Toimivat ja edulliset Makeup Revolutionin meikkisuihkeet

Olen koukuttunut meikinkiinnityssuihkeisiin ja ne ovat avaintuotteita kestävään meikin salaisuuteen. Normaalisti päivän aikana katoavat poskipunat ja aurinkopuuterit ovat paikoillaan vielä tuntienkin jälkeen, eikä kiiltelevä otsani tarvitse puuteria. Myös liian puuterinen, kuiva ja pakkeloitu meikkipohja pelastuu meikinkiinnityssuihkeilla ja ihosta tulee kuulaamman näköinen.

Vaihtelen suihkeita vähän vuodenajan mukaan, kesällä iholleni päätyy kiiltelyä hillitsevät suihkeet, kun taas talvella kosteuttavammat suihkeet ovat selkeästi miellyttävämpiä käytössä.  

 

Makeup Revolution Pro Fix suihkeet2pieni.jpg

 

Jokin aika sitten Suomeen ja Prismoihin rantautuneella lontoolaisella Makeup Revolution-sarjalla on valikoimissaan meikinkiinnityssuihkeita vähän edullisemmasta hintaluokasta. Olen päässyt tutustumaan sarjaan aika kattavasti ja valinnut sieltä suosikkituotteitani ja niihin kuuluvat ehdottomasti meikinkiinnityssuihkeet. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita on verrattu jopa kulttimaineisiin Urban Decayn vastaaviin suihkeisiin. 

Oma suosikkini suihkeista on PRO FIX Amazing Makeup Fixing Spray, joka kiinnittää meikin ja se pitää meikin selkeästi paremmin paikoillaan, kuin ilman suihkeita. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja se lupaa suojata meikkiä myös sääolosuhteilta, eli vaikka vesisade yllättäisi, niin meikkipohjan pitäisi pysyä paikoillaan. Vesisade- tai hikijumppatestiä en ole kokeillut, mutta sen sijaan tarkastelin peilistä otsani kiiltotilannetta työpäivän aikana ja suihke selkeästi hillitsee myös rasvoittumista. Tuote ei tee ihoa mattapintaiseksi mutta auttaa sen verran, ettei tehnyt mieli lisäillä puuteria.

PRO FIX Oil Control Fixing Spray pitää sen sijaan ihon selkeästi mattaisempana, eikä otsa tunnu rasvaiselta. Oil Control-suihkeet tekevät usein iholle ikäänkuin hennon kalvon ja ne tuntuvat kuivemmalta. Siitä syystä olen itse tykännyt Amazing Makeup Fixing Spraysta enemmän, sillä se tuntuu jättävän ihon pinnan kuulaammaksi. 

Suihkeet ovat kätevässä laukkukokoisessa 100 ml pullossa. PRO FIX-suihkeet eivät tuoksu nenääni oikeastaan miltään. Mikään hienojakoisin suihkahdus pumpusta ei tule ja kasvot ovat kosteat hetken aikaa. Ohjeistuksessa sanotaan, että tuote kannattaa suihkuttaa 20-25 cm etäisyydeltä, mutta itse olen suihkuttanut tuotetta jopa 30-40 cm etäisyydeltä. 

 

Makeup Revolution Pro Fix suihkeet7pieni.jpg

 

Makeup Revolutionilla on lisäksi PRO BASE Aqua Priming Base– kosteuttava pohjustussuihke, joka on tarkoitus laittaa iholle ennen meikkiä hoitotuotteiden jälkeen. Vitamiineja sisältävässä tuotteessa on jokin tuoksu, ehkä aavistuksen ruusuinen. Tuotetta voi suihkia myös päivän aikana meikin päälle raikastamaan kasvoja.

 

Makeup Revolution Pro Fix suihkeet3pieni.jpg

 

Mielestäni suihkeet ovat noin yhdeksän euron hintaansa nähden yllättävän hyviä kiinnityssuihkeita. Ne pitävät meikin paremmin paikoillaan, hillitsevät otsan kiiltelyä ja ovat kaikin puolin kelpotuotteita. En nyt itse lähde vertaamaan tuotteita UD:n suihkeisiin, mutta eivät ne oikeastaan tunnu eroavan niistä huomattavasti.

Pääsin testaamaan suihketta myös ”ääriolosuhteissa”, sillä unohdin kerran aamutokkurassa lisätä silmämeikinpohjustusta ja tajusin asian vasta luomivärin levityksen jälkeen. Muistin kuulleeni, että joku käytti suihkeita kiinnittämään luomivärit jälkikäteen ja suihkutinkin tuotetta varovasti silmät tiukasti kiinni(!) myös silmäluomille. No, ihan niin heavy-tuote suihke ei ollut, että luomivärit olisivat pysyneet rasvoittuvilla silmäluomillani ja päivän päätteeksi luomivärit olivat vähän kasaantuneet. 

 

Makeup Revolution Pro Fix suihkeet6pieni.jpg

 

Tuotteita on saatavilla osasta Prismoista ja täällä https://www.foodie.fi/products/collection/makeup-revolution

 

Oletteko jo testailleet Makeup Ravolutionin tuotteita? Miltä ne vaikuttavat teidän mielestä? Onko jotain suosikkeja? 

 

*kaupallinen yhteistyö

*tuotteet saatu testiin 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *