Täyden kympin luonnonkosmetiikan silmämeikinpoistoaine – Cattier Biphase Makeup Remover

*Tuote saatu testiin/NHS Nordic Health Systems

En muista olenko kirjoittanut yhtä kertaa lukuunottamatta blogissani silmämeikinpoistoaineista. Juttu on nimittäin niin, että poistelin pitkään meikkejä misellivesillä ja milloin milläkin halvoilla tai lähimarketista löydetyillä silmämeikinpoistoaineella. Jokin aikaa sitten yksinkertaisesti kyllästyin niiden tehottomuuteen, sillä vaikka usean pyyhkäisyn jälkeen meikki näytti puhdistuneen, niin aamulla heräsin tummat varjot alaluomilla.

Aikoinani käytin vedenkestävän silmämeikin poistoaineita, mutta silloin taas kyllästyin niiden öljyisyyteen ja siihen kuinka ne joko jättivät kalvon silmän päälle, kirvelivät tai turvottivat silmiä ja niitä piti huuhdella pois.

Cattier Biphase Makeup Remover

Siirryin viime vuoden aikana käyttämään pikkuhiljaa enemmän luonnonkosmetiikkaa ja sitä kautta silmäni osuivat uuteen Cattierin Biphase Makeup Remover silmämeikin poistoaineeseen. Kyseessä on ECOCERT-sertifioitu 99,3% luonnonmukainen ja 10,6% luomulaatuisia sisältävä tuote. Tuotteessa on kaksifaasinen koostumus, eli toinen osa on öljypohjaista ja toinen vesipohjaista ja tuote tulee ravistaa ennen käyttöä, jotta ainekset sekoittuvat.

Miksi tuote on hyvä?

Vaikka tuote on öljyinen, sitä ei tarvitse huuhdella silmänympärysalueelta pois. Puhdistusöljy jättää vain kevyesti öljyisen pinnan iholle,mutta iho tuntuu raikkaalta ja pehmeältä. Yksi pyyhkäisy poistaa tehokkaasti meikinrippeet iholta mutta tuote tuntuu silti hellävaraiselta. Ihoa ei tarvitse hangata vaan kevyt pyyhkäisy poistaa silmä – ja huulimeikit hyvin.

Tuote sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, kasviperäistä skvalaania ja kukkaisvesi ruiskaunokkia, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Damaskosken ruusu-uutetta poistaa turvotusta iholta. Tuotteen mainostetaan sopivan herkille silmille ja piilolinssin käyttäjille.

Viime aikoina olen käyttänyt vedenkestävää ripsiväriä vesiliukoisen ripsivärin alla, jotta ripsentaivutukset pysyisivät paremmin. Silmämeikinpoistoaine puhdistaa myös kevyen kerroksen vedenkestävää ripsivärin hyvin, vaikka se vaatiikin vähän enemmän työtä.

Tykästyin tuotteeseen sen verran, että tilasin jo toisen tuotteen odottamaan edellisen loppumista. Hinta-laatusuhteeltaan  erinomainen tuote ja yltää mielestäni täyden kympin tuotteeksi.

Tuotetta on saatavilla mm. täällä.

Oletteko kokeilleet tuotetta? Onko luonnonkosmetiikalla muita hyviä silmämeikinpoistoaineita?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *