Täydellisen nude-lakan metsästys

Rakastan nuden värisiä kynsilakkoja. Ja minulla on ikuisuusprojekti – löytää täydellisen värinen ja täydellisen peittävä nude-lakka. Sellainen vaalean roosa väri kuin kaikissa ihanissa rakennekynsikuvissa ja mainoksissa usein on. Lakan pitää olla peittävää mutta ei liian paksua, koska silloin sitä on hankala työstää ja reunat on vaikea saada siistin näköiseksi. Paksu lakka myös kuluu ja halkeilee kynneltä nopeammin pois. Täydellisen nude-sävyn pitää kuitenkin peittää tarpeeksi ja olla aavistuksen vaaleanpunainen, ei liian pinkki eikä liian valkoinen. 

Vanha suosikkini Essien Muchi Muchi pääsi lähelle täydellisyyttä mutta siitäkin puuttui se jokin. Tänä kesänä löysin viimein täydellisyyttä hipovan nude-lakan, Essien Bridal Pink- sarjaan kuuluvan lakan Tying the knottie. Koostumus on tarpeeksi juoksevaa ja peittävää, sitä on helppo työstää, siinä on kaunis kiilto ja se on sopivan vaalea aavistuksen vaaleanpunaisella vivahteella. 

Essiellä on muutenkin laaja värivalikoima ja varsinkin eri värisiä nude-lakkoja löytyy paljon. Kuvassa lakkaa on kahden kerroksen verran mutta yksikin kerros riittää, tällöin kynnen oma väri kuultaa vielä läpi. Tämä on ehdottomasti kaunein väri tähänastisista kokeiluistani! 

Onko teillä vinkkejä hyviin nude-väreihin tai muihin laadukkaisiin kynsilakkamerkkeihin?

IMG_4555 kopioi-4.jpg

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *