Ripsivärivinkki itkusilmille

Suosittu Lumenen uutuusripsiväri True Mystic Volume mascara on saanut kesän alussa kaverikseen vedenkestävän version. Moni jäi kaipaamaan ripsiväristä vedenkestävää versioita, joten tämä on varmasti ilouutinen monelle. 

Vesiliukoinen True Mystic Volume pääsi minun suosikkiripsivärieni joukkoon ja täältä voi lukea juttuni siitä. 

lumenemysticwaterproof.jpg

 

En itse käytä vedenkestäviä ripsivärejä, sillä niiden poistaminen on niin työlästä ja vesiliukoiset versiot pysyy silmissäni hyvin. Jos silmät tuppaavat vuotamaan pahasti, niin vedenkestävä versio on hyvä vaihtoehto kuten myös niille, jotka tykkäävät taivuttaa ripsensä. Vedenkestävällä ripsivärillä taivutukset pysyvät paremmin taivutettuina.

Ainoan miinuksen annan True Mystic Volume Waterproofille siitä, että mielestäni se kuivuu hieman hitaasti. Pidän kyllä ripsiväreistä, jotka pysyvät ns. notkeina, jotta se mahdollistaa kerros kerrokselta levittämisen. Ainakin alussa tämän ripsivärin koostumus on sen verran juoksevaa, että edellisen kerroksen pitää antaa kuivua hetken ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Tämä ei ole kärsimättömien ripsiväri tai jos haluat monta ripsivärikerrosta ja nopeasti. Koostumus yleensä paksuuntuu muutamien käyttökertojen jälkeen, joten silloin massaa tulee kerralla enemmän ripsiin.

 

lumenewaterproof3.jpg

 

Toinen huomioni oli se, että taivuttaessani ripset kaarelle se suttasi helposti, sillä minulla on tosi hennot ripset. Harja on melko iso ja koska koostumus on juoksevaa, sitä levittäessä pitää olla tarkka. Parhaimmillaan ripsiväri onkin sitten kun massa hieman kuivuu. 

Ripsiväriä on saatavilla marketeista ja tavarataloista, kuten Prismoista ja Sokoksista.

Oletko sinä innoissani, että tästä ripsiväristä tuli vedenkestävä versio?

 

*tuote saatu testiin   

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *