Superkiiltoa hiuksille föönausaineella – Redken Diamond Oil Glow Dry

Blogissani on ollut paljon hiustenhoitotuotteita esillä ja tällä kertaa esittelyvuorossa on Redkenin uutuustuote, joka ilmestyi kauppoihin tänä syksynä. Diamond Oil Glow Dry föönausvoide on tuote, joka lupaa kuivattaa hiukset nopeammin ja antaa superkiillon hiuksille, tekemättä niitä yhtään raskaiksi. Diamond Oil Glow Dry föönausvoide sopii erinomaisesti myös hennoille hiuksille ja se antaa kiillon lisäksi pehmeyttä ja ilmavuutta hiuksille.

Tuotetta voi myös lisätä kuivaan hiukseen latvasuojan tavoin, jos tuntuu, että latvat kaipaavat vielä lisäkiiltoa ja siloisuutta. 

diamonds1.jpg

Blogiani seuranneet ovat ehkä tietoisia siitä, että hiukseni on luonnontaipuisa ja käsitelty ja kaipaan tuotteelta silottavuutta, kosteutta, kiiltoa ja suoristavaa vaikutusta. Öljyjen kanssa on ollut harjoittelemista annostelun kanssa ja olenkin pitänyt aina vähän enemmän seerumimaisista tuotteista, koska niitä voi annostella huoletta pelkäämättä liian raskasta lopputulosta. Olen aina pitänyt Redkenin laadukkaista tuotteista, jotka harvoin aiheuttavat pettymystä, joten lähdin taas innolla testailemaan uutta Redken- tuotetta. 

Tuote on vaaleanpunaisessa lasisessa pumppupullossa, joka muistuttaa enemmän hajuvesipulloa kuin hiustenhoitotuotetta. Itse aine on kirkasta, öljymäistä nestettä ja riittävä määrä hiuksen paksuudesta riippuen on yhden tai kahden pumpun painalluksen verran.  

Olen nyt testaillut tuotetta pari kuukautta ja täytyy sanoa, että tässä tuotteessa on kaikki hyvät ominaisuudet kohdallaan. Ensinnäkin kauniiden purkkien fanittajana henkäisin ihastuksesta, kun näin tuotteen ensimmäisen kerran, sillä se on kuin vaaleanpunainen timantti. Toinen asia, josta pidän on tuotteen mieto tuoksu. Joskus Redkenin tuotteissa on melko voimakas tuoksu, joka jakaa mielipiteet, mutta tämän tuotteen kohdalla ei tarvitse pelätä, että tuote olisi liian voimakas tuoksultaan.

Lopuksi tietysti se tärkein, eli tuotteen vaikutus ja lopputulos. Föönauksen alla tuote teki hiuksesta ihanan pehmeän, ilmavan ja mielettömän kiiltävän. Ei yhtään raskaan tuntuista, vaan juuri mitä se lupaakin, pehmeyttä, ilmavuutta ja sileyttä. Uskon tuotteen sopivan loistavasti kaikille hiustyypeille, jos etsit kevyttä föönausvoidetta. 

diamond.jpg

Kuten sanoin, tuotteessa on siis kaikki hyvät ominaisuudet kohdallaan ja tuote on ihana…niille, jotka föönaavat hiuksensa kuivaksi! Itse laiskuudesta ja ajankäytöllisistä syistä pesen hiukseni useimmiten iltaisin ja annan niiden kuivua itsekseen parin tunnin ajan. 

Koska halusin niin kovasti käyttööni tämän tuotteen, testasin sitä myös niin, että laitoin tuotteen pyyhekuivaan hiukseen ja annoin niiden kuivua luonnostaan. Jokin siinä lämpöaktivoitumisessa pitää paikkansa, sillä lopputulos oli erilainen kuin föönin jäljiltä. Hiukseni oli kyllä pehmeistä pehmein, sileä, kiiltävä ja silkkinen, mutta tuotetta tuntui ikäänkuin jäävän hiuksen pintaan, sillä hius tuntui liukkaalta. Yritin myös kihartaa hiusta kihartimella ja se osoittautui haastavaksi ja hius ei meinannut kihartua sitten millään.

Näin ollen suosittelen käyttämään tuotetta föönauksen alla ja laittamaan tuotetta ainoastaan pituuksiin ja latvoihin, sillä jos tuotetta laittaa liikaa tyveen, hiukset roikkuvat helposti päätä myöten ja rasvoittuvat näin ollen nopeammin. Tyveen voi laittaa myös erikseen jotain tyveä kohottavaa tuotetta.

Koska luonnostaan kuivuviin hiuksiin sopii hieman erilaiset hiustuotteet, jätän tämän tuotteen niihin päiviin, jolloin haluan hiusteni kuivuvan nopeasti föönin avulla ja lopputuloksen olevan kiiltävä ja pehmeä. (Mikään ei tietenkään estä sinua käyttämästä tuotetta myös ilman fööniä, jos hiuksesi on karheista karhein ja etsit tuotetta, joka tekee hiuksesta super sileän. Ei ole siihen tarkoitettu, mutta just saying) 

Loppuyhteenvetona sanoisin:

Tuote sopii: Kaikille hiustyypeille, jos etsit kevyttä föönausvoidetta, joka antaa pehmeän, ilmavan ja kiiltävän tunteen hiukseen. Tätä tuotetta on vaikea kerrostaa liikaa, jos pelkäät käyttää öljyjä raskaan ja tahmean lopputuloksen vuoksi. 

Tuote ei mielestäni sovi: Tuuheutta kaipaaville suorille hiuksille, joihin kaipaat volyymia ja rakennetta.

 

diamonds3.jpg

Joko sinä olet kokeillut Diamond Oilia?

*tuote saatu pr-näytteenä

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *