Ultra HD Foundation- uuden aikakauden meikkivoide

 

IMG_5467 kopioi kopioi.JPG

MAKE UP FOR EVER:n Ultra HD Foundationia on hehkutettu sen lanseeraamisesta lähtien maailmalla sen verran, että oli pakko käydä ostamassa se testiin. Ultra HD Foundation on nimittäin MAKE UP FOR EVER:n kehittämä uuden teknologian meikkivoide, joka on kehitelty nimenomaan TV- ja kameratyöskentelyyn, sillä kameroiden (HUOM! Myös kamerakännyköiden) kehitys ja tarkkuus on niin huima, että ne pureutuvat ihoon ja näyttävät joka ikisen ihon pikkuvirheen. Ultra HD-meikkivoiteen idea on siinä, että se peittää ihoa vaikka on läpikuultava, sen valonheijastavuus on ihan omaa luokkaansa ja siksi lopputulos on luonnollinen, myös paljaalle silmälle. 

IMG_5454 kopioi kopioi.JPG

Tämä tuote kiinnosti minua erityisesti, koska itse kaipaan meikkivoiteelta peittoa ja pysyvyyttä. Vaikkei minulla olekaan huono iho, niin se on ohut ja vähän kirjava ja tuntuu, että huonot meikkivoiteet sulavat tietokoneen ääressä istuessa päivän aikana ja haihtuvat olemattomiin. Siitä syystä kierrän usein kaukaa ultra light- ja nude-meikkivoiteet, sillä ne ovat minulle liian kevyitä. Peittävissä ja paksuissa meikkivoiteissa on taas helposti se ongelma, että ne näkyvät liikaa, joko väärän sävynsä vuoksi tai puuterimaisen koostumuksensa vuoksi ja saattavat tehdä liian maskimaisen lopputuloksen. Jos tämä tuote lupaa sekä peittää olematta kuitenkaan yhtään paksun oloinen niin odotukset olivat kovat!

Tuotekuvauksen mukaan tuote sisältää hyalyronihappoa, joka kosteuttaa ja tekee ihon pinnasta täyteläisen. Meikkivoide sisältää erilaisia valoheijastavia pigmenttejä ja kiiltoja, jotka tekevät ihosta säteilevän ja peittävät ihon virheitä. Sävyt on luokiteltu neljään eri ryhmään, vaaleisiin (2), keskitummiin (3), ruskeisiin (4) ja tummiin (5). Kirjain numeron edessä kertoo onko sävy kelta- vai punapohjainen, R-sävyt ovat punapohjaisia ja Y-sävyt keltapohjaisia.

Itselleni valitsen aina keltapohjaisen sävyn, sillä en halua korostaa ihon punaisuutta vaan ennemminkin taittaa sitä. Sävyssä pitää kuitenkin olla varovainen, ettei lopputuloksesta tule kelmeä tai oudon värinen. Vaaleaihoisilla se toimii ja joskus vain kasvojen iho on punertava, mutta kaula ja muu vartalo  on keltapigmenttisempi, joten tällöin keltapigmenttinen meikkivoide sopii mielestäni hyvin.

IMG_5442 kopioi kopioi.JPG

Ensituntuma arvelutti, sillä se vaikutti tosi ohuelta, kuten lupaakin. Voide vaati minusta hieman enemmän työstöä, että sen sai tasaiseksi. Huomasin, että se jää hieman kuiviin kohtiin näkyviin ja ihohuokosiin se vähän kertyi. Seuraavalla kerralla kokeilin sitä primerin kanssa, joka tasoitti ihohuokoset ja lopputulos näytti paremmalta. Kuivien kohtien kannalta olisi hyvä laittaa alle kosteuttava primer, siitä tuleekin pakkauksessa pieni näyte mukana. Meikkivoide peittää keskivahvasti eli punaisuudet saa kyllä tasoittumaan jonkin verran. Parasta kuitenkin meikkivoiteessa oli mielestäni sen valonheijastava ominaisuus. Iho näyttää nimittäin tosi kuulaalta ja hyvältä. Huomasin kuitenkin, että sekaihoisena iho alkaa kiiltelemään päivän aikana, joten vaatinee siis puuterin lisäystä. 

Harmikseni valitsin tähän vuodenaikaan liian vaalean sävyn (Y225) ja lopputulos oli melko kalvakka. Kuvassa siis runsaalla kädellä aurinkopuuteria ja poskipunaa, mutta siitä kuitenkin näkee mielestäni hyvin kuinka valonheijastava se on. 

IMG_5320 kopioi (1).JPG

Meikkivoide on siis mielestäni tosi hyvä, mutta valitettavasti se ei ihan päässyt oikeuksiinsa liian vaalean sävyn vuoksi. Toisaalta, vaikka se aluksi näyttikin aivan liian vaalealle, se kuitenkin häipyy ihon sävyyn hyvin, sillä oman ihon sävy kuultaa voiteen alta vielä läpi. 

Uskon että tämä meikkivoide sopii monelle ja moneen makuun, mutta rasvoittuvalle iholle se ei välttämättä ole paras meikkivoide, sillä iho alkaa kiiltelemään ja ne kasaantuu hieman huokosiin. Tosin kunnon primerilla ja oikeanlaisella kosteusvoiteella tämäkin asia ratkoutuu. 🙂

Meikkivoidetta myydään MAKE UP FOR EVER liikkeessä Helsingissä. 

Onko muilla kokemusta meikkivoiteesta? Muista valonheijastavista meikkivoiteista otetaan mielellään vinkkejä vastaan 🙂 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *