Trendivillitys Kiinassa- kulkisitko sinä itu päässä?

Perjantain kevennykseksi vähän erilainen blogipostaus, nimittäin Kiinassa kulovalkean tavoin leviävästä hiustrendistä. Trendi on lähtenyt liikkeelle maakunnasta, jossa sen asukkaat, niin miehet kuin naisetkin ovat villiintyneet pitämään päässään ituja!

Pinnin käyttäminen on myös osoitus luontoystävällisyydestä, mutta arvuutteluja on myös siitä, että tämä villitys olisi lähtöjään piirretystä ohjelmasta nimeltä Pleasant Goat and the Big Bad Wolf.

 

Törmäsin facebookissa myös helsinkiläisen kampaamon Qhairin kuvaan, jossa kerrottiin, että näitä hauskoja itu-pinnejä tulisi heille myyntiin viikon päästä.

Aasialaisethan ovat tunnetusti edelläkävijöitä kauneustrendeissä, joten mitä luulette, rantautuuko tämä trendi Suomeen? :)

kuvat:viraalisesti.fi, kotaku.com

 

 

 

Kommentit

meriiris

Super hauska - kulkisin ! Miellyttävää huomata myös, että itu ei katso sukupuoleen. Länsimaalaisittain ajateltuna kukat tuntuvat istuneen kautta aikain luonnollisemmin naisen päähän, mutta tarkemmin ajateltuna kasvikunta sopii vallan mainiosti ihan kaikenlaisten ihmisten päähineiksi.

ohsomanyreasons

Joo, hauskaa, että miehetkin ovat omaksuneet villityksen :D Kuulemma tuon idun voi kiinnittää myös korvaan, jos hiuksia ei löydy :D

Maiski
40 hours and counting

Tää vaikuttaa niin älyttömältä, että voisin ihan hyvin sanoa kyllä :D

ohsomanyreasons

Älytön todellakin! :D Mun täytyy vielä vähän sulatella asiaa,  tulen aina vuoden perässä kaikissa muotivillityksissä, joten ehkä ensi vuonna voisin uskaltaa :D

Kommentoi