Testissä: Physicians Formula Organic Wear®Silk Foundation Elixir with Jojoba Oil

Physicians Formulan uutuusmeikkivoide *Physicians Formulan Organic Wear®Silk Foundation Elixir herätti kiinnostukseni, sillä minulla on sarjan aurinkopuuteri ja mineraalipuuteri ja tykkään niistä kovasti. Uusi meikkivoide kuulosti hyvältä kuivaa ja ikääntyvää ihoa ajatellen, koska se lupaa heleää lopputulosta ja sisältää mm. jojobaöljyä, aloe veraa, kookosöljyä ja kasvitieteellistä kaktuksenkukkaa.

Physicians Formula meikkivoide

Hyvin ohut ja hyvin juokseva nestemäinen meikkivoide lupaa antaa kevyen ja huomaamattoman lopputuloksen ja se parantaa ihon sävyä ja lukitsee kosteutta. Meikkivoide on kerrostettavissa ja se ravitsee ihoa. Vaikka tuotekuvaus lupailee ohutta lopputulosta, niin moni on kokenut sen peittäväksi meikkivoiteeksi. Itsekin ajattelin ensin niin, sillä neste on todella riittoisaa ja sitä tulee otettua aluksi ihan liikaa.

Meikkivoide tarraa ihoon nopeasti ja olen saanut levitettyä sen parhaiten sormilla. Ensin mattaiselta vaikuttava meikkivoide näyttää peittävältä, mutta hetken päästä se asettuu ja sulautuu ihoon muuttuen luonnollisemmaksi ja heleämmäksi. Tuote vaatii puuteria päälleen, koska se jää rasvaisen tuntuiseksi.

Ohuella kerroksella meikkivoide on kaunis ja jättää kuultavan lopputuloksen.

Meikkivoide on jännä. Se käyttäytyy eri päivinä ihon kunnosta ja meikkivoiteen määrästä riippuen eri tavoin, jonka vuoksi se ei ole helpoin meikkivoide. Kuivia kohtia se korostaa, mutta tehokkaan kosteutuksen ja öljyn kanssa  ohut kerros meikkivoidetta toimii. Meikkivoide on kerrostettavissa paksummaksi, mutta huomasin, että se korostaa tällöin kuivuutta ja parin tunnin päästä se alkoa paakkuuntua iholla. Minulla meikkivoide näin ollen toimii ainoastaan hyvin kevyesti ja mieluiten sormilla levitettynä.

Physicians Formula meikkivoide

Ohuella kerroksella se siis toimii ja jättää kauniin heleän ja luonnollisen pinnan. Ihon kirjavuudet näkyvät vähän läpi, eikä lopputulos ole raskas.

Sävy Light to Medium istuu ihonsävyyni hyvin, Fair to Light on hyvin vaalealle iholle sopivampi. Light to Medium näyttää pullossa tummemmalle ja punertavammalle, mutta iholla se on vaaleampi ja keltaisempi.

Physicians Formula meikkivoide

Tuotteita myy K-Citymarketit, *Cocopanda.

Miltä meikkivoide kuulostaa?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *