Syötävän hyväntuoksuinen nügg:n huulikuorinta

Nügg on minulle aika uusi merkki, vaikka esimerkiksi sarjan kasvonaamiot ovat voittaneet useita palkintoja ja niistä on tullut hittituotteita maailmalla. Naamioita täytyy siis ehdottomasti tulevaisuudessa testailla, mutta tällä kertaa sain testiini kauneutta.comilta sarjan huulikuorinnan. 

Nügg on luonnonmukaisia raaka-aineita käyttävä cruelty free tuotesarja ja esimerkiksi sarjan huulituotteet ovat 100% vegaanisia ja luonnonmukaisia tuotteita.

 

 

Kuoriva Exfoliating Lip Smoother kuorii rohtuneita huulia ja hoitaa niitä samalla. Tuotteessa on kookosvoita, jojobaöljyä, auringonkukansiemenen uutetta ja sokerikiteitä. Kuorinnan tuoksu on vaniljakakun tuoksuinen, eikä  haittaa vaikka tuotetta menisi suuhun, koska se maistuu makealle. 

 

 

Huulikuorinta on tarkoitus hieroa huulille ja joko pyyhkäistä ylimääräiset pois tai sen voi antaa sulaa huulille. Huulikuorinta ei ole itsellä mikään vakituote mutta välillä on kausia, kun huulet ovat niin kuivat ja rohtuneet, että niistä voisi repiä melkein paloja. Silloin pidän niille tehokuurin ja kuorin ja rasvaan niitä yötä vasten ja ongelma helpottaa parissa päivässä. 

 

 

Nügg:n huulikuorinnan kookosvoi jättää aavistuksen rasvaisen pinnan ja jää hoitamaan huulia sokerikiteiden pyyhkäisyn jälkeen, joten sen päälle ei enää tarvitse laittaa muuta tuotetta.  Mielestäni toimii ihan hyvin, että sokerit pyyhkäisee varovasti pois paperilla, eikä niitä tarvinnut pestä vedellä pois. 

 

 

Vaikka tuotesisältö on tietysti se tärkein, niin fiilistelen aina tuotteiden ulkonäköä ja tämä pieni vaaleanpunainen kuula on mielestäni jotenkin mainio. Sarjalla on myös valikoimissaan hoitava huulivoide kultaisessa kuulassa. 

 

 

Nügg:n tuotteita saa kauneutta.comin verkkosivuilta ja tuotteen hinta on kymmenen euron luokkaa.

 

*tuote saatu testiin  

Kommentit

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://www.beauty-highlights.fi/

Enpä ollut ennen tästä brändistä kuullutkaan, mutta pitääpä pistää mieleen! Söpö tuo pakkaus ja kauniit kuvat! :)

Kommentoi