Shampoo punaista ja oranssia pigmenttiä taittamaan

Näitä tuotteita en ole varsinaisesti itse testaillut omiin hiuksiini väärän sävypigmentin vuoksi, mutta vinkkaan niistä, jos joku siellä tuskailee oranssisten ja punertavien hiusten kanssa vaalentamisen jäljiltä.  Joico Balance Blue -linjan shampoon väri näytti alkuun hurjan väriseltä silmiini, koska olen tottunut yleensä näkemään blondeille tarkoitettuja violettisia ja sinisiä hopeashampoita, mutta Joicon shampoo on sävyltään turkoosia.

 

 

Shampoo on tarkoitettu lämpöistä ja punertavaa pigmenttiä sisältäville hiuksille ja turkoosin värin ymmärtää, kun katsoo alla olevaa väriympyrää. Vihreän vastaväri on punainen ja sinisen oranssi, joten turkoosinen shampoon väri sopii näin ollen hyvin punertavan oranssisille hiuksille. 

 

 

 

Sarjan hoitoaine on hailakan vaaleansinistä ja se ei taita väriä kuten pigmenttinen shampoo, korkeintaan se voi kirkastaa hieman sävyä. Hoitoainetta testailin vaaleisiin hiuksiini ja tykästyin sen karkkiseen tuoksuun ja se tuntui selvittävän ja pehmentävän hiuksia ihanasti. 

 

 

Shampoo puhdistaa hiusta hellävaraisesti ja sitä voi käyttää pari kertaa viikossa normaalin shampoon rinnalla. Tällaisia pigmenttisiä shampoita ei kannata käyttää päivittäin, sillä pigmentti saattaa kertyä hiukseen liikaa ja lopputuloksesta tulee mattainen tai tunkkainen. Itse pesen hiuksia violettiin taittavilla hopeashampoilla vain joka kolmas kerta ja käytän välillä syväpuhdistavaa shampoota pesujen välillä.

 

 

 

Shampoota en uskaltanut vaaleahiuksisena kokeilla kuin pieneen hiustupsuun ja sävy näytti menevät hassun väriseksi/tunkkaiseksi, omaan hiussävyyn kun sopii paremmin vaaleanpunertavat ja violetit taittosävyt. Tämä shampoo sopii sen sijaan esimerkiksi ruskeaveriköille, joille on vaalennettu raitoja hiuksiin! 

 

*tuotteet saatu testiin

Kommentoi