Turvottavat huulituotteet

Hullaannuin Kikossa pinkkeihin huulikiiltoihin ja huulipuniin! Tällä kertaa ostoskoriini lähti testiin volyymia tuovat huulituotteet.

Huulia pullistavia tuotteita löytyy nykyään jo usealta merkiltä ja ne sisältävät turvottavia ainesosia sekä luovat optisesti pulleamman vaikutelman. Tuotteiden ainesosaluetteloista voi löytyä mm. piparminttua, mentolia ja kanelia, jotka aiheuttavat kihelmöivän tunteen huulille ja ne ärsyttävät huulen pintaa tehden ne pulleammaksi ja punaisemmaksi. 

Toinen tuotteissa käytetty ainesosa on usein hyalyronihappo, joka kosteuttaa, lisää volyymia ja täydentää huulissa olevia juonteita. Lisäksi tuotteissa käytetään usein kollageenia, jonka vaikutus on turvottava ja kollageenia stimuloiva.

 

3 D INSTANT VOLUME (219)

Huulia turvottava ja raikastava huulikiilto on geelimäinen, kosteuttava ja se sisältää mm. hyaluronihappoa. En tiedä sainko tämän(kään) huulikiillon avulla sen täyteläisempiä huulia, mutta tunne on ainakin kihelmöivä ja viilentävä. Koostumus on miellyttävän pehmeä, kiilto ei ole liian tahmainen vaan tuntuu voidemaisen täyteläiseltä. Kiiltoa siinä on mielestäni sopivasti ja ehkä se aavistuksen verran antaa optisen vaikutelman sileämmästä ja täyteläisemmästä pinnasta. Kiilto ei myöskään kuivata huulia niin kuin jotkut huulikiillot saattavat tehdä.  

 

 

LUSCIOUS CREAM  (515)

Tämä kermaisen täyteläinen, mutta kevyt huulipuna oli positiivinen yllätys huulikiiltotytölle (olen huulikiiltojen suurkuluttaja). Pakkaus on kauniin hopeinen hylsy, joka saa tuotteen näyttämään arvokkaammalta. Puna levittyy huulille kuin sula voi ja lopputulos on kevyt, mutta täyteläinen. Pidin tuotteen koostumuksesta paljon! 

Tässäkin tuotteessa on hyalyronihappoa ja kollageenia, joten punan pitäisi tehdä huulet täyteläisemmäksi ja kosteuttaa niitä. Noh, siitä turvottavasta vaikutuksesta en nyt tiedä, mutta ainakin koostumus tuntui kermaisen miellyttävältä eikä se kuivattanut huulia.  Koska tuote on voidemainen niin valitettavasti sen pysyvyys on näin ollen heikompi kuin mattaisilla huulipunilla.

Kummankaan tuotteen pullistavasta vaikutuksesta en nyt voi rehellisesti sanottuna pointseja antaa, mutta sävyt ja koostumukset olivat miellyttäviä.  :) 

Mitä sinä pidit väreistä? Entä onko teillä kokemusta Kikon mattapunista ja niiden laadusta/pysyvyydestä?

Kommentoi