Twistben mieletön kesäboxi – tuotteet kesään ja aurinkoon + alekoodi

*Boxi saatu/kaupallinen yht.työ/Twistbe

Twistben edellinen ihonhoidon yllätysboxi oli onnistunut ja sai paljon hyviä palautteita. Boxit myytiin kuuleman mukaan ennätysajassa loppuun. Sen voi hyvin uskoa, sillä Twistben naiset jos ketkä osaavat valita hyviä tuotteita.

Suosiollinen yllätysboxi saa jatkoa ja tällä kertaa eli huomenna klo 09.00 myyntiin tulee ajalle 13.-15.4.2021  *TWISTBE KESÄBOXI, joka keskittyy auringossa oleiluun ja ihon hoitamiseen auringonoton jälkeen.

MIKÄ KESÄBOXI?

Sain boxin etukäteen viime viikolla ja voin kertoa siitä ainoastaan kokemuksia, mutta tuotteita ei tietysti paljasteta etukäteen, koska kyseessä on yllätysboxi. Kuten arvata saattoi, tämäkin boxi sisältää joukon hyviä ja yllättäviä tuotteita.

Boxissa on luonnonkosmetiikan tuotteita, joilla suojaat itsesi auringolta turvallisesti ja ympäristöä rasittamatta. Lisäksi mukana on tuotteita, joilla hoitaa ihoa auringonoton jälkeen tai muutenkin. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja  voin paljastaa, että ainakin yksi tuote on hyvin suosittu ja käytetty tuote. Yhdestä minulle uudesta tuotteesta taisi tulla jopa uusi suosikki ja uskon käyttäväni sitä päivittäin kesällä.

Yllätysboxissa on myös uutuustuote eräältä uutuussarjalta, joka kuuleman mukaan sai koko Twistben henkilökunnan ihastelemaan onnesta. En ihmettele, koska kyseessä on tuoksumaailmaltaan jotain järisyttävän ihanaa. Voisin melkein sanoa, että kyse on yhdestä luonnonkosmetiikan parhaimmista tuoksuista. Älkää hämääntykö tuotteen ulkonäöstä tai nimestä, tuoksu todella yllättää ja vie aistit jonnekin paratiisiin.

ALEKOODI

Kesäbox sisältää viisi täysikokoista ja yhden matkakokoisen luonnonkosmetiikkatuotteen. Yhtä tuotetta lukuunottamatta tuotteet ovat vegaanisia.

Mikäli siis aiot oleilla yhtään auringossa, kesän tuotteet ovat vielä hankkimatta, arvostat laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja kaipaat yllätystä, niin suosittelen ehdottomasti Twistben kesäboxia.

Boxin oston yhteydessä saat videolinkit tuotteiden esittelyyn, jotka suosittelen ehdottomasti katsomaan. Itse sain paljon enemmän irti tuotteista, kun ymmärsin niistä enemmän.

Pakkauksen hinta on 133,10€  mutta koodilla NIINABOX saat sen edulliseen hintaan 69€ ajalla 13.-15.4.2021 *Twistben verkkokaupasta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *