Suoravärisuihkeet ja ihanat lettikampaukset

Tänä vuonna Halloweenin juhlinta jää osaltani väliin, sillä kaveriporukassamme ei pidetä juhlia. Jos juhlat olisi järjestetty, niin olin vähän ajatellut toteuttaa jonkinlaisen lookin pinkillä Instatint-suoravärisuihkeella, jonka sain testiinin Joicolta. Pastellisävyt ovat olleet pitkään in ja niitä näkee paljon katukuvassa. Itse taidan olla liian nössö leikittelemään ainakin näin kirkkailla väreillä, mutta ihastelen vaaleita pastellin vaaleanpunaisia hiuksia aina kun näen sellaiset.

 

 

Suoravärisuihkeilla voi toteuttaa trendikkäitä ombré-efektejä ja lettikampauksia. Joicon suoravärisuihkeet ovat sen verran intensiivisiä sävyiltään, ne näkyvät vaaleissa ja tummissa hiuksissa. Sen verran sottaista puuhaa värin suihkiminen on, että vaatteet kannattaa suojata tummalla pyyhkeellä. Sävy lähtee pesussa pois, mutta vaaleat hiukset saattavat vaatia kahdesti shampoon vaahdottamisen. 

 

 

Pinkki tukka ei siis päätynyt Halloween-juhlaan, mutta ehkä ensi kesänä johonkin tällaiseen upeaan festarilookkiin sitä voisi käyttää? Varsinkin tuo supertrendikäs top knot takaraivolla ja ranskalaisilla leteillä on ihana. Pinkin sävyn lisäksi sävyjä ovat merenneidon sininen, saphirin sininen, violetti ja korallinen punainen.  

 

 

*kuvat Joico.com 

*tuote saatu testiin

Kommentoi