Tuote, jolla sain ripseni kasvamaan – luonnollinen Xlash Eyelash Ripsiseerumi

Minulla on luonnostaan onnettoman hentoiset, vaaleat ja lyhyet ripset. Ilman ripsiväriä näytän helposti siltä, että minulla ei olisi lainkaan ripsiä. Kukapa ei haaveilisi pitkistä ja tuuheista ripsistä ja olen toisinaan harkinnut ripsiseerumeiden testaamista, mutta olen joko epäillyt niiden tehoa, kauhistellut hintoja tai miettinyt niiden sivuoireita tai jopa turvallisuutta.

Useimmissa ripsiseerumeissa vaikuttavana aineena on glaukoomalääke prostaglandiinia tai sen johdannaista. Prostaglandiinia sisältäviä seerumeita käyttäneet kertovat seerumien kasvattavan ripsiä tehokkaasti, mutta sivuvaikutuksena on tullut silmäluomien punoitusta, kutinaa ja tummenemista. Tästä syystä en ole halunnut käyttää seerumeita, jotka sisältävät kyseistä ainetta.

XLASH EYELASH SERUM

*Xlash Eyelash Serum ripsiseerumi herätti kiinnostukseni pari kuukautta sitten, kun Ostolakossa- blogin Virve kertoi, että ruotsalaiset ostavat tuotetta hullun lailla ja sain kuulla, että tuote ei sisältäisi prostaglandiinia. Seerumin kerrotaan olevan yksi maailman suosituimmista ja eniten myydyistä ripsiseerumeista. Pikainen googletus blogeista sai minut vakuuttuneeksi tuotteen tehosta ja koska  *Xlash Eyelash Serum on puolet edullisempi kuin monet yli 100 euron ripsiseerumit, päädyin lopulta ostamaan tuotteen.

Xlash Eyelash Serumin teho perustuu luonnollisiin raaka-aineisiin ja se sisältää mm. koralliuutetta, mineraaleja, antioksidantteja, aminohappoja, öljyjä peptidejä ja biotiinia, jotka vahvistavat, tuuheuttavat ja tummentavat ripsiä.

Seerumia ohjeistetaan käyttämään iltaisin noin parin kuukauden ajan, jonka jälkeen käyttöä voi harventaa 2-3 kertaan viikossa. Tuotteessa on eyeliner-sivellin, jolla seerumia on helppo levittää ripsen tyveen.

turvallinen ripsiseerumi

TOIMIIKO TUOTE?

Tuotekuvauksen mukaan tulokset näkyvät 4-6 viikon jälkeen. Osa on huomannut vaikutuksen jo kuukauden sisällä, mutta itse en huomannut mitään ensimmäiseen neljään viikkoon. Vasta kuuden viikon jälkeen huomasin, että yhtäkkiä muutamat ripset olivat selkeästi pidempiä. Ripsien kasvukierto on aina eri vaiheessa, jonka vuoksi ne ovat eri mittaisia. Alemmassa vasemmanpuoleisessa kuvassa ripsien pituuseron näkee hyvin.

ripsiseerumi jälkeen

Vaikka ripsiseerumilla luvataan pituutta ja tuuheutta, niin itse en ole vielä huomannut, että ripseni olisivat vahvemmat tai tuuheammat. Kahden kuukauden jälkeen pituutta on tullut selvästi lisää myös muihin ripsiin ja alun pituusero alkaa tasoittumaan. Itseni lisäksi myös lähipiirini on huomannut eron ja minulta on kyselty, että olenko ottanut ripsien pidennykset tai mitä ripsiväriä olen ostanut, kun ripseni ovat yhtäkkiä niin pitkät.

Ripsiseerumi Xlashturvallinen ripsiseerumi

Koska seerumi ei ole aiheuttanut minulle mitään sivuoireita, se on selvästi tehonnut ja olen niin fiiliksissä uusista pitkistä ripsistäni, tilasin jo toisen seerumin odottamaan vuoroaan.

Tuotteesta on saatavilla 3 ml ja 6ml pakkauskoot.

Xlash Eyelash Serumia myy  *Eleven ja *Nordicfeel

Oletteko kokeilleet tuotetta?

Kommentit (2)
  1. No wau, melkoiset tulokset sait aikaan! Itse yllätyin kesällä Maylashin ripsiseerumin tehosta, mutta nyt kun käyttö on jäänyt on ripsetkin taas ennallaan. Pitäisikin tilata sitä lisää, tai kokeilla jotain toista vaihteeksi 🙂

    1. Maylashia en olekaan kokeillut, ehkä pitäisi kokeilla vertailun vuoksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *