The Balm – kulttimaineinen korostustuote ja miespaletti

Erilaisten hehkua tuovien korostustuotteiden suosio on kasvanut viime vuosina niin järjettömästi, ettei varmaan löydy sarjaa, jolta jotain kuultoa tuovaa hehkutuotetta ei valikoimistaan löytyisi. Korostuotteita on puuterimaisena ja nestemäisenä ja sävyjä löytyy kullasta vaaleaan ja roosasta valkoiseen. 

 

the balm meikki5pieni.jpg

 

On silti yksi korostustuote, jonka voittanutta ei taida olla ja se on The Balmin Mary-Lou Manizer. Tuo kulttimaineeseen päässyt tuote vilkkuu tubettajien videoissa ja kaikki rakastavat sitä, ja se onhan se ulkonäöltääkin persoonallinen ja tunnistettava retrohenkisellä pidätyskuvallaan. Vaikka tykkään yleensä enemmän roosaan taittavista kuultotuotteista, niin Mary-Loun jujun ymmärtää, kun tuotetta sipaisee poskipäille ensikerran. Se onkin sävyltään juuri täydellinen ja saa poskipäät hehkumaan ja korostumaan ihanasti. 

Harmittelen aina, ettei kuultotuotteet näy kuvissani niin upeana miltä ne luonnossa näyttävät, mutta ehkä kuvasta saa jonkinlaisen käsityksen. Mikäli ei, niin netti on pullollaan parempia kuvia sen valovoimaisuudesta. Pakkauksessa koostumus näyttää huokoiselta, mutta puuteri levittyy samettimaisen pehmeästi iholle ja sen aavistuksen verran kultaan taittava sävy istuu ihonsävyyn täydellisesti. 

 

The Balm Mary-Lou4pieni.jpg

The Balm Mary-Lou2pieni.jpg

The Balm Mary-Lou pieni.jpg

 

The Balm on myös tunnettu retrohenkisistä luomiväripaleteistaan nimeltä The Nude Tude ja The Nude Dude. Sain Nordicfeeliltä testiin ”miespaletin”, eli The Nude Dude– paletin, koska maanläheiset sävyt olivat mieleeni enemmän. 

 

The Balm9pieni.jpg

The Balm7.jpg

 

Vaaleissa helmiäissävyissä on paras pigmentti, mutta tummat sävyt ovat eivät ole kuivana niin intensiivisiä. Koostumus on kuitenkin kivan samettinen, ja ne eivät varise levittäessä. Yllätyin kuinka kultaisia sävyä paletissa oli, mutta kaiken kaikkiaan paletissa on tosi kiva värivalikoima, on kultaa, vaaleaa, roosaa ja tummaa. Sopivassa suhteessa vaaleita ja tummia sävyjä!

 

The Balm1pieni.jpg

The Balm2pieni.jpg

 

Testailin sävyjä ja tykästyin paletin kultasävyihin! Meikin pohjalle laitoin isolla häivytyssiveltimellä luomille sävyä Feisty, joka on roosaan taittava mattasävy.  Liikkuvalla luomella on paletin kultaisia sävyjä, koko luomella sävyä Fit ja keskikohtaan lisäsin hieman valoa tuomaan vaaleampaa sävyä Faithful.

Ulkonurkassa ja alapuolella käytin punertavanruskeaa sävyä Funny. Kaikkein tumminta sävyä Fine laitoin luomivakoon syvyyttä tuomaan. Rajaukset jätin tällä kertaa pois, jotta meikki olisi luonnollisempi. Rajausten sijaan laitoin hennot irtoripset, ja koska ne eivät yllä sisänurkkaan asti, niin jatkoin niitä rajaamalla mustalla siveltimellä pientä rajaa sisänurkkaan asti.  

 

the balm meikki7pieni.jpg

 

Ehkä meikistä näkyy, ettei sävyt ole kaikista tummimpia kuivana käytettynä, mutta kostella siveltimellä testattuna niistä saa todella tummia ja intensiivisiä. Kaiken kaikkiaan mielestäni kelpo paletti ja sillä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Sopii hentoisiin meikkeihin, mutta tarvittaessa saa syvyyttä.

Paletin kannessa on peili, joka ehdottomasti hyvässä paletissa pitää olla.  Mukana tulee pieni sivellin, mutta en suosittele niiden käyttöä, koska niillä ei oikein saa hyvää jälkeä. Pigmenttiä saa irtoamaan luomiväristä myös sormella, itse laitan usein vaaleat helmiäissävyt sormella liikkuvalle luomelle. 

Mary-Lou Manizer-korostustuotteen löydät täältä* ja The Nude Dude- paletin täältä*.

 

*adlinkkejä/tuotteet saatu testiin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *