun siveltimet ottaa käteen niin tajuaa niiden erinomaisuuden. Siveltimien muotoa on tosissaan mietitty, sillä ne istuvat käteen tukevasti ja peukalo ikäänkuin asettuu oikeaan kohtaan.

Aivan ehdoton suosikkini siveltimistä on meikkivoidesivellin 301. Ikisuosikkini on ollut Sigman F80 sivellin, mutta se jäi käyttämättömäksi heti, kun levitin meikkivoiteen ensi kertaa tällä siveltimellä. 301 on nimittäin makuuni paljon parempi, pehmeämpi ja miellyttävämpi iholla. Sigmalla tulee työstettyä meikkivoidetta ihoon pyörivin liikkein, mutta tämä levittää meikkivoiteen kevyin ja pehmein vedoin ihoon, oli sitten kyse ohuemmasta tai paksummasta meikkivoiteesta.

 

Real Techiques galaxy brushes6pieni.jpg

 

Siveltimessä on tasainen pinta, jolla meikkivoidetta voi liu´uttaa ihoon muutamilla sipaisuilla, mutta meikkivoidetta voi myös työstää halutessaan ihoon pyörivin liikkein. Paksu varsi heti sivellinosan jälkeen on neliskulmainen ja siitä saa yllättävän tukevan otteen. Pieni, mutta merkittävä asia mitä tulee siveltimen käyttömukavuuteen ja siksi siitä tulikin lempisiveltimeni kertaheitolla. 

Puuterisivellin 300 on iso, pullea ja pyöreäkärkinen pehmeä sivelli, joka sopii puutereiden tai aurinkopuuterien levittämiseen. 

 

Real Techiques galaxy brushes5pieni.jpg

 

Poskipunasivellin 302 on pienempi ja vähän napakampi versio isommasta puuterisiveltimestä. Siveltimellä voi levittää mallinsa puolesta mielestäni myös varjostuksia poskivakoon, koska se on vähän litteämpi toiselta puolelta. 

 

Real Techiques galaxy brushes20pieni.jpg

 

304 on mitä hentoisin ja pehmein viuhkasivellin, jolla levittyy highlighterit niin poskipäille, kulmaluulle kuin nenän varteenkin. 

 

Real Techiques galaxy brushes11pieni.jpg

 

305 luomivärisivellinen on monikäyttöinen, sillä saa levitettyä luomivärit liikkuvalle luomelle, luomivakoon ja se sopii myös häivyttämiseen. Koska sivellin ei ole kauttaaltaan täysin pyöreä vaan toiselta puolelta litteämpi, se sopii eri tarkoituksiin. 

 

Real Techiques galaxy brushes12pieni.jpg

 

Vaikka alkuun ihmettelinkin siveltimien erikoista ulkonäköä, niin ainakin kasvosiveltimistä tuli loppujen lopuksi ihan suosikkeja. Meikkivoidesivellin on ollut joka päivä käytössäni ja hullaannuin näiden siveltimen myötä taas pitkästä aikaa Real Techniquesin siveltimiin. 

 

Real Techiques galaxy brushes2pieni.jpg

 

IMG_3385-2.jpg

 

Siveltimiä on myynnissä rajoitetun ajan ja niitä on saatavilla Sokos-tavarataloista. Siveltimet saapuvat myymälöihin marraskuun alussa eli ihan pian! 

Miltä siveltimet näyttävät? 

 

*tuotteet saatu testiin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *