Trooppisia värejä Isadoralta

Isadoran kesän 2016 meikkikokoelma Tropical Paradise saapui kauppoihin huhti-toukokuussa ihanissa paratiisin väreissä. Siinä missä kevään kokoelmassa oli hempeitä värejä kuten roosaa ja ruskeaa, niin tämä on kokoelma on saanut inpiraationsa trooppisista paratiisisaarista, vehreästä sademetsästä, sinisistä laguuneista ja koralliriutoista.

 

 

Tropical Paradise- kokoelma sisältää luomiväripaletin, vedenkestävät kajaalit ja ripsivärin, joissa yhdistyvät sinisten, turkoosien ja vihreiden sävyt ja huulilla nähdään trooppisia oransseja ja pinkin sävyjä. Sain testiini tuon luomiväripaletin nimeltä Tropical Garden ja vaikka kirkkaat värit ovat itselle vieraita omassa meikissä, niin ajattelin sen teille kuitenkin esitellä, koska ovathan nuo sävyt tosi herkullisia. 

Tropical Garden-paletti sisältää kaksi todella kaunista vaaleata helmiäissävyä sekä kirkkaan sinisen ja turkoosinvihreän. Sävyt toimivat ihanasti varsinkin kesäisen ruskettuneella iholla joko sellaisenaan tai yhdistelmällä niitä keskenään.

 

 

Isadoran luomivärien pigmentti on mielestäni keskivertoluokkaa, mutta voimakkaat värit ja meikit vaativat hyvän vaahtopäisen tmv. siveltimen, jotta niistä irtoaa kunnolla väriä. Toisaalta luomivärit, jotka eivät ole kaikista pigmenttirikkaimpia sopivat mainiosti aralle meikkaajalle, jos pelkäät että silmistä tulee liian värikkäät tai tummat.

 

 

Meikkiä voi tehostaa myös pigmenttirikkailla ja vedenkestävillä kajal-kynillä, joista löytyy vihreä ja turkoosinsininen sävy. Perfect Contour Kajal sopii vaikka silmän sisäluomelle ja se tuo jännän efektin meikkiin ja katseeseen. Väri on ihanan intensiivinen ja kynä levittyy iholle pehmeästi ja helposti.

Kuivuttuaan rajaus pysyy hyvin iholla, mutta voimakkaasti rasvoittuvat silmäluomet voivat saada vedenkestävät rajaukset leviämään, joten jos sinulla on rasvaiseen taipuvat silmäluomet niin suosittelen hyvää luomivärinpohjustusta myös tämän tuotteen alla. 

 

 

Luomivärin suositushinta on 16,90 euroa, kajal-kynän suositushinta on 10,90 euroa ja molempia tuotteita, kuten kokoelman muitakin tuotteita on saatavilla marketeista ja tavarataloista. 

 

 

Uskallatteko käyttää kirkkaita värejä meikissä? 

*tuotteet saatu testiin 

Kommentit

Mia / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

No, uskallan! ;) Varsinkin värilliset rajaukset on mun mieleen. Tykkäsin viime kesänäkin noista IsaDoran rajauskynistä. Tosi pysyviä ja kauniit sävyt! Harvemmin enää käytän mustaa rajausta. Värilliset rajaukset tuo paremmin silmien värinkin esille :)

ohsomanyreasons

Musta on ihanaa, että toiset uskaltaa meikkailla rohkeasti väreillä. Ehkä sitä itse syyllistyy ajatteluun ettei enää tämän ikäisenä uskalla :) Tai sitten on vaan tylsä :) 

Värilliset rajaukset on kyllä ihania <3 

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Uskallan, varsinkin vihreä ja turkoosi on mun lemppareita. Värikkäillä rajauksilla saa mukavasti myös potkua katseeseen ja kesäisen lookin. :)

Kommentoi