Tuotesarja hiustenlähdöstä kärsiville

Paul Mitchellin tuotteita käytin aikoinaan jonkin verran, mutta vuosien varrella ihastuin uusiin tuotesarjoihin ja jotenkin lakkasin ostamasta niitä. Yksi tuote on silti kulkenut matkassani mukana vuodesta toiseen, silottava ja suoristava Super Skinny Serum. Rakastan sen tuoksua, se on kevyt ja silottava seerumimainen tuote, joka ei latista hiuksia. Jos minun pitäisi sanoa ensimmäinen sana tai asia, joka tuotesarjasta tulee mieleen, niin se on Tea Trea-tuotteet, joista Paul Mitchell on tunnettu. 

Uusin tuotesarja Scalp Care anti-thinning -tuotesarja on myös Tea Tree- perhettä ja se on tarkoitettu hiuspohjan terveyttä edistämään. Tuotesarja vähentää hiusten ohenemista ja auttaa tekemään niistä vahvemmat, tuuheammat ja paksummat. 

Vaikuttavina aktiiviaineita tuotesarjassa on kasvipohjaisia aineita. Regeniplex® -yhdiste parantaa hiuspohjan kuntoa, vahvistaa hiuksia, jolloin myös hiusten katkeilusta johtuva ohentuminen vähenee. Regeniplex® -kasviyhdiste sisältää viittä eri aktiivista tehoainetta ja se vaikuttaa hiuspohjan hyvinvointiin kolmen eri vaiheen kautta.

– apilankukkauute ehkäisee hiustuppien kutistumista, jolloin hius pääsevät kasvamaan paksummaksi

– australialainen kakadumarja, herneen peptidit, kurkuma ja ginsegn kosteuttavat ja stimuloivat hiuspohjaa ja vähentävät hiusten katkeilua

– kasviuutteisiin pohjautuva yhdiste auttaa pidentämään hiusten kasvu- ja lepovaihetta, jolloin tuloksena on paksummat ja tuuheammat hiukset. 

 

Paul Mitchell Paul Mitchell Scalp Care anti-thinning 4small.jpg

 

Scalp Care Anti-Thinning Shampoo tuuheuttaa hiuksia ja lupailee ehkäisevän hiusten ohenemista. Shampoo vaahtoaa aivan mielettömän ihanasti ja se pesee hiukset hellävaraisesti kuluttamatta hiusväriä. Tuote kosteuttaa ja stimuloi hiuspohjaa ja saa yksittäisen hiuksen tuntumaan paksummalta. 

 

Paul Mitchell Scalp Care anti-thinning small.jpg

 

Scalp Care Anti-Thinning Conditioner kosteuttaa ja stimuloi hiuspohjaa latistamatta hiuksia. Hoitoaine vähentää hiusten katkeilemista ja hiukset jäävät tuuheiksi ja paksun tuntuiseksi. Ollakseen hoitoaine joka ei latista hiuksia, se pehmentää ja selvittää hiuksia mielestäni ihan hyvin. Kovasti käsitellyt ja vaalennusoperaation läpikäyneet hiukseni ovat takkuiset ja hoitoaine ei ollut se kaikista paras hiustyypilleni. Hius jäi vähän karheaksi, mutta toisaalta sileälle ja ohuelle hiukselle se voi olla hyvä asia, oma luonnonkihara hiukseni tarvitsee sen sijaan silottavia ja suoristavia tuotteita pysyäkseen kiiltävän ja hyväkuntoisen näköisenä. 

 

Paul Mitchell Scalp Care anti-thinning2small.jpg

 

Scalp Care Anti-Thinning Tonic on hiuspohjaan jätettävä hoitoneste, joka auttaa hiuspohjaa rasvoittumasta ja stimuloi päänahkaa. Tuote suihkutetaan jakauksittain koko pään alueelle, jonka jälkeen se tulee hieroa sormin päänahkaan. Hiusten paksuudesta riippuen sopiva suihkausmäärä per osio on 1-3 pumppausta. Hentohiuksisten kannattaa suihkauttaa vain yhden kerran. 

 

Paul Mitchell Scalp Care anti-thinning3small.jpg

 

Koska en itse kärsi hiustenlähdöstä ja en oikein voi käyttää tuotesarjaa säännöllisesti (käytän hopeashampoita ja testailen paljon muita tuotteita) nähdäkseni vaikuttaisiko tuotteet hiusteni paksuuteen tai hiustenlähtöön käytössä, en osaa sanoa onko tuotesarjasta kuinka apua oheneviin hiuksiin. Halusin kuitenkin vinkata tämän sarjan, jos joku siellä kärsii ohenevista hiuksista ja etsii sopivaa tuotesarjaa käytettäväksi. 

Ihmetekoihin nämä tuotteet eivät varmasti pysty, mutta tuotesarjan avulla pyritään hoitamaan ja stimuloimaan päänahkaa, pidentämään hiuksen kasvu- ja lepovaihetta ja tekemään hiuksista tuuheamman tuntuiset. Jos hiustenlähtö on runsasta, syitä kannattaa miettiä ja päänahan ja hiusten kuntoa voi tutkia esimerkiksi Hiusakatemiassa. Hiustenlähdön syinä voi olla niin perinnölliset tai hormonaaliset syyt ja siihen voi vaikuttaa stressi, puutostilat, allergiat, lääkkeet tai erilaiset sairaudet.

 

Paul Mitchell Scalp Care anti-thinning5 small.jpg

 

 

*tuotteet saatu testiin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *