Turvottavat huulituotteet

Hullaannuin Kikossa pinkkeihin huulikiiltoihin ja huulipuniin! Tällä kertaa ostoskoriini lähti testiin volyymia tuovat huulituotteet.

Huulia pullistavia tuotteita löytyy nykyään jo usealta merkiltä ja ne sisältävät turvottavia ainesosia sekä luovat optisesti pulleamman vaikutelman. Tuotteiden ainesosaluetteloista voi löytyä mm. piparminttua, mentolia ja kanelia, jotka aiheuttavat kihelmöivän tunteen huulille ja ne ärsyttävät huulen pintaa tehden ne pulleammaksi ja punaisemmaksi. 

Toinen tuotteissa käytetty ainesosa on usein hyalyronihappo, joka kosteuttaa, lisää volyymia ja täydentää huulissa olevia juonteita. Lisäksi tuotteissa käytetään usein kollageenia, jonka vaikutus on turvottava ja kollageenia stimuloiva.

IMG_4711 kopioi kopio_1 kopio.jpg

IMG_4252 kopioi.jpg

 

3 D INSTANT VOLUME (219)

Huulia turvottava ja raikastava huulikiilto on geelimäinen, kosteuttava ja se sisältää mm. hyaluronihappoa. En tiedä sainko tämän(kään) huulikiillon avulla sen täyteläisempiä huulia, mutta tunne on ainakin kihelmöivä ja viilentävä. Koostumus on miellyttävän pehmeä, kiilto ei ole liian tahmainen vaan tuntuu voidemaisen täyteläiseltä. Kiiltoa siinä on mielestäni sopivasti ja ehkä se aavistuksen verran antaa optisen vaikutelman sileämmästä ja täyteläisemmästä pinnasta. Kiilto ei myöskään kuivata huulia niin kuin jotkut huulikiillot saattavat tehdä.  

IMG_4231_1 kopioi kopioi.jpg

 

IMG_4346 kopioi kopioi.jpg

 

LUSCIOUS CREAM  (515)

Tämä kermaisen täyteläinen, mutta kevyt huulipuna oli positiivinen yllätys huulikiiltotytölle (olen huulikiiltojen suurkuluttaja). Pakkaus on kauniin hopeinen hylsy, joka saa tuotteen näyttämään arvokkaammalta. Puna levittyy huulille kuin sula voi ja lopputulos on kevyt, mutta täyteläinen. Pidin tuotteen koostumuksesta paljon! 

Tässäkin tuotteessa on hyalyronihappoa ja kollageenia, joten punan pitäisi tehdä huulet täyteläisemmäksi ja kosteuttaa niitä. Noh, siitä turvottavasta vaikutuksesta en nyt tiedä, mutta ainakin koostumus tuntui kermaisen miellyttävältä eikä se kuivattanut huulia.  Koska tuote on voidemainen niin valitettavasti sen pysyvyys on näin ollen heikompi kuin mattaisilla huulipunilla.

IMG_4695 kopioi_1 kopioi.jpg

IMG_4702 kopioi kopio_1.jpg

IMG_4302 kopioi_1.jpg

IMG_4722 kopioi-3.jpg

Kummankaan tuotteen pullistavasta vaikutuksesta en nyt voi rehellisesti sanottuna pointseja antaa, mutta sävyt ja koostumukset olivat miellyttäviä.  🙂 

Mitä sinä pidit väreistä? Entä onko teillä kokemusta Kikon mattapunista ja niiden laadusta/pysyvyydestä?

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *